Cautare

1323 de rezultate pentru "liviu" (4.38 secunde)
Drept pentru care, Coman i-a cerut sprijinul in acest sens si noului prefect, Liviu Brailoiu. ... Printre variantele prezentate prefectului Liviu Brailoiu, militarii constanteni au, la randul lor, mai multe optiuni:
Noul prefect al Constantei, Liviu Brailoiu, se bucura de increderea unui fost detinator al acestui portofoliu, Gheorghe Martin (foto). ... Eu cred ca Liviu Brailoiu aduce un suflu nou, ma rog la Dumnezeu sa reuseasca in ceea ce si-a propus.
MAPDR a prezentat, in cadrul unor intalniri tehnice cu delegati de la Bruxelles, un plan de actiune pentru rezolvarea problemelor din agricultura, iar aplicarea lui ar putea duce la deblocarea fondurilor SAPARD in mai putin de doua luni, a declarat ieri Liviu Harbuz, secretar de stat in cadrul Ministerului Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale (MAPDR).
Numirea oficiala pe post a Cameliei Ciobotaru a fost facuta de prefectul Constantei, Liviu Brailoiu, alaturi de presedintele Consiliului Judetean, Nicusor Constantinescu. ... Sa va preocupati de serviciile sanitare si sa aveti numai rezultate bune", a declarat Liviu Brailoiu, prefectul Constantei.
Brailoiu va cere anularea titlurilor de proprietateIn situatia in care se vor confirma cele mentionate in raportul Corpul de Control al MAI, Prefectul judetului Constanta, Liviu Brailoiu, va cere in instanta anularea titlurilor de proprietate din zona Grindul Chituc, emise din 2004, ca urmare a falsurilor la care se face referire in raport.
Liviu Mocanu acesta a dat asigurari ca il va sprijini pe senatorul Moga in cazuri ce tin de sanatate cum a fost cel al unui cetatean care are nevoie de un laringofon dar ii este greu sa ajunga la Constanta pentru a fi luat in evidente de comisia medicala.
sa i se incheie contractul de management al Inspectoratului Scolar Judetean Constanta prefectul judetului Liviu Brailoiu si presedintele Consiliului Judetean Nicusor Constantinescu s-au grabit ieri sa-i ureze bun venit lui Petrica Miu (foto) pe postul de inspector general scolar.
Ministrul Radu Berceanu a confirmat, marti, numirea lui Viorel Scurtu in functia de director general al CFR Infrastructura si a lui Liviu Pescarasu in cea de director general al CFR Calatori.
"Daca organigrama va fi aprobata in varianta pe care am prezentat-o, ulterior, voi stabili atributiile subprefectilor", a declarat, ieri, prefectul Liviu Brailoiu. ... avem constructori in prefectura si noua ne trebuie juristi, care sa stie ce-i acela un act legal", a exemplificat Liviu Brailoiu.
Ultimele declaratii ale prefectului Liviu Brailoiu, referitoare la retrocedarile din Grindul Chituc - comuna Corbu, nu au ramas fara riposta din partea viitorului fost sef al Oficiului pentru Cadastru si Publicitate Imobiliara, Ionel Spataru.
Prefectul Liviu Brailoiu a cerut Serviciului de Ambulanta Judetean sa colaboreze cu serviciile similare din tara, pentru a analiza posibilitatea detasarii, pe perioada sezonului, a unor cadre medicale medii.
La eveniment a luat parte prefectul Constantei, Liviu Brailoiu (foto), si presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu. ... "Trebuia sa-mi dati un telefon si-mi dadeam demisia", i-a mai reprosat Voineagu lui Liviu Brailoiu.
Mai multe hotarari aprobate in cele mai recente sedinte ale consiliilor locale au fost atacate in contencios de prefectul judetului Constanta, Liviu Brailoiu. ... Sa puna mana domnii primari sa citeasca legile, nu sa faca hotarari dupa ureche sau cum ii taie capul", a explicat prefectul Liviu Brailoiu.
Proiect distinct pentru Ranca Liviu Dumitrascu, seful Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Gorj, a declarat ca ultimul incendiu produs la Ranca s-a soldat cu distrugerea aproape totala a unei cabane.
"Pedelistii s-au plans de ce nu i-am pus pe posturi pe Chiru si Zevri"Revenind la intalnirea echipelor de negociere ale PD-L si PSD, una dintre cele mai "simaptice" declaratii de dupa discutiile de la Prefectura a venit chiar din partea prefectului Liviu Brailoiu:
Astfel, prefectul Tit-Liviu Brailoiu a dat ieri citire Deciziei nr.
Directorul Casei Judetene de Asigurari de Sanatate (CJAS) Constanta, dr. Liviu Mocanu (foto) s-a deplasat, pe data de 24 aprilie a. ... Liviu Mocanu, directorul CJAS.
"Inspectoratul este al PSD si a fost numit deja un om", a precizat prefectul judetului Constanta, Liviu Brailoiu (foto). "Cat despre Senol Zevri, nu pot spune decat ca PSD nu-l vrea pentru ca este un reclamagiu", a declarat Liviu Brailoiu, adaugand ca "acest lucru (n.
Cei doi au fost validati in locul Mariei Mota, respectiv al lui Liviu Andrei, care ocupa in prezent functii incompatibile cu postul de consilier judetean.
Garda Financiara doljeana ar urma sa fie condusa de Liviu Mihai Dumitrascu, potrivit listei de nominalizari comunicate de reprezentantii filialei locale a PD-L, Dumitrascu fiind vicepresedintele organizatiei Bailesti a partidului.
google-analytics.com