Cautare

1323 de rezultate pentru "liviu" (8.94 secunde)
Octavian STIREANU Liviu Dragnea afirma, pe la inceputul lunii, ca ar putea colabora cu opozitia pentru elaborarea unui plan de dezvoltare pentru Romania, pentru urmatorii 25 - 30 de ani.
Liviu Dragnea a declarat la Palatul Parlamentului ca PSD va propune un premier care sa fie agreat si de catre presedintele Iohannis.
Principalele mesaje transmise de Liviu Dragnea, presedintele PSD - Biroul Permanent National al PSD - 26.10.2015 Legea votului prin corespondenta va primi votul final miercuri, 28 octombrie 2015, si va fi adoptata in forma aprobata in Comisia speciala, apoi va merge spre promulgare catre dl presedinte Iohannis.
1.O platforma in cadrul PSD care sa ii faca zile crunte lui Liviu Dragnea, actualul presedinte al PSD.
Principalele mesaje transmise de Liviu Dragnea, presedintele PSD - 03.12.2015 Legea Bugetului de Stat - Asteptam cu interes ca proiectul de lege privind bugetul de stat si bugetul asigurarilor sociale de stat sa ajunga in Parlament.
Liviu Dragnea:
Cat despre ezitarea lui Liviu Dragnea privind introducerea unei motiuni de cenzura impotriva guvernului tehnocrat, Victor Ponta a spus: ... Liviu Dragnea a zis un lucru foarte corect:
Sub presiunea probabila a unor ONG-uri care repeta, periodic, mantra schimbarii clasei politice, Liviu Dragnea a anuntat ca listele judetene vor cuprinde numai candidati propusi de organizatiile locale si ca el nu va trimite, pe aceste liste, pe nimeni de la centru.
Dacian Ciolos contra Liviu Dragnea (Autor: ... PSD lasa impresia ca l-a batut in cuie pe Liviu Dragnea in funcția de viitor premier si mizeaza pe un rezultat exceptional in alegeri.
Alexandra Cruceru) Mandatul presedintelui PSD Liviu Dragnea nu poate fi invalidat in baza prevederii din Regulamentul Camerei Deputaților, care prevede ca alegerea unui deputat poate fi invalidata daca respectivul a fost condamnat definitiv pentru fraude electorale, o spune chiar cel care a propus aceste prevederi, in 2005.
Numirea unui alt premier din cadrul PSD ar insemna, pentru Liviu Dragnea, o posibila punere in discutie a puterii sale in interiorul partidului. ... In ipoteza de neomis in care in acel dosar Liviu Dragnea ar suferi o noua condamnare, conform art.
PSD-ul condus de Liviu Dragnea pare mai atent la mutari, mai putin pripit, mai putin zorit sa bata repede palma pe intelegeri bizare, fata de PSD-ul lui Ponta. Singurul om care inca nu a evocat ipoteza DRAGNEA PRIM MINISTRU e chiar Liviu Dragnea.
PSD vrea sa colaboreze cu Iohannis Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a sustinut, joi seara, o conferinta de presa. Principalele declaratii ale sefului PSD:
Presedintele social-democratilor, Liviu Dragnea, a sustinut o conferinta de presa joi, la ora 20:00, la sediul partidului din Baneasa. CELE MAI IMPORTANTE DECLARATII ALE LUI LIVIU DRAGNEA:
- acceptate doar separat, cele doua partide vor avea, totusi, o propunere comuna de premier, care poate fi sau nu Liviu Dragnea; ... 1.Daca PSD si ALDE il vor propune pe Liviu Dragnea, misiunea lui Iohannis de a desemna pe altcineva e mult usurata:
Alexandra Cruceru) Sevil Shhaideh, propusa de Liviu Dragnea pentru functia de premier al Romaniei, este stranepoata renumitului istoric Kemal Karpat, o somitate mondiala in problemele Orientului si, tocmai de aceea, a fost consultant a doi presedinti ai SUA:
Mai aflaram, domnule Klaus Iohannis, ca dumneavoastra aflarati ca doar Liviu Dragnea stie programul de guvernare: - Domnule Liviu Dragnea, aflaram de la televizor ca sunteti singurul care stie programul Guvernului din scoarta-n scoarta.
Miercuri, la finalul sedintei Comitetului National Executiv, liderul PSD Liviu Dragnea declara ca a avut O DISCUTIE ADÂNCA, PROFUNDA IN COMITETUL EXECUTIV NATIONAL in care i-a rugat pe colegi sa isi spuna parerea bazata si pe discutiile cu oamenii din judet.
Vestea l-a uimit chiar si pe presedintele PSD, Liviu Dragnea, care a aparut in conferinta de presa usor abatut, alaturi de noul premier al Romaniei.
Liviu Dragnea cere comisie parlamentara pentru Ciolos si Dragu: ... Cine a mintit cu aceste date, ceea ce nu s-a mai intamplat in Romania, va trebui sa plateasca, a afirmat, la Romania Tv, Liviu Dragnea.
google-analytics.com