Cautare

3606 de rezultate pentru "noul" (2.98 secunde)
Depasirile repetate, in zigzag, ori franarea brusca, slalomul printre masini" ar urma, daca parlamentarii sustin initiativa Politiei, sa fie pedepsite de noul Cod Rutier cu suspendarea permisului de conducere, nu doar cu amenda.
NOUL COD RUTIER a intrat in vigoare de ANUL NOU. Ce trebuie sa stie soferii inainte sa se urce la volan Astazi a intrat in vigoare noul Cod Rutier care prevede scaderea pragului la care condusul sub influenta alcoolul devine infractiune.
Noul cod rutier a intrat in vigoare De vineri intra in vigoare noul cod rutier, care prevede amenzi mult mai mari.
Noul simbol semnifica, potrivit presedintelui PSD, Mircea Geoana, despartirea de trecut. ... Noul simbol al partidului a fost deja expus la sediul PSD din Slobozia. ... Noul simbol va fi folosit pe mai multe articole promotionale si panouri.
Primarul Constantei si presedintele CJC au refuzat sa stea la prezidiu, alaturi de noul prefect liberal Pe de alta parte, cu toate ca la prezidiu tronau - pe masa, desigur - numele celor care se presupuneau ca vor ocupa scaunele aranjate special in zona cu pricina, doua persoane au refuzat sa onoreze cu prezenta.
Prima zi a Congresului PNL a marcat alegerea structurii de conducere a formatiunii politice, in frunte cu noul presedinte al partidului, Calin Popescu-Tariceanu. ... Noul statut adoptat ieri de Congres incearca sa impace cele doua directii.
Presedintele a fost nevoit sa accepte noul Cabinet, format din PNL si UDMR, printre altii cu Adrian Cioroianu la Externe, Cristian David la Interne, Tudor Chiuariu la Justitie, Adrian Iorgulescu la Cultura.
Senatorul Marius Sorin Bota, vicepresedinte al Comisiei de buget, finante, activitate bancara si piata de capital, spune ca noul acord cu FMI reprezinta polita de asigurare financiara a pomenilor electorale.
Noul guvern va conduce tara in acest an important pentru consolidarea relansarii noastre. Solicit partidelor ca noul cabinet sa beneficieze de un moratoriu politic, asumat public in fata cetatenilor, pe intreaga derulare a mandatului guvernului de pina la alegeri.
Din fericire, noul lider nu-l va avea chiar in coasta si pe Dan Ioan Popescu - ramas doar sef al organizatiei PSD Bucuresti.
Reprezentantul BERD si-a manifestat increderea ca noul actionar majoritar va continua procesul de actualizare si modernizare al bancii, pentru a pregati BCR pentru provocarile viitoare intr-un mediu mai competitiv.
Senatorii vor incepe aceasta sesiune legislativa in noul sediu din incinta Palatului Parlamentului, la care se lucreaza de ani buni. Noul sediul al Senatului are 42.000 de metri patrati, dintre care 15.000 de metri patrati reprezinta spatiul util pentru birouri.
Pedelistul Eugen Tunaru este noul director al Complexului Energetic (CE) Turceni. ... Dupa cum a precizat presedintele PD-L Gorj, deputatul Cosmin Popescu, noul director Eugen Tunaru va fi instalat oficial in functie luni. ... Ministrul Adriean Videanu a semnat ordinul, iar luni va fi instalat noul director", a precizat Cosmin Popescu.
Noul regulament a fost adoptat prin vot nominal si a fost sustinut de deputatii PNL, PD, UDMR, PC, carora li s-au adaugat, surprinzator, cei ai PRM.
au discutat ieri problema depolitizarii SRR si SRTV si proiectul de lege privind noul regulament de functionare a celor doua institutii publice.
FRF lanseaza luni, 29 septembrie 2014, de la ora 12.00, noul imn al echipei nationale, intr-o conferinta de presa la care sunt prezenti si membrii trupei Iris, "cantautorii" piesei, informeaza site-ul oficial al FRF.
Google a dezvaluit oficial noul design pentru Google Image Search. ... Noul design al Google Image Search dispune de o functie de extindere a preview-ului pe toata latimea ecranului.
Noul iPhone va fi dotat cu o functie revolutionara - recunoastere faciala. ... Multi se asteapta insa ca noul model sa nu fie cu mult diferit de iPhone 7 si 7 Plus, scrie The Verge.
Noul presedinte al deputatilor, liberalul Bogdan Olteanu, a carui numire oficiala se publica in acel moment in "Monitorul Oficial", a avut ieri prima sa intalnire informala cu presa in biroul care pana joia trecuta i-a apartinut social-democratului Adrian Nastase.
In ce stadiu se afla lucrarile la noul cinematograf Gloria din sectorul 3 al Bucurestiului Noul Cinematograf Gloria din sectorul 3 al Capitalei a inceput sa prinda contur.
google-analytics.com