Cautare

1177 de rezultate pentru "ny" (2.70 secunde)
Dupa ce a incercat, fara succes, sa participe la privatizarea Bancii Comerciale Romane (BCR), banca ungara OTP si-a exprimat interesul pentru preluarea Casei de Economii si Consemnatiuni (CEC), pe care o considera un obiectiv important in cadrul programului de extindere in Europa Centrala si de Est.
In cursul lunii februarie a.c., Comisariatul Regional Constanta al Garzii Financiare a inregistrat rezultate remarcabile in toate domeniile activitatii specifice acestei institutii, clasandu-se pe locul intai pe tara in randul tuturor comisariatelor regionale.
Organizarea editiei din acest an a Zilei Orasului va costa bugetul local 3,2 miliarde de lei, asa au stabilit ieri consilierii locali satmareni.
Aproape 1.000 de firme din judetul Satu Mare au datorii la bugetul de stat de 1.225 miliarde de lei.
BCR, CEC si Electroputere sunt punctele de atractie pentru investitorii nemti. De altfel, aflat in vizita la Berlin, presedintele Basescu incearca sa convinga oamenii de afaceri germani sa investeasca mai mult in Romania.
Siguranta alimentara a reprezentat tematica celui de-al treilea seminar din cadrul Programului "Jurnalisti in Uniunea Europeana” organizat de Romania Gateway si British Council Romania la sediul din Bucuresti al acestei din urma institutii britanice.
Ministrul Finantelor, Ionut Popescu, este optimist in ceea ce priveste viitorul relatiilor dintre Romania si Fondul Monetar International (FMI). Ionut Popescu a avut la Washington convorbiri cu primul adjunct al directorului FMI, Anne Krueger, si cu directorul Departamentului pentru Europa al Fondului, Michael Deppler.
Se pare ca presedintele Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF), Sebastian Bodu, vrea sa castige pariul cu evazionistii, indiferent in care sector se afla acestia.
Trecerile in proprietate privata ale Aro Campulung si Rafo Onesti sunt cel putin dubioase, au declarat ieri oficialii Curtii de Conturi a Romaniei.
In ultimul timp, hypermarketurile au inceput sa dea navala in Romania. Pe langa brandurile deja existente (Cora, Carrefour, Billa, Metro) care si-au multiplicat punctele de desfacere, vor aparea si altele noi (Tesco, Wal-Mart, Penny Market etc.).
Magazinele de tip „discounter“ (de reduceri) au inceput sa fie prezente tot mai mult pe piata romaneasca, in conditiile in care pana nu de mult comertul de acest gen era aproape inexistent.
Disputele pe tema bugetului Uniunii Europene implica din ce in ce mai mult tara noastra. Ambasadorul Marii Britanii la Bucuresti incearca sa obtina sprijinul autoritatilor romane pentru proiectul de buget propus de Presedintia britanica a UE spunand ca aceasta este foarte avantajos.
Cotidianul "Replica" de Constanta a avut, in anul 2005, o serie de materiale care au facut deliciul cititorilor. Investigatiile reporterilor "Replica" au tinut publicul cu sufletul la gura, ba chiar avem convingerea ca cititorii nostri sunt cel mai bine informati.
Principalele lanturi de magazine europene se extind si in Romania. Printre ele se afla si retelele de magazine de tip discounter.
Anul 1990 - 63.000 de salariati, statul actionar majoritar. Anul 2006 - aproape 22.000 de angajati, actionari majoritari firme private.
Pentru efectuarea diverselor lucrari de reparare a strazilor se va cheltui in cursul acestui an suma de 142,17 miliarde de lei de la pusculita municipalitatii, conform bugetului de venituri si cheltuieli pe anul 2006 aprobat recent de catre consilierii locali.
Amanarea preluarii de catre statul roman a pachetului majoritar de actiuni la Daewoo Craiova de la compania sud-coreeana il face pe ministrul Economiei sa-si faca bagajele pentru Coreea.
Ministerul Economiei si Comertului asteapta inca un raspuns din partea coreana referitor la o serie de puncte ramase in litigiu, pentru finalizarea negocierilor de preluare de catre statul roman a Daewoo Automobile Craiova, a declarat ministrul de resort, Codrut ßeres.
google-analytics.com