Cautare

460 de rezultate pentru "mirela dobre vedeta2121121121212 1" (2.86 secunde)
Doua cotidiene centrale au prezentat vineri un document prin care presedintele Basescu ii cerea in 2005 lui Gheorghe Dobre, pe atunci ministru al Transporturilor, sa solutioneze situatia unei firme de constructii, care avea de recuperat creante de la CNCF CFR SA. ... "D-l Ministru Dobre.
Liderul PSD a afirmat ca partidul sau intentioneaza infiintarea unei comisii de ancheta, pentru ca, sub juramant, Basescu, Stolojan, Dobre si sefii de Servicii sa spuna cand a vorbit Stolojan cu ALRO, cand a intervenit la Seres, cand au fost ascultate telefoanele de care a vorbit Basescu si pe baza carui mandat, iar Dobre sa spuna de ce a rezolvat tocmai cazul din ultimul bilet dat presei.
Ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, si secretarul de stat in cadrul MAI Victor Paul Dobre au declarat ca, cel putin pentru moment, PNL nu se gindeste sa-si paraseasca tovarasii de guvernare.
In acest sens Victor Paul Dobre, secretar de stat in cadrul Ministerului Administratiei, ne-a spus ca Executivul a pus la punct un sistem national de verificare a listelor electorale.
Comisia Tehnica Centrala a avut vineri prima sedinta, in cadrul careia Victor Paul Dobre, secretar de stat al Ministerului Internelor si Reformei Administrative (MIRA), a anuntat ca sediul Biroului Electoral Central pentru alegerile europarlamentare va fi la Sala Palatului din Capitala.
Totodata, in ceea ce-i priveste pe liberali, Victor Paul Dobre, presedintele Organizatiei Judetene a PNL, crede ca fuziunea dintre PLD si PD nu reprezinta o surpriza decat pentru filialele locale ale acestora. ... Acum se vede care sunt liberali si care nu", a amintit Dobre.
Dupa sondaje repetate si indelungi discutii in cadrul filialei galatene a Partidului National Liberal, s-a decis ca, la alegerile locale din acest an, pentru functia de presedinte al Consiliului Judetului va candida secretarul de stat in Ministerul Internelor si Reformei in Administratie, Victor Paul Dobre.
Este vorba despre Partidul National Liberal (PNL) si Partidul Romania Mare, care vor intra in lupta pentru functia de presedinte al CJ cu Victor Paul Dobre si, respectiv, Carol Dina.
vor fi cuprinse intr-un "Calendar al evenimentelor dobrogene", editat in 1.000 de exemplare, in limbile romana si engleza.
Presedintele filialei galatene a Partidului National Liberal, Victor Paul Dobre, a declarat ca liberalii nu se grabesc sa ia o decizie privind sustinerea unui candidat in turul al doilea.
Daca Ilie Bolojan a confirmat asteptarile, Radu Tarle a fost surpriza placuta Sediul PNL Bihor gazduit ieri o conferinta de presa la care a participat alaturi de presedintele PNL Bihor, deputatul Cornel Popa si de vicepresedintele Valeriu Boeriu si secretarul de stat din Ministerul Internelor si Reformei Administratiei Paul Victor Dobre.
Desi in ultimele zile s-a vehiculat si numele cantaretului Adrian Enache privind o posibila candidatura in colegiul respectiv din partea PNL, liderul liberalilor galateni, Victor Paul Dobre, nu a dorit sa comenteze acest lucru.
In etapa a doua, redistribuirea voturilor i-a adus in postura de castigatori pe Laurentiu Chirvasuta (PSDAPC), Marius Necula (PD-L) si Paul Ichim (PNL) pentru Senat, in timp ce in Camera Deputatilor vor intra Mircea Toader (PD-L), Florin Paslaru (PSDAPC), Lucretia Rosca (PSDAPC), Victor Paul Dobre (PNL), Mihail Boldea (PD-L) si Carmen Axenie (PD-L).
Presedintele PNL, Crin Antonescu, a prezentat ieri guvernul alternativ propus de PNL, format din 11 ministere, printre cei desemnati pentru aceste portofolii numarandu-se Teodor Melescanu, Andrei Marga, Mariana Campeanu, Victor Paul Dobre, Mircea Diaconu, Eduard Helvig. ... Victor Paul Dobre - ministru al Infrastructurii Nationale:
14% pentru veniturile intre 1.000 si 2.000 lei, 18% pentru veniturile intre 2.000 de lei si 4.000 de lei si 22% pentru veniturile ce depasesc 4.000 de lei.
Azi au aparut, nu se stie de unde, stenograme ale unor discutiidintre Ioan Rus si Victor Paul Dobre. ... Pentru ca transcrierile sunt cuprinse in solicitarea Parchetului General, adresata Parlamentului, pentru incuviintarea cercetarii lui Dobre.
Acelasi Parchet nu a avut nici o ezitare sa difuzeze stenograme cu doi ministri al Cabinetului, Rus si Dobre, primul dintre ei fiind membru cu drepturi depline al CSAT. Atat stenogramele cu Ponta, cat si cele cu Dobre si Rus au devenit imediat argumente in discursul presedintelui suspendat.
Vezi aici lista noilor deputati Potrivit rezultatelor partiale de la alegerile parlamentare, USL ar putea obtine peste 60% de voturi pentru Senat, ARD 16,9%, PP-DD 14,1%, iar UDMR 5,4%.
Liderul social-democrat a vorbit si despre un fost ministru din echipa lui Mihai Tudose, Mircea Titus Dobre, care a demisionat din PSD si s-a inscris in noul partid condus de Victor Ponta, PRO Romania. ... Poate il inlocuiam pe domnbul Dragnea cu domnul Titus Dobre.
“Am discutat cu ministrul Transporturilor, Gheorghe Dobre, si mi-a spus ca in acest moment parteneriatul public privat nu mai intereseaza, pentru ca dupa cativa ani vor veni multe fonduri europene, iar autostrada va fi construita gratis pentru Romania, ceea ce reprezinta o conceptie gresita, dupa parerea noastra“, a declarat Alexandru Dobre, membru in Consiliul Director al ARACO si fost presedinte al asociatiei.
google-analytics.com