Cautare

647 de rezultate pentru "medii" (7.14 secunde)
Ma ingrozesc si cand aud ca o parte din Europa va deveni nelocuibila in urmatoarele cateva decenii, din cauza cresterii temperaturilor medii si tot ce presupune acest lucru, mai rau decat pe vremea razboaielor.
Principalul impediment care a tinut Internetul departe de marile bugete de publicitate a fost lipsa unor indicatori echivalenti cu celelalte medii.
Aceasta explica, pentru latitudinile medii ale Terrei, inegalitatea zilelor si a noptilor, precum si succesiunea anotimpurilor. ... Aceasta explica, pentru latitudinile medii ale Terrei, inegalitatea zilelor si a noptilor, precum si succesiunea anotimpurilor.
Salarii medii de 500 de euro in 2013 si de 1.000 de euro in 2020. ... In perioada 2013-2020, nivelul pensiilor din Romania ar putea atinge 60-80% din veniturile medii ale unui roman, venituri care sunt prognozate sa atinga in 2020 valoarea de 1.000 de euro.
Aflat intr-o zi de gratie, liderul social-democrat a explicat si cum stau lucrurile cu veniturile medii ale romanilor, apeland la invataturile lui Moisil:
Vorbim aici de termene medii si lungi pentru aceste proiecte. Medii insemnand pana la 10 ani iar lungi probabil pana in 2050.
Un manager cu functii executive medii primeste in Bulgaria 375 de euro, iar in Romania 600 de euro.
cresterea usoara (in medii apropiate de habitatul natural);
Chiar daca publicul-tinta este format din romani cu venituri medii, exista posibilitatea ca si cei cu venituri mai mici sa poata fi proprietarii unor astfel de locuinte, mai ales ca CEC le poate fi acestora parteneri.
Aceasta este una dintre cele mai profitabile afaceri medii de pe piata romaneasca. ... Comertul cu flori este, in prezent, una dintre cele mai profitabile afaceri medii care exista pe piata romaneasca.
Aceasta poate consta atat in studii medii (liceu/scoala postliceala), cat si in studii superioare (Academia de Studii Economice-ASE/Institutul de Studii Economice-ISE).
Acestea se adreseaza atat persoanelor cu studii superioare, cat si celor cu studii medii, calificate sau necalificate.
Desi conditiile meteorologice au fost nevaforabile anul acesta pentru agricultorii din judet, productiile medii obtinute au fost mai mult decat multumitoare, potrivit bilantului Directiei pentru Agricultua si Dezvoltare rurala Constanta.
Acelasi lucru s-a intimplat si in cazul persoanelor cu studii medii, numarul somerilor fiind de 1.313, dintre care 940 sint femei", ne-a mai declarat directorul executiv al AJOFM Galati, Victoria Movileanu.
Intr-adevar, sumele medii platite ca daune sunt aparent mici, dar sa nu neglijam faptul ca si primele de asigurare sunt la cel mai scazut nivel din Europa.
În cazul unei persoane care va contribui 30 de ani la sistemul de pensii private, dar moare înainte de a beneficia de bani, acestia revin urmasilor.Contributii medii anuale de 200 de euroCu toate ca, teoretic, sistemul este deschis de mai bine de o saptamâna, companiile care si-au înfiintat firme de administrare a fondurilor de pensii private spun ca nu au deocamdata clienti.„Nu am început înca înscrierile, pentru ca mai sunt o serie de autorizari de obtinut.
Persoanele cu salarii minime si medii nu mai pot nici macar spera la cumpararea unei locuinte.
Potrivit studiului, agentiile imobiliare de marime medie din Romania au o cifra de afaceri anuala de circa 58.000 euro si un profit mediu lunar de 4.750 de euro.Totodata, analiza realizata de Century 21 Romania arata un decalaj tot mai mare intre ritmul de dezvoltare al companiilor mari si cel al agentiilor medii si mici.
„Pentru cei cu venituri medii, cea mai sigura investitie sunt imobilele, în special garsonierele si apartamentele cu doua camere, pentru ca sunt mai usor de închiriat“, a spus Nicu Radut.
"Legea 16 prevede un control riguros al celor care profeseaza in acest domeniu, insa Legea 217, aparuta la mai putin de sase luni, da dreptul si persoanelor cu studii medii sau postliceale sa dea avize pe lucrarile de cadastru", se arata in comunicat.
google-analytics.com