MEDIAFAX informeaza: Dragnea: Geoana a ratat o sansa uriasa sa taca; in scurt timp PSD va lua o masura clara fata de el.
Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, la Brasov, ca fostul lider social-democrat Mircea Geoana "a ratat o sansa uriasa sa taca", ca in ochii lui acesta s-a descalificat definitiv si nu a exclus posibilitatea ca Geoana sa fie schimbat de la conducerea Senatului.
"Mircea Geoana a ratat o sansa uriasa sa taca. Pentru mine, personal, este o mare dezamagire. Am aflat de la domnul Mircea Geoana ca dumnealui s-a dus sa fure subiectele de la examen si cred ca prin ceea ce a facut si atunci si mai ales prin ceea ce a facut zilele trecute si-a batut joc de intreg partidul. In ochii mei, si o spun cu mare parere de rau pentru ca este un om langa care am stat multi ani si pentru care am muncit enorm de mult, in ochii mei s-a descalificat definitiv. Ce va face de aici inainte, pe mine personal nu ma mai intereseaza", a spus Dragnea, citat de corespondentul MEDIAFAX.
Dragnea a precizat ca in perioada urmatoare PSD va lua o masura in ceea ce-l priveste pe Geoana si ca nu exclude nicio varianta, inclusiv cea a schimbarii de la conducerea Senatului.
"Ca si actiune politica, eu cred ca in foarte putin timp PSD va lua o masura foarte serioasa si foarte clara in ceea ce-l priveste pe domnul Geoana", a mai spus Dragnea.
Intrebat daca Mircea Geoana va fi schimbat de la sefia Senatului, secretarul general al PSD a raspuns: "Nu excludem nimic. Vom analiza in mod serios efectele si vom lua masurile care se impun pentru ca PSD sa nu sufere. E un partid care i-a oferit lui Mircea Geoana tot. I-a oferit sansa sa conduca aceasta tara, sansa de care si-a batut joc cu nonsalanta. I-a oferit sansa sa intre in istorie. Poate ca a intrat in istorie, dar pe alta usa. Si ca sa fie pachetul complet, a mai si spus ce-a facut in noaptea aia. Restul acuzatiilor pe care le lanseaza nu mai au niciun fel de importanta".
Liviu Dragnea a participat, vineri, la Brasov, la Adunarea Uniunii Nationale a Consiliilor Judetene din Romania, al carei presedinte este. La adunare au participat 25 de Consilii Judetene din tara, judetul gazda nefiind reprezentat.