Cautare

3606 de rezultate pentru "noul" (4.56 secunde)
Primul caz de infectie cu noul coronavirus Primul caz de infectie provocata de noul coronavirus, apropiat virusului responsabil de sindromul respirator acut sever (SRAS) a fost confirmat in Franta.
PSD si PRM au reclamat inutilitatea adoptarii proiectului, din moment ce noul Cod Penal, adoptat in 2004, sub guvernarea Nastase, intra in vigoare la toamna, iar ministrul Justitiei, Monica Macovei, a anuntat ca intentioneaza sa-l modifice si pe acesta.
Chiar daca lucrarile de reconstructie in Noul Rast nu au demarat, autoritatile implicate au inceput deja sa se incurce in proiecte si sa refuze orice colaborare.
Hotararea privind declararea de utilitate publica a terenurilor din Noul Rast si exproprierea persoanelor care nu vor sa vanda terenul primariei au declansat noi dispute intre cele doua tabere ale consilierilor judeteni pe de-o parte si intre consilierii judeteni si primarul Rastului, pe de alta parte.
Ministrul democrat s-a oprit intai la Craiova, unde a acuzat autoritatile locale ca se preocupa mai mult de soarta caselor ridicate prin ANL decat de atributiile care le revin si a atras atentia asupra modului de selectie a firmelor care construiesc drumurile in Noul Rast.
El a aratat ca venirea noul ministru la Transporturi va insemna excluderea din minister a tuturor celor care au avut legatura cu PD sau cu el personal.
Presedintele a condamnat modul netransparent in care s-a constituit noul guvern si se considera dator sa lupte in continuare pentru o Romanie a Dreptatii in virtutea mandatului care i-a fost acordat. ... "Noul guvern ultra-minoritar are o serioasa problema de legitimitate politica", considera presedintele Traian Basescu referitor la executivul Tariceanu.
Noul ministru al Agriculturii, Dacian Ciolos, a depus ieri juramantul la Palatul Cotroceni, presedintele Romaniei cerandu-i sa porneasca de la premise realiste in mandatul sau, dar asigurandu-l de sprijinul sau politic.
Sunt scorneli special iscate ca sa induca in eroare electoratul PD-L", a declarat Tanase Barde, vicepresedinte in noul BPJ.
De miercuri, fiica procurorului Eugen Iacobescu este noul manager al acestui spital. ... Octav Oprescu s-a aflat la conducerea SJU Slatina din 24 ianuarie pana miercuri, 24 iunie, cand a fost inlocuit de noul manager. "Diana Iacobescu este noul manager al spitalului din Slatina.
Noul scut antiracheta, mult mai bun si mai sigur pentru Europa O alta problema abordata de Biden in discurs este o noul scut antiracheta.
Noul partid vrea sa se plaseze, abil, pe centrul esichierului.
Alaturi de Ambasadorul Republicii Populare Chineze la Bucuresti, Excelenta Sa Liu Zengwen, Sorin Oprescu a adresat minoritatii chineze din Romania traditionala urare "Xian nien hao!" ( La multi ani!) si si-a manifestat interesul ca noul an sa contribuie la dezvoltarea relatiilor economice dintre Romania si China.
Potrivit presedintelui Traian Basescu, ‘noul proiect al Codului muncii spune foarte simplu:
In schimb, posibilitatea contestarii deciziei doar la congres e luata din noul statut, cel vechi prevazind nu doar congresul, ci si Consiliul National.
Iliescu, despre noul Guvern: Este aceeasi Marie cu alta palarie, deci nu se schimba nimic pe fond Noul Cabinet al lui Mihai Razvan Ungureanu "este continuatorul politicii vechiului guvern si a partidelor componente", este de parere liderul de onoare al PSD, Ion Iliescu.
a spus de ce nu votam noul guvern, a salutat demisia guvernului Boc, lucru solicitat de strada, s-a delimitat de noul guvern, precizand ca inceputul acestuia este unul de rau augur, ministrii fiind numiti fara cvorum si asa mai departe.
In loc sa se confrunte cu necazuri din partea opozitiei, noul premier ia scatoalce grele peste ceafa exact de la promotorul sau, suficient cat sa te intrebi care o fi adevarata natura a relatiei celor doi si daca nu cumva ne scapa tuturor ceva in legatura cu asta.
Ioan Rus, noul ministru de Interne: Schimb pe oricine care nu va intelege ca de azi jucam intr-un alt film, al competentei Noul ministru al Administratiei si Internelor, Ioan Rus, a preluat, marti dimineata, mandatul de la Gabriel Berca, fostul detinator al portofoliului Internelor.
Ceea ce va pot confirma este faptul ca in noul Guvern, dupa 9 decembrie, voi propune un ministru al Fondurilor Europene, care sa aiba atributii directe de coordonare a tuturor autoritatilor de management.
google-analytics.com