Cautare

3606 de rezultate pentru "noul" (2.80 secunde)
Practic, remodelarea urbana si arhitecturala a oraselor romanesti a atins apogeul cu NOUL CENTRU CIVIC din Capitala. ... Noul centru civic din Bucuresti este o astfel de rata moarta;
In loc sa se apuce de construirea caselor din Noul Rast, autoritatile au inceput sa taie din locuintele care trebuie construite pe motiv ca nu toate au fost distruse.
Conform primarului din Rast, in prezent, din cele aproape 300 de case care trebuie construite de firmele contractate de ANL, doar doua au fost ridicate de constructori si numai doua firme au ajuns pe santierul din Noul Rast.
Fostul prefect si, pana ieri, important membru PSD, Gheorghe Martin este noul presedinte interimar al organizatiei constantene a Partidului Conservator. ... Tot un sondaj a fost cel care a decis practic noul lider al PC Constanta.
Aceasta este insa numai una dintre surprizele pe care domnul Vadim le-a pregatit pentru mine", a declarat pentru cotidianul "Replica" de Constanta noul consilier de imagine al PRM. ... Nici pe plan muzical artista nu sta mai prost, inregistrarile la noul sau album apropiindu-se de final.
Presedintele organizatiei judetene a PNL a declarat insa pentru "Replica" faptul ca nu isi doreste sa fie noul ministru al Agriculturii. ... Noul ministru al Agriculturii va fi desemnat saptamana viitoare, dupa intoarcerea in tara a premierului Tariceanu", a conchis Dragomir.
Ritmul lent de construire a caselor in regie proprie din Noul Rast l-a determinat pe prefectul de Dolj, Nicolae Giugea, sa-l ameninte pe primarul comunei, Iulian Silisteanu, ca va plati din propriul buzunar cimentul primit de la guvern in cazul in care acesta nu va mai putea fi utilizat la primavara.
Liberalul Dan Motreanu a devenit oficial noul ministru al Agriculturii, dupa depunerea juramantului la Cotroceni in prezenta presedintelui si a premierului.
Noul presedinte va mentine influenta politica a Legislativului UE Hans-Gert Pöttering, noul presedinte al Parlamentului European, a dat asigurari ca se va opune presiunii exercitate de statele comunitare mari dupa ce predecesorul sau a avertizat in privinta cresterii tendintei de interguvernamentalism in UE.
Seful Guvernului a anuntat ieri lista cu oamenii pe care ii vrea in noul sau cabinet, printre acestia aflindu-se si senatorul PNL galatean.
Deputatul Gelil Eserghep a reiterat ieri decizia Partidului Romania Mare referitoare la noul guvern propus de Calin Popescu Tariceanu: ... "In mod categoric nu votam noul guvern, pentru ca nu putem admite ca UDMR sa guverneze Romania", a explicat deputatul PRM Gelil Eserghep.
Ionel Manafu, directorul Directiei Apelor Dobrogea Litoral (DADL), a fost chemat sa dea cu subsemnatul la noul ministru al Mediului, Atilla Korodi.
Una dintre problemele arzatoare ale crearii PDL a fost dezbatuta vineri de seful peledistilor doljeni, Horatiu Buzatu, care s-a declarat nemultumit, într-un comunicat remis presei, de sigla aleasa pentru noul partid:
Noul ministrul al Justitiei, Catalin Marian Predoiu, este, potrivit lui Crin Antonescu, membru PNL inca din 1991, calitate care nu a stat pana acum la baza unei cariere administrative sau politice.
Secretarul de stat in Ministerul Internelor si Reformei Administrative, Paul Victor Dobre si prefectul judetului, Danut Culetu l-au investit, ieri, in functie pe noul subprefect al Constantei, ex-liberalul Cosmin Andrei.
Noul Birou Permanent Judetean (BPJ) al PDL Constanta a primit OK-ul de la Bucuresti, iar "opera" lui Ion Popescu (presedinte al acestui BPJ) arata dupa cum urmeaza:
 Noul presedinte ales nu va avea la dispozitie decât 77 de zile înainte de a-si prelua functia, explica AFP.
Presedintele Traian Basescu a declarat luni ca mandatul actualului legislativ expira la 12 decembrie, "ceea ce inseamna ca in intervalul 12-15 se poate discuta despre noul Guvern".
Noul Cod Civil, aprobat miercuri de Guvern, va intra in vigoare intr-un an si jumatate - doi, a declarat ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, precizand ca acest lucru depinde si de Parlament, care are posibilitatea de a adopta mai repede proiectul.
Adriana Matei, director in cadrul Ministerului Turismului si Mariana Bercu, din partea SIF Transilvania, au fost realese in noul Consiliu de Administratie, alaturi de Ana Maria Topoliceanu, Maria Mustata Madalina si Paul Foleanu.
google-analytics.com