Cautare

647 de rezultate pentru "medii" (6.21 secunde)
De asemenea, unele unitati aplica un procent diferit la sumele împrumutate pe cardurile de credit si la sumele împrumutate prin descoperire de cont.  Povara cardului de credit, simtita de cei cu venituri mici si medii Daca banca va aplica 2%, un client cu o limita de card de credit de 4.000 de lei va plati lunar 80 de lei, ceea ce înseamna ca unitatea respectiva considera limita aprobata drept credit fara dobânda cu o perioada de rambursare de aproape patru ani.
cel putin studii medii definitivate; ... Pentru participare la seminarii si cursuri se aloca prioritar maximum 5 locuri femeilor care provin din mediul rural, medii sociale defavorizate si minoritati etnice.
Conform situatiei intocmite de catre Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM), in perioada 4-11 septembrie, la nivel national au fost declarate vacante 16.734 de locuri de munca, din care 925 pentru persoanele care au studii superioare si 15.809 pentru persoanele cu studii medii si profesionale.
Perioada contractului este stabilita pe baza sperantei medii de viata Potrivit www.tmctv.ro, compania nu stabileste actul pe baza unui examen medical, ci pe baza sperantei medii de viata din România (pentru o persoana care a ajuns la 65 de ani, speranta medie de viata este de 17 ani pentru femei si de 14 ani pentru barbati).
Comisia Nationala de Prognoza a revizuit in sus estimarile, pentru perioada 2008-2013, prvind cursul de schimb al monedei nationale, cotatiile medii anticipate pentru acest an fiind de 3,63 lei/euro, repectiv 2,43 lei/dolar.
In conditiile in care preturile apartamentelor sunt in continua scadere, ca efect al noilor conditii de creditare impuse de BNR, in prezent, agentii imobiliari recomanda, potrivit studiilor intocmite la nivel de tara, pentru investitorii mici si medii, investitiile in apartamentele vechi in vederea inchirierii, precum si in imobilele ce se preteaza amenajarii ca spatii de birouri.
Acestia sunt, în general, angajati ai unor companii private, cu studii medii, venituri mai mici de 1.500 de lei pe luna si cu vârsta de peste 45 de ani.
Conform situatiei intocmite de catre Agentia Nationala de Ocupare a Fortei de Munca, la nivel national, in saptamana 21 - 28 septembrie au fost declarate vacante 17.692 de locuri de munca, dintre care 1.046 pentru persoanele cu studii superioare iar 16.648 pentru cei cu studii medii si profesionale.
Potrivit oficialilor Bancii Europene pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD), aceasta cunoscuta institutie bancara continentala a lansat o noua facilitate de finantare pe termen scurt si mediu, de 250 milioane euro, ce se adreseaza clientilor sai de dimensiuni medii care au fost afectati de criza economica.
Recoltare incheiata la rapita, orz si orzoaica Recoltatul orzului, orzoaicei de toamna si rapitei s-a incheiat in judetul Olt, dar nici aici productia nu a fost buna, cantitatile medii obtinute la hectar fiind la rapita de 1.610 kilograme, la orzoaica de toamna, de 2.200 de kilograme, si la orz, de 2.623 de kilograme.
La aceasta etapa pot participa atat persoanele fizice (cu cetatenie romana, varsta cuprinsa intre 18 si 40 de ani neimpliniti si cel putin studii medii definitivate), cat si cele juridice (microintreprinderi care au cel mult doi ani de activitate la data inregistrarii on line, nu au datorii la bugetul statului, asociatul sau actionarul solicitant are cetatenie romana, varsta cuprinsa intre 18 si 40 de ani neimpliniti si cel putin studii medii definitivate).
Veniturile din salarii, in cadere libera Mai mult decat atat, veniturile totale medii lunare pe o gospodarie au fost de 2.337 de lei, valoare relativ constanta, potrivit INS. ... Veniturile totale medii pe o gospodarie din urban sunt cu 36% mai mari decat cele in mediul rural.
De asemenea, CA al BNR a decis stabilirea unei durate medii de pana la sase luni atat pentru intreaga rezerva valutara, cat si pentru fi ecare valuta componenta si mandatarea Comitetului de administrare a rezervelor internationale (CARI) pentru efectuarea unei analize in vederea alegerii unor indici de referinta pentru portofoliile denominate in euro si dolari SUA.
Estimarea se bazeaza pe faptul ca cererea pentru productia de materiale tiparite offset si digital, productia de medii optice personalizate, productia de bannere, mash-uri, sisteme expozitionale, amenajare standuri expozitionale este in crestere.
sau Despre starea presei intre sinucidere si crima (Romania Libera) "Un consilier prezidential, si prin vocea lui chiar seful statului, se rasteste la ziaristi, o televiziune de stiri militeaza pentru eliberarea lui Gigi Becali, TVR il omagiaza pe Dan Voiculescu, un cunoscut jurnalist este agresat pe strada ziua in amiaza mare, iar manipularea a inlocuit demult stirile in cele mai multe medii de informare din Romania.
Le-am vazut si in banci, in hipermarketuri, clinici medicale, avioane, baruri sau saloane cosmetice, numarul lor luand amploare, fara sa ne simtim invadati, ca in cazul altor medii.
- Sectorul 1, garsonierele cu chirii medii - 291 de euro - Sectorul 2 (cartierele Colentina, Iancului, Mosilor, Obor, Tei, Stefan cel Mare) - 237 de euro - Sectorul 3 (Balta Alba, Dristor, Dudesti, Lipscani, Muncii, Titan, Unirii, Vitan, Timpuri Noi) - 261 de euro.
Printre alte medii in crestere de numara revistele, cu 7,5% crestere, ziarele, cu 3,8% crestere, si respectiv retelele TV, cu 1,1% crestere comparativ cu 2004, in vreme ce printre cele mai "oropsite" medii din punct de vedere al dinamicii se numara televiziunile comerciale, in scadere cu 6,4%, urmate de publicatiile business-to-business, in scadere cu 0,9%, si respectiv radiourile, in scadere nesemnificativa, de doar 0,1%...
pe de-o parte, este prima data cand un canal media are un sistem care masoara ad-ul publicitar in sine, asa cum este el livrat care consumator, spre deosebire de alte medii care masoara fie programarea ad-urilor(TV, radio) fie continutul (print).
Primele medii de stocare optice lansate la scara larga au implinit astazi 25 de ani de la lansarea oficiala. ... CD-ul a luat nastere din colaborarea companiei Philips cu Sony, iar timp de 25 de ani se presupune ca s-au vandut peste 250 de medii de stocare pe secunda.
google-analytics.com