Cautare

460 de rezultate pentru "mirela dobre vedeta2121121121212 1" (3.82 secunde)
cate un set de perne de decor oferit de Gecor Group - Laza Ioan, Ciarnau Mirela si Kovács Ilona din Oradea Elevii premiati la concursul de pictura destinat ciclului gimnazial, a carui tematica a fost realizarea unei desen sau pictura sub forma unui "Proiect de afis al expozitiei Spring Expo" au fost:
Mult anuntatele scumpiri de la 1 iulie, la tigari si alcool, par sa fi fost reprogramate.
„Mirela Dima, directoarea CEZ Vânzare, a stopat trimiterea acestor scrisori si a anuntat ca nu se va face nici o debransare. ... Potrivit Stefaniei Ispas, din cei 1,2 milioane de clienti ai companiei, doar 3.000 sunt rau-platnici si vor primi scrisorile în cauza.
Directia de Resurse Umane este structurata pe mai multe servicii, si anume cel de Personal, coordonat de Mariana Parancu, cel de Normarea Muncii, care este condus de Gelu Matoianu, si Serviciul Juridic, coordonat de Mirela Gatin.
În fapt, lichidatorul Societatii pentru Închiderea si Conservarea Minelor (ICM) SA, respectiv SC BNP Consult SA Craiova, a reusit în luna noiembrie a anului trecut sa anuleze în instanta, cu ajutorul judecatoarei Mirela Deaconu din Târgu Jiu, un protocol semnat între ICM si Ministerul Economiei.
Nu dam la producatori cu 0,6 lei, ca sa-l vânda ei cu 1,5 lei, mai ales ca ne dau banii la trei luni. ... Daca procesatorii îl iau cu 0,6 lei, cu banii la trei luni, care-i avantajul?", se întreba Mirela, alt producator din Dolj.
Practic, in afara de directorul Agentiei Regionale pentru Protectia Mediului Galati, Carmen Sandu, care a luat cuvantul in deschiderea evenimentului, cele mai concrete interventii avute pentru salvarea mediului inconjurator prin metode mai putin costisitoare si nepoluante au fost ale reprezentantului Centrului de Consultanta Ecologica Galati, Mirela Leonte.
Desi cifra de afaceri si veniturile au fost consistente, societatea a acumulat la sfarsitul anului trecut datorii totale de 4.626.806 lei si a inregistrat in acelasi timp o pierdere neta in valoare de 1.391.182 lei.
19/2008 spune ca se va da în avans 20% din valoarea proiectului", a precizat Mirela Sandu, expert în cadrul Agentiei Nationale pentru Romi.
Potrivit IPJ Dolj, intre 2005 si inceputul anului 2008, la Sectia 1 Politie Craiova au fost depuse peste 400 de plangeri privind casele de schimb valutar ale lui Podgoreanu.
"Singurele discutii despre S.O.Vantu in Colegiu au avut loc doar in contextul in care jurnalista Mirela Corlatean, care este si cercetatoare la CNSAS, a cerut Colegiului verificarea lui Vantu.
Pentru anul 2011, intentionam sa crestem in continuare gradul de ocupare la 95% prin inchirierea de noi spatii comerciale, mai ales catre branduri noi pe piata locala" a declarat Mirela Mihailescu, Director Comercial Cocor S.A. ... et 1 si 3 - moda femei;
La etajul 1 al centrului comercial COCOR s-a deschis primul magazin multibrand pentru rochii de mireasa, Boutique d‘E-mariage.
Din informatiile HotNews.ro, dintre prezentatorii-vedeta ai Realitatii TV care s-au mutat in noul sediu se numara Mirela Vasadi, Adriana Nedelea, Diana Enache.
Cristian Zarescu, Mirela Voicu, Valentina Pufulescu, Marilena Nedelcu, Catalina Porumbel, Simona Gheorghe, Eugen Chelemen (cel cu care am ramas si acum 6 ani, la Adevarul), Roxana Lupuianu, Marius Nitu, Lili Ruse (prietena mea), Anca Vladica, Iulia Nagy, Malina Popa (cel mai bun editor din Romania), Ioan Korpos.
Spatiul comercial care a facut obiectul acestei vanzari se situeaza intr-o zona cu mare vad comercial si are in continuare un potential mare de crestere", a declarat, intr-un comunicat, Mirela Mihailescu, director comercial Cocor, cea care a condus procesul de intermediere.
Nu mai putin de 7.000 de euro lunar este remuneratia Simonei Gherghe, pentru prezentarea emisiunii Acces Direct, de pe Antena 1, care poate fi urmarita de luni pana vineri, de la ora 17:00. ... O inlocuise Mirela Boureanu Vaida, care prezinta acum o alta emisiune.
Talida Tolnai, Tereza Pislaru, Mirela Nichita - portari, Valentina Elisei Ardean, Iulia Curea, Ramona Farcau, Adriana Nechita, Cristina Varzaru - extreme, Oana Manea, Florina Chintoan, Georgiana Ciuciulete - pivoti, Mihaela Senocico, Aurelia Bradeanu, Adina Meirosu, Diana Drutu, Daniela Babeanu, Gabriela Perianu, Patricia Vizitiu - linia de 9 metri.
Atleta de la CS Universitatea Craiova a devenit campioana nationala la senioare in proba de 1.500 m, dar timpul obtinut nu i-a adus calificarea la Jocurile Olimpice de la Londra.
In fiecare zi, corespondentele celor cinci trimisi speciali la Olimpiada (Catalin Tolontan, Luminita Paul, Mirela Neag, Marian Ursescu, Raed Krishan) va contureaza portretele eroilor, va ofera cele mai spectaculoase evenimente si va dezvaluie reportaje dintr-un oras si de la o intimplare unica, cel mai mare eveniment planetar, nu doar sportiv.
google-analytics.com