Cautare

7049 de rezultate pentru "martis biatrice avocat drept penal" (2.72 secunde)
In plus, este bine vazuta modificarea Codului Penal care a facut din motivatia rasista o circumstanta agravanta pentru orice infractiune. ... Persista dificultati, in ciuda unei noi legi, pentru diferite comunitati religioase, in obtinerea recunoasterii oficiale drept cult religios, sau in inregistrarea ca asociatie religioasa.
Ca urmare a evenimentelor din iulie - august, Romania este pusa sub semnul intrebarii ca stat de drept. ... Toate acestea au facut ca Romania sa fie suspectata ca nu-si mai mentine valorile de drept.
Un avocat din Ploiesti sustine ca stie cum poate fi eliberat patronul Stelei Bogdan Paun, un avocat ploiestean, sustine ca trimiterea lui Gigi Becali in penitenciar a fost abuziva si nedreapta.
Elena Mosor, primarul comunei gorjene Alimpesti, este urmarita penal intr-un dosar si cercetata in altele, majoritatea faptelor fiind sesizate de localnici.
In scrisoare, Iliescu ii solicita sefului statului sa utilizeze prerogativele prezidentiale pentru a remedia criza amanarii noului Cod Penal, rezultata din "ambitiile subiective" ale ministrului Justitiei.
Iata ca cele spuse de primarul Navodariului s-au adeverit, in sensul ca fosta conducere a Ecoterm este cercetata penal pentru comiterea mai multor infractiuni de natura penala.
248 din Codul penal, si a infractiunii de coruptie, prev. ... 248ยน din Codul penal impotriva numitilor Catalin Alexandru Macovei si Horia Georgescu, presedintele respectiv secretarul general al ANI in perioada respectiva.
De asemenea, presedintele a subliniat ca majoritatea politicienilor nu inteleg functionarea statului de drept. ... Urmarea evenimentelor din lunile iulie - august, Romania este pusa sub semnul intrebarii ca stat de drept. - Romania este supectata ca nu-si mai mentine valorile satului de drept si cele europene.
In replica, liderul politistilor locali a ripostat vehement, precizand ca accepta sa fie verificat de organele superioare, competente in a-i controla activitatea profesionala, iar daca este gasit vinovat, va raspunde penal, conform legislatiei in vigoare.
In plus, semnatarii declaratiilor nu mai raspund penal pentru inexactitatea sau caracterul incomplet al datelor mentionate. ... Mai mult, Codul Penal prevede pedepsirea falsului in declaratii. ... Cu toate acestea, inexactitatile sau caracterul incomplet al declaratiilor nu cad sub incidenta Codului Penal.
Cu toate ca inca nu au decis daca, asa cum sustine Guvernul, pedepsirea calomniei trebuie scoasa cu totul din noul Cod Penal, parlamentarii sunt de parere ca doar o lege a presei facuta prin dezbateri cu forurile abilitate poate sa reglementeze problemele de etica in domeniul mass-media.
Fiica lui, Camelia, urmarita penal pentru santaj Camelia Voiculescu, fiica lui Dan Voiculescu, este urmarita penal in dosarul santajului de la Antene, in care a fost implicat si seful Antena Group, Sorin Alexandrescu, acuzat ca l-a santajat pe administratorul RCS&RDS.
Deputatii comisiei au dezbatut, in prezenta ministrului Justitiei, Monica Macovei, modificarile propuse la Codul Penal, stabilind ca institutiilor mentionate nu li se va aplica pedeapsa complementara a suspendarii activitatii.
Desi ieri a castigat o batalie in fata deputatilor, reusind sa amane cu inca patru luni intrarea in vigoare a Codului Penal pesedist, ministrul Justitiei, Monica Macovei, a batut in retragere din fata deputatilor juristi pe motiv ca argumentele aduse de ea nu sunt luate in seama.
Ministrul justitiei, Monica Macovei, i-a transmis ieri premierului Tariceanu o scrisoare in care evalueaza pericolele intrarii in vigoare a Codului Penal din 2004, apreciind ca acest lucru va bloca justitia penala din Romania.
Potrivit deputatului democrat liberal, pe 23 iunie, DIICOT a anuntat Comisia de industrii din Camera Deputatilor ca are dosarul penal 21DP/2009 privind cazul Sterling, comisia primind pe 30 iunie, chiar in timp ce finaliza raportul Sterling, o adresa prin care i s-a solicitat sa puna la dispozitie datele de care dispune in legatura cu aceasta problema.
Pe de alta parte, senatorul PSD Adrian Tutuianu (PSD) a sustinut ca, daca doresc sa fie seriosi in ceea ce fac, senatorii ar trebui sa isi propuna sa modifice Codul Penal si introduca pedepse complementare si masuri de siguranta.
Presedintele Traian Basescu a semnat ieri decretul privind promulgarea Legii pentru modificarea si completarea Codului penal si a Legii nr. 286/2009 privind Codul penal referitor la confiscarea produselor, instrumentelor si altor bunuri aflate in legatura cu criminalitatea.
Inspectoratul Teritorial in Constructii (ITC) i-a intocmit afaceristului Ilie Hondoreanu dosar penal pentru faptul ca nu a oprit lucrarile la un gard de imprejmuire a vilei pentru care nu avea autorizatiile necesare si care mai era construit si pe domeniul public.
Cel putin unul dintre cei sapte operatori de plaja se va alege cu dosar penal pentru fals si uz de fals dupa ce a castigat licitatia organizata de Directia Apelor Dobrogea Litoral prezentand un dosar in care a introdus intentionat date eronate.
google-analytics.com