Cautare

1323 de rezultate pentru "liviu" (7.61 secunde)
de ce i-a scos din minti Geoana pe Ponta & Crin Ceea ce se vehicula neoficial prin mediile de presa in ultimele saptamini a devenit realitate, prin gura lui Liviu Dragnea, secretarul general al PSD:
de ce i-a scos din minti Geoana pe Ponta & Crin Ceea ce se vehicula neoficial prin mediile de presa in ultimele saptamini a devenit realitate, prin gura lui Liviu Dragnea, secretarul general al PSD:
2 alesi de Congresele PSD (Miron Mitrea si Titus Corlatean) si 2 interimari (Valeriu Zgonea si Liviu Dragnea). ... Liviu Dragnea a condus europarlamentarele din 2007, Miron Mitrea localele si parlamentarele din 2008, iar Viorel Hrebenciuc prezidentialele din 2009.
2 alesi de Congresele PSD (Miron Mitrea si Titus Corlatean) si 2 interimari (Valeriu Zgonea si Liviu Dragnea). ... Liviu Dragnea a condus europarlamentarele din 2007, Miron Mitrea localele si parlamentarele din 2008, iar Viorel Hrebenciuc prezidentialele din 2009.
Pesedistii in frunte cu Liviu Dragnea, autorul sesizarii indreptate impotriva prefectului Teodor Nitulescu, au primul motiv sa planga dupa Mircea Geoana. ... Prefect reclamat de Liviu Dragnea, presedintele CJ Teleorman, inca de pe vremea cand Senatul era prezidat de colegul Geoana.
Liviu Avram) Opozitia nu a inteles nimic din episodul Roberta, pe cand Puterea se pare ca da. ... Liviu Avram este redactor sef adjunct ‘‘Adevarul‘‘
Liviu Harbuz si Remus Cernea au fost numiti consilieri de stat, se arata intr-un comunicat de presa al Guvernului. ... - Liviu Harbuz - consilier de stat in cadrul Aparatului propriu de lucru al primului-ministru;
• Primaria sectorului 3 din Capitala este strans disputata de actulaul edil Liviu Negoita(PDL) si Robert Negoita (USL).
Liviu Negoita si Emil Boc au fost primarii model ai PDL. ... Astazi, Liviu Negoita si Emil Boc au alunecat pe tobogan in preferintele electoratului.
Profit de ocazie ca sa-l felicit pe Liviu Dragnea, pentru declaratia perfecta (uau!) pe care a dat-o azi, de solidaritate a USL cu Adrian Nastase. ... Pariez pe Liviu Dragnea, de la voi, pentru asta.
Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a confirmat, intr-un comunicat transmis AGERPRES, ca Uniunea Social Liberala a depus la CCR, in cursul diminetii de miercuri, sesizarea privind referendumul pentru demiterea presedintelui Romaniei.
In Parlament se intra cu votul romanilor, nu cu interventii din afara, a declarat miercuri secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, in deschiderea manifestarii de lansare a candidatilor USL de la National Arena.
Cum a reactionat Ion Iliescu dupa ce a aflat de intalnirea informala de la Cotroceni Intalnirea informala din aceasta saptamana de la Palatul Cotroceni, intre liderii USL Victor Ponta si Crin Antonescu, impreuna cu Liviu Dragnea, si seful statului Traian Basescu, este "fireasca" si "necesara", a declarat, duminica, pentru Gandul, fostul presedinte Ion Iliescu.
- viceprim-ministru si ministru al Administratiei si Dezvoltarii Regionale - Liviu Dragnea - viceprim-ministru si ministru al Finantelor - Daniel Chitoiu - viceprim-ministru - Gabriel Oprea - ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale - Daniel Constantin - ministrul Afacerilor Externe - Titus Corlatean - ministrul Afacerilor Interne - Radu Stroe - ministrul Apararii Nationale - Mircea Dusa - ministrul Justitiei - Mona Maria Pivniceru - ministrul Mediului si Schimbarilor Climatice - Rovana Plumb - ministrul Economiei - Varujan Vosganian - ministrul pentru Societatea Informationala si Comunicatii - Dan Nica - ministrul Sanatatii - Eugen Gheorghe Nicolaescu - ministrul Educatiei Nationale - Remus Pricopie - ministrul Muncii, Familiei, Protectiei sociale si a persoanelor varstnice - Mariana Campeanu - ministrul Fondurilor Europene - Eugen Orlando Teodorovici - ministrul Transporturilor - Relu Fenechiu - ministrul Culturii si Cultelor - Daniel Barbu - ministrul Sportului si Tineretului - Nicolae Banicioiu - ministrul delegat pentru buget - Liviu Voinea - ministrul delegat pentru ape, paduri si piscicultura - Lucia Ana Varga - ministrul delegat pentru proiecte de infrastructura de interes national si investitii straine - Dan Coman Sova - ministrul delegat pentru intreprinderi mici si mijlocii, mediu de afaceri si turism - Maria Grapini - ministrul delegat pentru energie - Constantin Nita - ministrul delegat pentru invatamant superior, cercetare stiintifica si dezvoltare tehnologica - Mihnea Cosmin Costoiu - ministrul delegat pentru relatia cu Parlamentul - Mihai Voicu - ministrul delegat pentru romanii de pretutindeni - Cristian David - ministrul delegat pentru dialog social - Doina Adriana Pana.
PSD se afla pe locul pe care il merita, fiind cel mai mare, cel mai puternic si cel mai respectat partid de pe scena politica romaneasca, a declarat vineri, in Congresul social-democratilor, secretarul general al formatiunii Liviu Dragnea.
Liviu Dragnea, presedinte executiv al PSD si vicepremier, a declarat ca nu Tariceanu ar trebui sa fie presedintelui Senatului, ca functia trebui sa revina unui membru PSD. ... Ambele sunt vizate de Liviu Dragnea.
Dupa doi ani de la investire, senatorul Liviu Marian Pop, presedintele Comisiei pentru munca, familie si protectie sociala face un scurt bilant al obiectivelor realizate:
Liviu Dragnea a demisionat si din functia de presedinte executiv al social democratilor, act ce va intra in vigoare incepand de luni cand Dragnea isi va prezenta demisia in fata conducerii partidului.
Liviu Dragnea, preseintele interimar al PSD, a publicat pe Facebook un text, pe care il puteti citi in continuare.
Consiliul National al PSD stabilise ca data Congresului partidului sa fie in 15 noiembrie, aceasta data fiind confirmata si cu ocazia desemnarii lui Liviu Dragnea ca presedinte interimar, dupa demisia lui Victor Ponta de la sefia PSD.
google-analytics.com