Cautare

640 de rezultate pentru "medii" (2.84 secunde)
Dupa data de 23 ianuarie este estimata o crestere usoara si treptata a temperaturilor pana la valori apropiate de norma climatologic specifica, cu medii ale maximelor intre zero si 5 grade si ale minimelor de la -6 la -1 grad.
MAI 2017 Temperaturile medii lunare vor fi mai scazute decat media climatologica local in nordul si centrul tarii si apropiate de norma in restul teritoriului. ... IUNIE 2017 Temperaturile medii lunare se vor situa, in general, in apropierea mediilor multianuale.
Vremea in mai, iunie, iulie 2017 MAI 2017 In luna mai, potrivit ANM, temperaturile medii lunare vor fi apropiate de normele climatologice. ... IUNIE 2017 Temperaturile medii lunare se vor situa, in general, in apropierea mediei climatologice, de 18,3 grade Celsius.
AUGUST Temperatura aerului va avea valori medii lunare peste normele climatologice in sudul, sud-estul si vestul tarii si apropiate de normal in rest. ... SEPTEMBRIE Temperaturile medii lunare ale aerului vor fi mai ridicate decat media multianuala indeosebi in sud-estul, sudul si vestul tarii.
IANUARIE Temperaturile medii ale aerului vor fi in general apropiate de normal, exceptand centrul, nordul si nord-estul tarii, unde vor fi, local, sub media climatologica. ... FEBRUARIE Temperaturile medii vor avea valori apropiate de normalul climatologic in cea mai mare parte a tarii.
Deci, retroactiv, pot spune ca probabil avea un accident vascular in teritoriul arterei cerebrale medii de partea stanga - deci a emisferului dominant - presupun ca dumneaei era dreptace.
In Transilvania, intervalul 1 - 8 Aprilie2018 va fi caracterizat de usoare variatii ale temperaturilor medii diurne, ce se vor incadra, in general, intre 14 si 18 grade, cu cele mai ridicate valori in jurul datei de 4 aprilie.
Degeaba gandesti tu pozitiv daca ceilalti te monopolizeaza cu ale lor, deci ori pleci din aceste medii cat mai repede, ori incerci sa le insufli tu lor un dram de bucurie.
Din datele inregistrate in perioada 1961-2018 la statiile meteorologice din reteaua Administratiei Nationale de Meteorologie se constata ca in luna februarie valorile temperaturii medii ale aerului sunt pozitive doar in sudul tarii, mai precis in Oltenia, in cea mai mare parte a Munteniei, in Dobrogea precum si in Campia de Vest unde variaza, in general, intre 0,0 si 2,0 grade C.
Frig in Banat Pe parcursul primei saptamani, temperaturile diurne vor fi in scadere, urmand a se situa in marea lor majoritate sub cele normale pentru ultima decada a lunii septembrie, cu valori medii regionale de 18-20 de grade Celsius.
persoanele cu venituri mici si medii, pentru care un asemenea val de scumpiri inseamna atingerea pragului suportabilitatii. ... Chiar daca introducerea cotei unice le-a lasat romanilor mai multi bani in buzunare, cistigul va fi inghitit - in special in cazul categoriilor cu venituri medii si mici - de scumpirea utilitatilor.
Nu sunt atat de naiv incat sa cred ca am reusit sa-i convingem pe cei la care va referiti ca schimbarea este una de fond, una profunda, una care va continua si nu una de fatada doar prin schimbarea de la varf - desi cred ca ea a fost acceptata pozitiv inclusiv in aceste medii.
Nu pot accepta votul a 48%, care au studii medii sau doar bacalaureat, pentru ca eu am alta pregatire. In orice caz, prezenta scazuta la vot este un semnal ingrijorator pentru toata clasa politica, inclusiv pentru Basescu.
Partidul se va duce si mai mult la dreapta spectrului politic, cel putin la nivelul retoricii, desi in practica va adopta masuri si de stanga, si de dreapta, in ideea de a obtine voturi in cat mai multe medii.
In a treia saptamina a lunii octombrie pentru persoanele cu studii medii si profesionale au fost anuntate 172 locuri de munca vacante, cum ar fi agent vinzari, agent imobiliar, asistent farmacie, dulgher, vinzator, lacatus constructii metalice si navale, agent comercial.
In a treia saptamina a lunii octombrie pentru persoanele cu studii medii si profesionale au fost anuntate 172 locuri de munca vacante, cum ar fi agent vinzari, agent imobiliar, asistent farmacie, dulgher, vinzator, lacatus constructii metalice si navale, agent comercial.
In schimb, va exista o relaxare fiscala la impozitele pe locuinte medii din orase. Din 2007, populatia va plati 0,1% din valoarea impozabila a cladirii, indiferent de tipul localitatii.
Datele oficiale arata ca au mai crescut si suprafetele cultivate cu cereale, chiar si productiile medii, dar, in acelasi timp, procesatorii importa grau, iar noi cumparam paine din ce in ce mai scumpa.
Oferta cuprinde 329 de slujbe pentru muncitori calificati, 166 de posturi pentru persoane cu studii medii, 55 pentru muncitori necalificati si 36 de slujbe pentru persoane cu studii superioare.
Zvonul cum ca as desfasura actiuni ca sa ajung presedinte al Consiliului Judetean Salaj, sacrificandu-mi colegii de partid, este un atac murdar la adresa mea, si ma bucur ca lansatorii acestui zvon sunt contrazisi si descurajati, daca nu si injurati, in cele mai multe medii", a afirmat Viorel Stanca, presedintele PD Salaj, saptamana trecuta, in cadrul unei conferinte de presa.
google-analytics.com