Cautare

7205 de rezultate pentru "martis biatrice avocat drept penal" (8.59 secunde)
Cu un Ion Popescu pe post de lider judetean - probabil a contat mult faptul ca este avocat si deci stie sa-si sustina cauza in fata forurilor superioare de partid -, a fost intocmita lista Biroului Permanent Judetean (BPJ) al PDL Constanta.
Tatal sau era avocat de succes, iar mama, membra în consiliul de directori al First Interstate BancSystem. ... Ca nume, este al patrulea William din familia sa, dar era cunoscut drept William Gates al III-lea sau "Trey", deoarece tatal sau a renuntat la sufixul "III" din nume.
in context cercurile politice si diplomatice preocupate de acest spatiu au considerat surprinzatoare afirmatia consilierului prezidential Andrei Plesu care, inaintea vizitei presedintelui Traian Basescu la Chisinau, l-a indicat drept invingator pe neo-kominternistul Vladimir Voronin, motivind ca toate informatiile venite din Republica Moldova arata ca procentele din sondaje ii sint masiv favorabile acestuia si ca este destul de probabil ca el sa fie cistigator.
Apelul disperat al unui reputat jurist catre Presedintele Romaniei si politicieni VIOREL ROS, avocat si fost judecator, profesor de Drept si conducator de doctorat, expert in litigii internationale, lanseaza prin intermediul Q Magazine un apel catre clasa politica aratand nu doar dezbinarea, ci si disperarea la care s-a ajuns intr-un an in care ar fi trebuit sa fim mai uniti ca niciodata.
Desi in prima faza n-a acceptat, tanara s-a razgandit, drept pentru care duminica dimineata s-a intalnit in Parcul Closca cu mai multi tineri care aveau acelasi scop.
Cei care au fost, in trecut, identificati drept incompatibili de catre ANI, indiferent de stadiile procesului, toti cei impotriva carora a fost depus un rechizitoriu, deci se afla in stadiul de judecata, si toti cei care sunt urmariti penal, fie ei si in calitate de suspecti.
Dar greseala e scuzabila, probabil faxul a fost scris la suparare, pentru ca am relatat noi ca sotia dumnealui, notarul Reta Anitei, era cercetata penal.
din Craiova, produce whisky fals, pe care il imbuteliaza in sticle originale de J&B si il vinde drept bautura originala. ... Alambicul, alcoolul si sticlele au fost ridicate de politisti, care i-au intocmit lui Miloteanu un dosar penal pentru falsificare de alimente.
Un nou pact pentru statul de drept?.Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
La finalul convorbirilor cu presedintele Vladimir Voronin, Basescu declara ca Romania va fi cel mai puternic avocat al Republicii Moldova pentru integrarea in UE si ca nu va permite niciodata ca aceasta tara sa fie santajata pentru energia electrica.
Deputatul Sergiu Andon isi pierde functia din cauza incompatibilitatii Sergiu Andon a fost gasit incompatibil cu functia de deputat, dupa ce a aparat in calitate de avocat un client cercetat pentru coruptie. ... Potrivit legii, un parlamentar care este si avocat nu poate sa pledeze impotriva statului.
Un avocat in varsta de 89 de ani a murit ieri la pranz intr-una din salile de judecata ale Tribunalului Bucuresti, chiar in timpul pledoariei. ... Barbatul si-a dat sufletul dupa cateva minute de agonie, primele cercetari stabilind ca varstnicul avocat a suferit un atac cerebral.
Asta este datoria lui de avocat. ... Boldea, ca orice avocat, daca reuseste, isi face platforma si ia procese in continuare.
Avocat 29. ... Avocat 34. Sogor Csaba - 43 ani. Profesia: Preot reformat CANDIDAT INDEPENDENT 35. Laszlo Tokes - 55 ani.
Candidatul PNT-CD la Primaria Capitalei, Aurelian Pavelescu, a declarat ca este mai inalt decat seful statului, avand 1,75 metri, si i-a adus aminte acestuia ca i-a fost avocat in dosarul Flota si a facut parte din grupul celor cinci colaboratori directi ai lui Traian Basescu in campaniile din 2004.
"Da, am fost acceptat ca avocat definitiv in Baroul Tulcea, voi depune juramantul, dupa care urmeaza sa cer suspendarea din barou pe toata perioada cat voi fi politist, pentru ca exista incompatibilitate intre cele doua functii", ne-a declarat comisarul sef Dorin Colidiuc.
Renate Weber Este de profesie avocat si, in prezent, europarlamentar roman din partea PNL.
Agentia Nationala de Integritate a constatat o posibila stare de incompatibilitate a edilului-sef din Drobeta Turnu Severin, Constantin Gherghe, care, timp de patru luni, a fost atat primar, cat si avocat in cadrul Baroului Mehedinti.
"Pe 30 aprilie, in evidenta contabila a asociatiei sunt inregistrate cheltuieli judecatoresti, taxe si onorarii de avocat in valoare de 20.900,52 lei.
Desi nu avem probe care sa demonstreze cu certitudine ca presedintele Traian Basescu l-a carpit cu o palma pe un avocat, la Neptun, cert este ca nimeni din societatea romaneasca nu s-a gandit ca seful statului chiar nu ar fi in stare de o astfel de iesire nervoasa, atrage atentia analistul politic Bogdan Teodorescu, pentru Inpolitics.
google-analytics.com