Cautare

460 de rezultate pentru "mirela dobre vedeta2121121121212 1" (7.87 secunde)
http://saveyourholiday.com/inscrieri-curs/ Pentru orice fel de intrebari si detalii, va stam la dispozitie: Mirela Vlad â€" 0748.33.00.97; mirela[email protected] sau [email protected]
Mirela Traistaru, artist plastic, co-curator Galeria ANAV Irina Bejenaru, membru fondator ANAV Veti avea ocazia sa aflati mai multe despre proiectele editoriale de succes ale Editurii ALL dedicate catorva dintre cei mai indragiti actori, veti avea ocazia sa rasfoiti, sa luati acasa carti de valoare si sa va delectati cu confesiunile memorabile ale unor mari personalitati ale vietii culturale si artistice precum Horatiu Malaele, Marin Moraru, Radu Beligan, Vladimir Gaitan, Stela Popescu si Alexandru Arsinel.
Mirela Grigoras, medic specialist obstretica-ginecologie Sanador; ... de la Antena 1 si Traieste sanatos cu Simona de la radio Itsy Bitsy. ... Mirela Grigoras, medic specialist obstretica-ginecologie Sanador a povestit despre atuurile unei nasteri intr-un privat:
Mirela Grigoras, medic specialist obstetrica-ginecologie Sanador;
Valentina Pelinel, Profa Luminita Nicolescu, Gabriel Cotabita, Sanda Ladosi, Adriana Bahmuteanu, Mirela Retegan Antrenoarea Parintilor, Thea Haimovitz, Oana Roman, Gianina Ilies si Roxana Gabor-Iliescu au testat cele mai noi produse de nutritie, de cosmetica si de nutri cosmetica.
Duminica, de Florii, valorile termice ajung la 20 de grade Celsius, in timp ce ploile scad in intensitate, a declarat pentru AGERPRES, Mirela Polifronie, meteorolog de serviciu la Administrația Nationala de Meteorologie.
UNATC, actrita - Cristian Veet - trainer - Georgeta Sultan - instructor - Leonard Radutz - instructor Yoga - Mihaela Gugu - terapeut - Mirela Pelin - specialist nutritie - Maria Cristina Stroiny - bioterapeut - Elena Cosma - psihoterapeut - Mirela Ceaus - prof.
"Parerea mea" In urma cu citeva zile secretarul de stat Victor Paul Dobre a precizat pentru un cotidian central ca organizarea referendumului pentru suspendarea presedintelui Traian Basescu sau a alegerilor prezidentiale anticipate ar costa in jur de 50 de milioane de lei.
Cum dau din colt in colt semnatarii contractului prin care Radio Romania a platit 60.000 de euro pentru Gala Bute (Investigatie de Mirela Neag si Catalin Tolontan) Peste doua zile, sambata, 18 ianuarie 2014, Radio Romania va transmite gratis meciul de box de la Montreal dintre Lucian Bute si Jean Pascal.
Luni, 9 martie â€" Cristina Bazavan (Jurnalist), Mirela Bucovicean (Owner @ Molecule-F), Mihaela Tatu (Trainer, Om de televiziune), Delia Panait (Radio Host@ Gold FM - "Bucurestiul Subiectiv”), Cezar Ouatu (Cantaret);
Sondajul CURS, comandat de Antena 1 a indicat, la orele 21.00, ieri seara, ca Adrian Nastase, candidatul Uniunii Nationale PSD + PUR a obtinut 41,1% din voturi, iar candidatul Aliantei "D.A.” PNL - PD, Traian Basescu a fost preferat de 35,2% dintre alegatori.
Gheorghe Dobre, candidatul pentru postul de ministru al Transporturilor, Lucrarilor Publice si Turismului, a constatat ca pretul la transportul feroviar nu este stabilit corect.
Liderul liberalilor galateni, secretar de stat Victor Paul Dobre, a spus ieri ca anul 2007 este unul extrem de important pentru toti romanii. Asta pentru ca dupa 1 ianuarie romanii vor scapa de complexul de a fi “european de mina a doua”.
Presedintele Ligii Alesilor Locali, Ludovic Orban, a declarat ca la intalnirea de la Piatra Neamt vor participa ministrii Varujan Vosganian si Dan Motreanu, precum si secretarii de stat Marian Petrache si Paul Victor Dobre.
Ce sa mai zicem de Basescu, care era subsecretar de stat la Transporturi, seful lui Dobre, care l-a dat afara pe ing.Manucu, care oprise trenurile cu mineri, iar Dobre le-a repornit si la cateva zile dupa mineriada din iunie 1990, Basescu a fost avansat ministru al Transporturilor. ... 1.
Schimbarea ii va viza pe vicepremierul George Copos si ministrul Transporturilor, Gheorghe Dobre, pentru ca se pare ca cei doi au nemultumit anumite interese prin actiuni mai mult sau mai putin recente.
UPDATE 12:00 - Ciprian Dobre, de la PNL, a tinut un discurs in maghiara, engleza si romana. ... Targu Mures), Ciprian Dobre ar trebui sa invete mai multa maghiara".
PSD solicita totodata si demisia ministrului transporturilor, Gheorghe Dobre, pentru incapacitatea sa de a manageria problemele cu care se confrunta ministerul pe care il conduce.
Anuntul a fost facut ieri de prefectul de Mures, Ciprian Minodor Dobre, care a anuntat ca a solicitat Politiei si SEIP sa verifice autenticitatea semnaturilor si sa stabileasca numarul cetatenilor cu drept de vot din comuna. ... Comisia nu va analiza motivele invocate“, a aratat Dobre.
Alianta PNL-PD ar putea efectua, la inceputul saptaminii, prima remaniere a actualului Guvern, printre cei care ar putea sa-si piarda posturile figurind Mircea Cinteza, Ionut Popescu si Cristian David (PNL), precum si Sulfina Barbu, Ene Dinga, Gheorghe Dobre si Gheorghe Seculici (PD).
google-analytics.com