Social-democratii nu sunt condusi de moguli, a declarat, vineri, secretarul general al PSD, Liviu Dragnea (foto), care a catalogat afirmatia deputatului PDL Sever Voinescu drept o reactie a unor slugi ale lui Basescu.
Eu cred ca domnul Sever Voinescu trebuie sa fie nu la conferinta de presa, ci la masa cu procurorii pentru furtul din Parlament. Si eu, si liderul PSD Victor Ponta, si membrii Biroului Permanent National al PSD am fost alesi democratic la Congres si, din cate imi aduc aminte, n-a fost la Congres si n-a votat nici Vantu, nici Voiculescu, nici altcineva care sa poata sa determine alegerea noastra. Nu suntem condusi de moguli. Este o reactie a unor slugi ale lui Basescu, care sunt destul de speriate fata de afirmatia lui Victor Ponta ca, daca Traian Basescu va promulga Legea pensiilor, vom demara procedura de suspendare si principalul motiv va fi acela de favorizare a infractorilor, acelasi motiv pentru care a fost arestat si Sorin Ovidiu Vantu, a spus Dragnea, intr-o conferinta de presa.
Secretarul general al PSD a precizat ca partidul, desi in opozitie, se ocupa de lucruri serioase, lucreaza la un program de guvernare pentru iesirea din criza si se intalneste cu sindicatele. Nu exista niciun fel de intelegere si nu cred ca a existat vreo intelegere intre moguli si un partid politic pentru ca Roberta Anastase si Sever Voinescu sa adopte prin frauda o lege care vizeaza milioane de romani. Daca si Emil Boc a spus acelasi lucru, vorbim de aceeasi categorie de slugi ale lui Traian Basescu care sunt destul de speriati, a aratat Dragnea.