Cautare

3606 de rezultate pentru "noul" (2.65 secunde)
"Acesta este noul design al nostru, la care se lucreaza de un an. ... "Suntem mandri de noul nostru site si speram sa va placa.
Noul proiect se va intinde pe o suprafata de 40.000 de metri patrati, in zona Baneasa, in apropierea padurii Tunari si va adaposti 234 de angajati.
Senatoul PDL Daniel Humelnicu crede ca noul Cod al Muncii va elimina o parte din munca la negru si la gri, a celor 1,5 milioane angajati din economia subterana.
Fordul de la Craiova revolutioneaza industria auto Noul Ford B-Max, masina care va fi fabricata la uzina de la Craiova este in proportie de 99% la fel cu conceptul aratat la ultima editie a Salonului Auto de la Geneva, spun francezii de la caradisiac.com.
Dezbaterile pe noul Cod Fiscal - un pas spre normalitate. ... Noul Cod Fiscal nu este important numai pentru oamenii de afaceri ci si pentru fiecare roman in parte.
Noul Cod Fiscal garanteaza bani mai multi in buzunarul oamenilor dar si venituri suficiente in pusculita statului. ... Bunaoara, Noul Cod de Procedura Fiscala propus de PSD care a produs contestatii vehemente din partea opozitiei parlamentare.
La un flight ulterior, advertiserul va imparti userii pe care ii va atinge noul flight in:
Noul laptop Intel este dezvoltat în colaborare cu cei de la Ziba Design, cântareste în jur de un kilogram si beneficiaza de cele mai rapide si mai eficiente componente Intel.
Noul Samsung Galaxy Player 5.8 imprumuta numeroase elemente de design de la smartphone-ul de succes Samsung Galaxy S3, dar este mai gros si mai mare. Noul PMP Samsung are o grosime de 10,8mm si ruleaza Android 4.0 Ice Cream Sandwich.
Noul Trilulilu creeaza un feed unic pentru fiecare utilizator care integreaza toata activitatea si postarile de pe Twitter, Facebook, Google+ si Youtube. ... Din pacate pentru cei 2,2 milioane vizitatori lunari, noul logo al celor de la Trilulilu nu mai contine celebrul crocodil amuzant.
Allview, brandul autohton de smartphone-uri si tablete numarul 1 in Romania, a lansat recent noul sau varf de gama.
DESCOPERA.RO dezvaluie ce surpriza pregateste Apple in noul iPhone 6 Apple planuieste sa transforme noul iPhone, pe care il va lansa in 9 septembrie, intr-un portofel mobil, datorita unui parteneriat cu cele mai importante banci si retele de plata din lume, printre care Visa si MasterCard, relateaza Bloomberg.
Noul sediu, a carui lansare oficiala va avea loc in luna mai 2014, este o adevarata bijuterie arhitectonica din secolul al XIX-lea, ce va gazdui cel mai elegant showroom al Galeriilor Noblesse, precum si propriul birou de design interior si arhitectura, Studio Insign.
Evenimentul poarta numele de "Jethro Tull‘s IAN ANDERSON plays the best of JETHRO TULL" si promoveaza noul album "Homo Erraticus", ce a fost lansat in luna aprilie a acestui an.
Educatia si sanatatea in noul program de guvernare. ... Noul Guvern al Romaniei nu are doar de continuat activitatea legata de partea administrativa a tarii, dar este confruntat cu mari asteptari din partea populatiei pe care trebuie sa le indeplineasca.
Noul site si magazin online este disponibil la adresa www.hofigal.eu Tehnologia evolueaza rapid si noi trebuie sa tinem pasul!
Se numeste noul corona” fiindca au mai fost infectii cunoscute in 2002 (SARS-CoV) si in 2012 (MERS-CoV). Noul Corona Virus are simbolul SARS-CoV-2 si determina boala COVID-19. ... Noul corona virus se transmite prin picaturi Pfluge, particule virale, aerosoli, contact cu suprafete infectate.
Managerul Institutului de Boli Infectioase Matei Bals, Adrian Streinu-Cercel a declarat, intr-un interviu exclusiv pentru Digi24, ca noul virus COVID-19 este de 10 ori mai slab decat virusul gripal.
Noul presedinte al romanilor s-a aratat pina acum un fel de om-orchestra, capabil sa faca totul aproape singur. ... Si formarea guvernului este inca o alta problema, nu e totusi asa simplu cum spunea noul presedinte si nici intr-un caz nu vor obtine o majoritate confortabila.
Cei care se gindesc ca, dupa o noapte de petrecere, cind trece exuberanta intrarii in noul an si a intrarii in Uniunea Europeana, faptul ca statul le-a dat o petrecere nu le va umple frigiderul, nu le va plati facturile sau cumpara medicamente.
google-analytics.com