Senatorul Daniel Savu a sustinut o declaratie politica intitulata: Noul PNL este de fapt vechiul PDL care s-a vopsit in galben. Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
Noul PNL nu este nimic altceva decat vechiul PDL. Liberalii au fost acaparati de pedelisti iar acest lucru este extrem de vizibil daca ne uitam la persoanele scoase in fata, la cei care vorbesc in numele PNL si tot in numele acestui partid ataca actuala guvernare. Ironia sortii este ca fostii liberali, din exces de zel, ataca un guvern din care noul lor partid adoptiv a facut parte.
PDL a adus cu el in PNL aroganta specifica si dorinta nemarginita pentru preluarea puterii, caracterizata prin folosirea oricaror mijloace, chiar si imorale.
Din tot acest circ politic pierd cetatenii Romaniei, fata de care PNL si-a luat niste angajamente, atat in 2012 cat si in 2014. Odata cu preluarea de facto a vechiului PNL de catre PDL, ai carui politicieni sunt cunoscuti pentru faptul ca urmaresc doar agenda proprie, nu a cetateanului, aceste angajamente au disparut, la fel ca si respectul pentru electorat.