Cautare

1323 de rezultate pentru "liviu" (3.21 secunde)
Probabil pentru a risipi eventualele zvonuri rautacioase, conform carora numirile s-au facut pe criterii politice, prefectul Florin Stancu a declarat ca proaspetii directori ai Garzii Financiare, Liviu Mihai Dumitrascu - director coordonator si Cornel Corcoveanu - director adjunct, si-au castigat functiile in baza unor concursuri de proiecte organizate de minister, proiecte in urma carora celor doi sefi le-au fost evaluate "cunostintele si abilitatile de management".
Este vorba despre Adrian Nicolae Alistar, administrator de fapt al SC SAND CONSTRUCT SRL si asociat la SC CITY CONSTRUCT SRL, ambele din Bacau, Vasile Sorin Bardasu, asociat la SC SAND CONSTRUCT SRL, si Liviu Agaleanu, asociat si administrator la SC SAND CONSTRUCT SRL si SC CITY CONSTRUCT SRL, acuzati pentru evaziune fiscala si uz de fals, respectiv Marin Buscu si Vasile Viorel Cinca, reprezentanti fiscali ai Directiei Generale a Finantelor Publice (DGFP) Olt, in sarcina carora s-au retinut mai multe infractiuni de abuz in serviciu contra intereselor publice, fals intelectual si complicitate la evaziune fiscala.
Vicepresedintele PSD, Liviu Dragnea, presedinte al Uniunii Nationale a Consiliilor Judetene din Romania, afirma ca in cazul in care Ministerul de Finante va reusi sa gaseasca resurse financiare pentru functionarea administratiei locale, in toamna nu se vor inchide primarii si nu vor fi oprite lucrari de infrastructura.
In legatura cu aceasta comasare, liderul de sindicat Liviu Olaru a declarat ca ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, nu i-a consultat cu privire la aceasta decizie, acesta refuzand dialogul cu sindicalistii.
Un alt lider PSD, Liviu Dragnea, a afirmat ca partidul sau este solidar cu PD-L la guvernare dar nu poate fi solidar in cursa pentru presedintie.
Subprefectul de Gorj, Liviu Andrei, a declarat ca angajatii din primariile unde au fost incasate sporuri si indemnizatii trebuie sa dea banii inapoi:
Presedintele Traian Basescu da dovada de o crasa lipsa de respect fata de Constitutie operand o noua nominalizare neserioasa, in persoana primarului Liviu Negoita, a declarat presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu.
"PNTCD saluta pozitia d-lui Mircea Geoana, de reorientare doctrinara a PSD, care conduce PSD catre o social-democratie de tip occidental, compatibila democratic si cu doctrina crestin-democrata a PNTCD", se mentioneaza intr-un document semnat de Radu Sarbu, Gheorghe Ciuhandu, Doru Nasui si Liviu Petrina, din partea taranistilor, respectiv Mircea Geoana, Liviu Dragnea si Ilie Sarbu, din partea social-democratilor.
Prin norma de reprezentare propusa de Marean Vanghelie si acceptata de Liviu Dragnea si implicit de Mircea Geoana, "echipa" Vanghelie a obtinut dublarea numarului de delegati, "confiscand", in acest fel, si o parte din munca lui Crin Antonescu.;
Acesta a replicat insa ca in modul de alocare a delegatilor a contat atat scorul obtinut la ultimele alegeri, cat si numarul membrilor de partid inscrisi in organizatia respectiva, iar lista reprezentantilor va fi stabilita in urma unor intalniri ale secretarului PSD, Liviu Dragnea, cu presedintii organizatiilor judetene.
La fel si liderul de la Teleorman, Liviu Dragnea, care a declarat ca nu este de acord cu votul pe liste inchise.
Decizia luata de tabara Geoana nu este decat o deschidere cosmetizata a listei, lucru stiut de Liviu Dragnea si ieseanul Gheorghe Nichita.
Inainte de vot, secretarul general Liviu Dragnea a supus votului ca pentru functia de secretar general sa nu existe un al doilea tur, ci sa fie desemnat ca ocupant al functiei candidatul care intruneste cel mai mare numar de voturi.
Senatorul Liviu Campanu, liderul independentilor (racolatilor) din Senatul Romaniei, a declarat pentru Impactnews ca o horarare in acest sens va fi luata in cadrul unei sedinte de grup.
Secretarul general al FSLI, Liviu Marian Pop, a declarat ca protestele sindicalistilor din invatamant vor continua prin organizarea de marsuri si mitinguri in intreaga tara.
Oana Niculescu Mizil a primit o lovitura grea, zilele trecute, exact cand isi aranjase ploile pentru a castiga alegerile la PSD Calarasi, in sensul ca obtinuse de la secretarul general Liviu Dragnea promisiunea ca, la conferinta judeteana, vor veni maxim 200 de delegati.
Despre secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, independentii spun ca ar fi intrat in politica "pentru a-si spori averea, ceea ce a si reusit".
Vicepresedintele UNPR Liviu Campanu a declarat, duminica, la Iasi, ca partidul discuta cu 13 parlamentari ai opozitiei, sapte senatori si sase deputati, pentru trecerea acestora la Uniune, adaugand ca unul dintre acestia este senator de Iasi.
Mihai Capra, Olimpiodor Antonescu, Petre Toba, Dan Valentin Fatuloiu si Liviu Popa sunt sefii din Ministerul de Interne care isi vor prezenta demisiile, potrivit NewsIn.
Scretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, la congresul TSD, ca fostul ministru al Administratiei si Internelor, Vasile Blaga, "si-a luat-o" de la presedintele Traian Basescu, iar ministrii Finantelor si Muncii sunt Stan si Bran.
google-analytics.com