Cautare

3606 de rezultate pentru "noul" (3.46 secunde)
Senatul nou ales se va intruni miercuri, la ora 13,00 Noul Senat ales in urma alegerilor parlamentare se va intruni miercuri, la ora 13,00, data fiind stabilita prin decretul de convocare emis de presedintele Traian Basescu.
Pentru ca bugetul Senatului si bugetul Camerei Deputatilor nu pot fi votate pana ce noul statut devine lege.
Senatorul Ovidiu Liviu DONTU a sustinut o declaratie politica intitulata " Noul Cod Silvic, un strugure prea acru pentru diletanti", pe care o puteti citi in continuare.
Noul PNL este de fapt vechiul PDL care s-a vopsit in galben. ... Noul PNL nu este nimic altceva decat vechiul PDL. ... Ironia sortii este ca fostii liberali, din exces de zel, ataca un guvern din care noul lor partid adoptiv a facut parte.
Vestea l-a uimit chiar si pe presedintele PSD, Liviu Dragnea, care a aparut in conferinta de presa usor abatut, alaturi de noul premier al Romaniei.
Daewoo Matiz, unul dintre cele mai populare autoturisme de oras pe piata romaneasca, va trebui sa infrunte din luna iunie noul Matiz sud-coreean, care va purta numele Chevrolet Spark.
Astfel, noul pachet de legi ale proprietatii care va intra curand in vigoare aduce o serie de modificari privind retrocedarea terenurilor.
Pina la finele lunii octombrie se va pune in functiune noul sistem in tot cartierul", ne-a informat directorul Holban. ... Tariful de toamna De la 1 octombrie va intra in vigoare noul pret al gazelor naturale.
Leonard Orban, secretarul de stat in Ministerul Integrarii Europene (MIE) a declarat ca noul Cod incalca cerintele Uniunii Europene. ... Noul Cod Fiscal promovat de Vladescu, aprobat si de presedinte, atrage in continuare opinii critice la adresa sa.
Desi sistemul de rezervari telefonice pentru biletele de calatorie cu trenul s-a introdus abia de o saptamA®na, cA®teva zeci de galateni au apelat deja la noul serviciu.
Designerii s-au gandit ca noul XK, programat sa iasa pe portile fabricii in 2008, ar trebui sa aminteasca de superbul Jaguar E-Type 1960. Tot in 2008, noul model S-Type va "semnaliza" cunoscatorilor o fina, dar consistenta tusa retro.
Lansat sub motoul "E firesc sa fii indraznet", noul Opel Corsa ataca segmentul de piata destinat automobilelor din clasa mica pe fondul tendintelor tot mai accentuate catre aceasta categorie de autovehicule.
Astfel, este posibil ca acestia sa nu beneficieze in primele doua luni ale anului de nici o crestere salariala daca noul CCM nu va fi semnat pina pe data de 12 martie, cind se implinesc 90 de zile de la inceperea tratativelor dintre reprezentantii administratiei si ai celor patru sindicate:
Cel mai bun motor nou al anului 2006 Propulsorul de pe Golf GT, noul concept de motor, dotat cu tehnologia de supraalimentare dubla, constand dintr-o turbina de supraalimentare si un turbocompresor, a impresionat expertii din intreaga lume.
El nu a dat detalii legate de noul brand sau numele companiei, deoarece acestea sunt aspecte in curs de clarificare.
România ar putea intra în recesiune anul viitor, în contextul în care creditarea si consumul intern vor fi afectate de înrautatirea conditiilor economice mondiale, iar noul guvern va fi constrâns sa înaspreasca politica fiscala, potrivit unui analist al Moody’s, citat de Reuters.Luna trecuta, Moody’s estima pentru România o crestere economica între 0 si 3% în 2009, însa a revizuit previziunile din cauza unei situatii mai dificile în privinta lichiditatii decât estima initial.Estimarea Moody’s este prima care avanseaza posibilitatea intrarii României în recesiune în 2009, celelalte prognoze indicând un nivel al cresterii economice de cel putin 4%.„România va fi afectata de o schimbare mai drastica a conditiilor externe.
Noul model arata mai musculos decât predecesorul si, de asemenea, are performante mai mari.
noul GT3, mai puternic, mai rapid si mai rafinat decat predecesorul. Dezvoltand noul 911 cu motor aspirat natural, Porsche a folosit invatamintele din participarile la competitii, motiv pentru care noul GT3 impresioneaza nu doar pe strada, ci si pe circuit.
Noul Opel Insignia, "nava-amiral" a producatorului german, s-a lansat oficial ieri in Craiova, in cadrul unei festivitati organizate de dealerul local, Rucom.
Noul Fiesta vine sa demonstreze ca automobilele din clasa mica nu sunt doar un moft al traficului urban, ci pot oferi tot ce iti trebuie in aproape orice conditii.
google-analytics.com