Cautare

460 de rezultate pentru "mirela dobre vedeta2121121121212 1" (3.44 secunde)
Ministrul transporturilor, Gheorghe Dobre, da ca termen de finalizare a autostrazii Nadlac-Constanta anul 2011. ... Negocierile guvernului cu reprezentantii firmei americane privind construirea autostrazii Brasov-Bors mai dureaza "pina cind se va obtine un pret mai convenabil ", potrivit ministrului transporturilor, Gheorghe Dobre.
Ministrul Dobre atribuie PSD-ului falimentul CFR CFR SA este compania cu cele mai mari datorii la bugetul de stat din companiile aflate in subordinea Ministerului Transporturilor, Constructiilor si Turismului.
Compania Tarom isi va orienta activitatea in urmatorii doi ani catre destinatii externe de nisa, unde sunt prezente comunitati mari de romani si nu exista concurenta puternica din partea marilor companii aeriene, a declarat ieri ministrul Transporturilor, Gheorghe Dobre.
Legea referitoare la obligativitatea asigurarii locuintelor de catre populatie poate deveni functionala din 1 iulie 2007, a declarat la sfarsitul saptamanii trecute Victor Paul Dobre, secretar de stat in Ministerul Administratiei si Internelor (MAI).
Numarul judetelor afectate de inundatii a scazut la 5, iar cel al localitatilor ce au avut de suferit de pe urma viiturilor a ajuns la 137, a anuntat, luni, secretarul de stat in MIRA, Victor Paul Dobre, potrivit caruia situatia ramane sub monitorizare.
Ministrul delegat pentru Administratie, Victor Paul Dobre, a precizat ca si primarilor USL le sunt retrase sumele necheltuite din alocarea de 648 de milioane de lei facuta de Guvernul precedent. "Regula este pentru toata lumea", a spus Dobre.
Proiectul care presupune refunctionalizarea silozului si cladirii morii este semnat de Andrei Constantin si Dobre Ada, ambii studenti in anul 5 la Facultatea de Arhitectura din cadrul Universitatii "Spiru Haret", potrivit arhimania.ro.
la fotbal pe teren redus (5+1) se anunta extrem de disputat si in aceasta a 6-a editie, care se va desfasura in aceasta dimineata si care va alinia la start zece echipe si Dolj. ... din Craiova (Iulian Dobre, Magdalena Trusca), Scoala nr.
- Supt aceasta piatra odihnesc oasele robii lui Dumnezeu Chirca, Stan, Dragomir, Safta, Dumitrasco, Petco, Gheorghe, Tudorachi, Dobre, Maria, Tudora, Voica, Maria, Tudora, Stan, Pena, Matei, Radu, Ancuta, Dumitru, Dobre, Zamfira, Ivan, Zaharia si Pavel Sursa:
In calitate de primar general se ocupa personal, cu sprijinul nemijlocit al viitorului ministru Gheorghe Dobre, de o serie de controale la constructia ce se edifica in strada Zambaccian nr.
O luptã cot la cot intre Alexandros Galiaþatos ºi "tãtucul" liberalilor, Victor Paul Dobre, i-ar fi incurcat probabil pe alegãtori ºi atunci nimeni nu ar mai fi ºtiut pe cine sã voteze.
cot la cot intre Alexandros Galiaţatos şi „tătucul“ liberalilor, Victor Paul Dobre, i-ar fi incurcat probabil pe alegători şi atunci nimeni nu ar mai fi ştiut pe cine să
Care minister este condus de Gheorghe Dobre. ... este probabil si posibil ca magarul din curtea Spitalului CFR sa aiba legatura cu ministrul Gheorghe Dobre (care s-a pus pe sanctionat si dat afara angajatii ministerului pe motiv de...
In discursul sau, tinut in fata citorva sute de localnici prezenti si a reprezentantilor de frunte ai PNL veniti de la Galati, cum ar fi vicepresedintele CJ Marcela Sighinas, deputatul Emil Strunga, secretarul de stat Victor Paul Dobre, primarul liberal nu a uitat sa multumeasca pentru sprijinul politic primit din partea partidului pentru realizarea obiectivului de investitii, precum si pentru derularea altor proiecte.
Nu trebuie decit sa ne amintim episodul in care fostul vicepresedinte al CJ, liberalul Victor Paul Dobre, ajuns intre timp secretar de stat in Ministerul Administratiei si Internelor, era propus pentru functia de ministru responsabil pentru Relatia cu Parlamentul.
Deputatul PSD de Suceava Mirela Adomnicai, membru in Comisia juridica, a apreciat ieri ca sansele de schimbare a presedintelui Senatului sunt mici, in timp ce la Camera Deputatilor „ramane de vazut“.
Candidatii la primariile de sector In Sectorul 1, lista pentru primaria de sector este deschisa de candidatul Uniunii Social Liberale, Andrei Ioan Chiliman, acesta fiind urmat de candidatul UDMR, Denes Aron, de candidatul Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei, Gheorghita Liviu Goncea, si de candidatul Partidul Democrat Liberal, Theodor Paleologu.
Pentru CA al SRR, PSD ii propune ca membri pe Dan Preda (director al RADOR), Nicu Alifantis (muzician) si Mirela Fugaru (textier).
La fel de adevarat este ca, dintre cele trei locuri revenite PSD, Nastase si-a "revendicat” doua propuneri - Mirela Fugaru si Dan Preda - iar Ion Iliescu una - Andrei Alexandru.
Astfel, daca in 1989 la nivelul intregii tari erau 495 de publicatii, dintre care 36 de cotidiene, in 1990 numarul acestora a crescut semnificativ, ajungand la un total de 1.444 de publicatii, dintre care 65 - cotidiene.
google-analytics.com