Cautare

1177 de rezultate pentru "ny" (3.69 secunde)
Premierul Consiliului de Stat al Republicii Populare Chineze, Li Keqiang, insotit de o importanta delegatie guvernamentala si de oameni de afaceri, se afla de luni la Bucuresti, anuntand din prima zi a vizitei ca Beijingul intentioneaza sa investeasca in Romania "o suma uriasa".
Evenimentul Zilei informeaza ca premierul Romaniei, Victor Ponta, a vorbit cu presedintele SUA, Barack Obama, la Johannesburg.
Senatorul Octavian Liviu Bumbu a sustinut o declaratie politica intitulata " Secuii si Constitutia ", pe care o puteti citi in continuare.
[email protected]: Stenograma comentata a evenimentelor saptamanii 19 - 25 ianuarie 2015 - continuare - - CCR a declarat neconstitutionala Legea Securitatii Cibernetice in intregul sau.
CorectNews: VIITORUL PSD - ASCUNS INTR-UN SMS CATRE DANIEL CONSTANTIN (Autor:
miscareaderezistenta.ro : Victor Ponta: Avem cei mai slabi lideri din ultimii 20 de ani (Autoare:
Stiripesurse.ro informeaza: Familia rupe tacerea: Detalii SENZATIONALE din viata lui Sevil Shhaideh (Autoare:
HotNews.ro informeaza: Trump le-a cerut tuturor ambasadorilor numiti de Obama sa plece din posturi pana ajunge el la Casa Alba Stirea a fost comentata in Romania, pe Facebook, in termeni favorabili:
AZI: Pentru Romania, America First (Autor: Octavian Stireanu ) Se implineste o saptamana de la discursul inaugural al noului presedinte al SUA, Donald Trump, construit in jurul optiunii strategice America First - America inainte de toate.
AZI: Pentru Romania, America First (Autor: Octavian Stireanu ) Se implineste o saptamana de la discursul inaugural al noului presedinte al SUA, Donald Trump, construit in jurul optiunii strategice America First - America inainte de toate.
bugetul.ro informeaza: Surpriza! Cine-l va inlocui pe Hans Klemm pentru postul de ambasador al SUA in Romania?(Autoare: Anca ANDREI) Se pare ca actualul ambasador al SUA la Bucuresti are zilele numarate.
AGERPRES informeaza: ZILE NATIONALE: Franta (Documentare: Suzana Cristache Dragan, editor: Marina Badulescu, editor online: Daniela Juncu) Franta sarbatoreste ziua nationala la 14 iulie.
Amos News: A inceput Al doilea Razboi Rece (Autor: Adrian NASTASE) Numele agentului rus Skripal ar putea sa ramana in istorie prin consecintele generate de incercarea de asasinare a sa.
AmosNews informeaza: Guvernele Romaniei si Israelului vor avea o reuniune comuna, la Bucuresti Guvernele Romaniei si Israelului vor avea o reuniune comuna, la Bucuresti, in lunile urmatoare, a anuntat premierul Benjamin Netanyahu, dupa vizita in Israel a premierului Dancila si a sefului PSD, Liviu Dragnea.
Compania austriaca OMV, viitor proprietar al Petrom, vrea sa obtina un miliard de euro in urma unei emisiuni de obligatiuni convertibile si a unei majorari de capital, transmite Reuters.
Neil Kearney, presedintele Federatiei Sindicatelor din textile, imbracaminte si piele (FSI), a declarat presei ca "30 de milioane de locuri de munca vor migra spre Chin " dupa incetarea sistemului de cote la textile.
Autoritatea de Valorificare a Activelor Statului (AVAS) a notificat conducerea Ispat pentru a se prezenta la negocierile din ianuarie prin care acestia din urma trebuie sa renunte la o serie de facilitati primite la privatizare.
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) va selectiona o firma specializata pentru realizarea unui audit economico-financiar al rafinariei Rafo Onesti se arata intr-un comunicat al institutiei.
Uniunea Europeana va acorda 286 de milioane de euro din fondurile sale pentru construirea unei legaturi de acces rapid intre orasele Satu Mare si Baia Mare si orasul ungar Nyiregyhaza.
Desi producatorii romani de mobila anunta scumpiri, dat fiind faptul ca lemnul este mai scump, producatorii germani de mobila se tem inca de concurenta puternica venita din partea Romaniei.
google-analytics.com