Cautare

647 de rezultate pentru "medii" (4.21 secunde)
Potrivit Media Fact Book, veniturile din publicitatea online in prima jumatate a lui 2009 au fost cel mai putin afectate de criza, comparativ cu alte medii.
In ciuda faptului ca Uniunea Europeana doreste obtinerea unei viteze medii de 30 Mbps in 2013, din studiul mentionat a reiesit faptul ca ea este de 19,7 Mbps la nivel european. Pana in anul 2020 se doreste obtinerea unei viteze medii de 100 Mbps.
Cateva date statistice despre cum folosim calculatorul in functie de educatie, sex sau regiunea de domiciliu In primul rand, facem precizarea ca discutam despre medii. ... Cel mai putin timp liber petrec la calculator persoanele cu studii medii (scoala profesionala), care aloca acestei activitati in medie 6 minute zilnic.
Laboratorul va facilita multiple medii de retea pentru testare si optimizare, toate intr-un singur loc, iar Ericsson va furniza partenerului sau american si dezvoltatorilor de aplicatii abilitatea de a simula diferite medii retele din intreaga lume.
Astazi, tot mai multe voci autorizate, una ar fi Institutul Reuters, de pilda, prezic intrarea intr-un con de umbra a presei tiparite pe hartie, numita generic jurnalism clasic, promovand prin dezbateri directionate noul gen de jurnalism numit online, digital, adica acela tot mai raspandit prin internet si apoi numeroasele medii de socializare cum ar fi Facebook.
In a doua parte a intervalului, regimul termic se va stabiliza in jurul unei medii a maximelor de 22 de grade si o medie a minimelor de 10...12 grade.
cele mai promitatoare ar fi, desigur, cele din prima categorie, pe care, conform modelului teoretic al cercetatorilor, pe mai mult de 10% din suprafata ar exista apa la temperaturi intre 0 si 100 grade (lichida, adica), fluctuatiile in jurul temperaturii medii fiind mici.
Temperatura aerului va creste din nou, usor si treptat, dupa data de 18 august, pana la valori medii de 27-28 de grade si minime de 15-16 grade, iar in ultimele zile ale intervalului este posibila din nou o scadere usoara ale acestora.
In perioada 15 august - 30 septembrie 2014, UNICEF si Carrefour desfasoara o campanie de strangere de fonduri pentru a sprijini copiii proveniti din medii defavorizate sa mearga la scoala.
Angajatii retelelor de hipermarĀ­keĀ­turi au salarii medii brute cuprinse intre 1.900 si 2.250 de lei, cei mai bine platiti fiind salariatii Carrefour si Cora.
Proiectul are drept obiectiv acordarea de sprijin pe termen lung, prin crearea de servicii de suport si recuperare, pentru copii cu boli grave si copii care provin din medii defavorizate.
familie, institutii de invatamant, medicale, de protectie, medii de cercetare a infractiunilor si de reabilitare/detentie, internet, mass-media, locuri de munca, medii sportive, comunitate etc.
Catalina Mihai) Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, luni, Legea privind acordarea voucherelor pentru vacanta, care prevede ca angajatii, din sistemul public si din sistemul privat, sa primeasca vouchere de vacanta, in limita a 6 salarii medii pe economie, acestea putand fi folosite doar in turismul romanesc.
Apoi, incepand din 18 decembrie, vremea se va incalzi, astfel ca valorile se vor situa cu mult peste cele specifice perioadei din an, cu medii ale maximelor de 6-10 grade si ale minimelor de 1-4 grade.
Cei care au un raspuns imun foarte puternic pot dezvolta forme severe de boala, cei care reactioneaza normal dezvolta forme usoare si medii. ... - Mai multi adulti, cu forme medii spre severe, motiv pentru care ii monitorizam crica 2-3 zile.
Dat fiind faptul ca scolile sunt medii propice pentru raspandirea bolilor contagioase (gripa, guturaiul, varicela, rujeola, rubeola), iar la varste fragede imunitatea este scazuta, epidemiile se pot raspandi rapid.
Opt tineri care provin din medii defavorizate au beneficiat de primul proiect de burse pentru invataarea unei meserii in domeniul tehnologiilor de ultima generatie prin programul O meserie pentru viitor, desfasurat de Samsung Electronics Romania si Fundatia Principesa Margareta a Romaniei.
Preturile noastre sunt medii, in contextul in care folosim tehnologie de ultima generatie, oferim servicii integrate prin intermediul unor medici specialisti cu experienta, intr-o locatie placuta din cea mai buna zona a Capitalei, explica Razvan Daraban, antreprenor si doctor in stiinte economice, cu experienta in coordonarea proiectelor medicale.
Tinand cont de cele prezentate mai sus, consider ca trebuie acordata o mai mare atentie acestei problematici si sa ne implicam mai mult, atat noi, forul legislativ, dar mai ales Guvernul, sa devina o responsabilitate majora a acestuia, pentru a veni in intampinarea nevoilor copiilor ce provin din medii defavorizate.
Doar 66,7% dintre candidatii care au dat examenul de Bacalaureat au obtinut medii de trecere. ... Din cei peste 137.300 de elevi care s-au inscris la aceasta sesiune de bacalaureat, 86.262 au obtinut medii peste 6.
google-analytics.com