Cautare

1323 de rezultate pentru "liviu" (4.89 secunde)
Social-democratii nu sunt condusi de moguli, a declarat, vineri, secretarul general al PSD, Liviu Dragnea (foto), care a catalogat afirmatia deputatului PDL Sever Voinescu drept o reactie a unor slugi ale lui Basescu.
Prefectul Liviu Andrei a recunoscut si el ca utilajele de deszapezire sunt vechi. ... Impresionant!", a declarat Liviu Andrei, prefectul judetului Gorj.
Prefectul Liviu Andrei a recunoscut si el ca utilajele de deszapezire sunt vechi. ... Impresionant!", a declarat Liviu Andrei, prefectul judetului Gorj.
Agerpres informeaza ca presedintele organizatiei PDL Bucuresti, Elena Udrea, este de parere ca secretarul general al democrat liberalilor, Vasile Blaga, are sanse sa castige Primaria Capitalei, in opinia sa alti candidati viabili pentru functia de edil general putand fi Liviu Negoita, Anca Boagiu sau Cristian Preda.
Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, la Brasov, ca fostul lider social-democrat Mircea Geoana "a ratat o sansa uriasa sa taca", ca in ochii lui acesta s-a descalificat definitiv si nu a exclus posibilitatea ca Geoana sa fie schimbat de la conducerea Senatului.
In afara de Mihai Capra, secretarul de stat pentru relatia cu prefecturile, care si-a dat demisia, preferand sa plece cu Vasile Blaga, toti ceilalti - Petre Toba, seful Politiei Romane, Olimpiodor Antonescu, seful Jandarmeriei Romane, Stefan Pop, seful DGIPI, Dan Valentin Fatuloiu, seful Departamentului de Ordine si Siguranta Publica din cadrul MAI, Liviu Popa, seful DGA - aveau sa ramana in continuare pe pozitii.
Secretarul general al Partidului Social Democrat (PSD), Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, ca pana in 5 martie se vor finaliza discutiile privind crearea unor aliante locale intre PSD si Alianta de Centru Dreapta (ACD) in toate judetele.
Decizia Inaltei Curti de Casatie si Justitie cu privire la vicepresedintele Senatului, Dan Voiculescu, nu va afecta sub nicio forma Uniunea Social Liberala, "pentru ca, chiar nu are de ce, a" declarat joi secretarul general al Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea.
Acesta este motivul pentru care fostul presedinte al PSD este amenintat cu excluderea din partid de Victor Ponta si Liviu Dragnea. ... Decizia finala va apartine insa actualei conduceri a partidului, Victor Ponta si Liviu Dragnea pledand pentru excluderea lui Geoana din PSD.
Toate erau bune si frumoase, cvartetul instalat la conducerea formatiunii (Ion Iliescu, Victor Ponta, Adrian Nastase si Liviu Dragnea) interpreta o melodie super-cunoscuta, care devenise de-a dreptul monotona.
PSD inca mai asteapta de la UDMR o decizie inteleapta in ceea ce priveste iesirea de la guvernare, a afirmat secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, azi, la Oradea.
Intrebat daca partidul are pe cineva pregatit sa se bata cu Liviu Harbuz, cel mai probabil candidatul opozitiei, Stefan raspunde usor iritat: ... Sansele de victorie ale lui Liviu Harbuz au fost estimate de USL undeva la 60%.
Ii multumesc lui Theodor Stolojan, lui Adriean Videanu, lui Radu Berceanu care desi raman in partid, au considerat ca generatia lor trebuie sa lase loc generatiei mai tinere. Din pacate nu mai candideaza nici Liviu Negoita. Multumesc, Liviu" Aplauze!
Ma gandeam la presedintele CJ din Bistrita-Nasaud (Liviu Rusu, PDL - n.r.). ... As vrea sa-l vad pe Liviu Rusu ca vrea sa i se desfiinteze judetul la care e el presedinte si satul, comuna, celelalte", spus el.
In Prahova, primarul PDL din Ploiesti, Liviu Volosevici, are 10 procente, in sondajele PSD, inaintea celor doi posibili candidati ai USL, Adrian Semcu sau Iulian Badescu.
Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a anuntat ca social-democratii se vor intalni joi in cadrul Comitetului Executiv National pentru a discuta despre alesii partidului.El a spus ca este posibil ca si PNL si PC sa aiba sedinte in aceeasi zi sau este posibil chiar o sedinta comuna.
Opozitia trebuie sa riposteze prin demisii daca PDL decide comasarea alegerilor Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, crede ca daca PDL decide comasarea alegerilor si adoptarea legii votului prin corespondenta opozitia ar trebui sa recurga la masuri "extreme" precum demisii din functii si boicotarea alegerilor, informeaza NewsIn.
in conditiile in care Liviu Dragnea e pe faras, cazut in dizgratia lui Ponta, locul de secretar general va ramane, probabil, liber nu peste multa vreme.
Liviu Dragnea: Arma PSD este cuvantul, nu punga Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, i-a indemnat pe social-democrati sa iasa din "curtile" partidului si sa vorbeasca cu oamenii despre masurile PSD, deoarece arma lor este "cuvantul", pe cand actuala putere foloseste "punga" si institutiile statului, informeaza Mediafax.
Eu si cu Liviu Dragnea suntem principalii responsabili politici, dar sunt mai linistit cand vad ca m-am sfatuit cu cat mai multi decat sa le spun eu si ei sa se incoloneze.
google-analytics.com