Cautare

62410 de rezultate pentru "lista elevilor clasalor a opta anul 2010 din judetul ialomita" (6.19 secunde)
Autoritatile locale pot opta fie pentru preluarea bazelor sportive in administrare, fie pentru asocierea cu Ministerul Tineretului si Sportului si clubul sportiv municipal, a anuntat duminica ministrul Tineretului si Sportului, Monica Iacob Ridzi.
Udrea nu se lasa Marioneta preferata a lui Basescu, Emil Boc, a luat cuvantul, credem fara acordul sefului sau, la deschiderea anului scolar si a grait dupa cum urmeaza:
In judetul Arad ninge abundent, iar traficul rutier se desfasoara ingreunat, din cauza carosabilului alunecos.
Guvernul a atribuit ieri majoritatea posturilor de prefecti. Astfel, Partidul National Liberal a obtinut 18 posturi, Partidul Democrat 14, iar UDMR patru, in urma nominalizarilor ramanand sase posturi, dintre cele 42, neocupate inca.
In judetul Prahova, va ploua in Barcanesti, Berceni, Brazi, Gorgota, Poienarii Burchii, Puchenii Mari, Rafov, Șirna, Tinosu, Valea Calugareasca; Nu scapa de ploi torentiale din oamenii din localitatile Maracineni, Sapoca, Vernesti, judetul Buzau.
Conform previziunilor de primavara ale Comisiei, PIB-ul Uniunii Europene ar urma sa scada cu 4% anul acesta si sa ajunga, in mare, la stabilitate in 2010.
Senatul a aprobat ieri, cu 86 de voturi pentru, doua impotriva si doua abtineri, proiectul de buget al forului, care este cu aproximativ 30% mai mare decat cel de pe anul precedent si prevede majorari salariale in medie de 14%.
anul trecut investitiile totale in economie au fost de 13 miliarde euro In 2010, investitiile nete realizate in economia nationala au scazut cu 13,5% fata de 2009, la 12 miliarde de euro, conform datelor Institutului National de Statistica (INS).
'Cele mai mari 30 de contracte atribuite de Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) in ultimii 4 ani au o valoare totala de aproape 1,7 miliarde de euro, insa doar 9 dintre aceste contracte, in valoare de 400 mil.
In tara apar tot mai multe zone de acces gratuit la internet wireless In urma cu doi ani, 211 puncte de acces gratuit la internet de banda larga (hotspot-uri - Wi-Fi) au fost instalate in zone publice din Romania, de catre SNR si Romtelecom cu bani publici.
Proiectul de hotarare privind majorarea taxelor si impozitelor locale la Craiova de la 1 iulie 2010 conform prevederilor OUG nr. 59 de modificare a Codului Fiscal, nu a primit girul consilierilor municipali PSD si PNL si nici pe cel al unuia dintre reprezentantii PDL. Suficient pentru a fi respins.
In ciuda recesiunii economice, Digital Cable Systems investeste in Romania peste 5 milioane de euro, in Internet si telefonie Digital Cable Systems (DCS), unul dintre principalii furnizori de servicii de telecomunicatii din Romania, care detine brandurile AKTA si Dial Telecom, va investi anul acesta peste 5 milioane euro in serviciile de Internet si telefonie.
Viitorii pensionari fara serviciu sunt obligati sa achite atat contributia unui angajat, cat si pe cea a unui angajator, in total 31,3% dintr-un salariu.
Seceta afecteaza cultura de rapita Presedintele Ligii Fermierilor din judetul Tulcea, Ion Balan, a declarat marti pentru AGERPRES ca, in conditiile in care nu a mai plouat de la inceputul lunii trecute, in prezent nu se pot efectua lucrarile agricole din campania de toamna.
Cineva spunea, odata, ca un an bun este cand in decembrie stii ca ai cladit ceva in anul aflat la final. Din pacate traditia noastra ne impinge sa credeam ca am avut un an bun pentru ca am prostit pe cineva in cursul anului.
(Continuare) Victor Opaschi, Secretar de Stat pentru Culte, a vorbit intr-un interviu pentru Q Magazine despre diplomatia religioasa, subiectivismul credintei si politica printre culte.
Companiile cu activitati in domeniul telecomunicatiilor si serviciilor postale pot contribui la fondul pentru serviciul universal direct proportional cu veniturile rezultate exclusiv din aceste activitati, spune un comunicat ANRC.
La data de 29 august 2010, in jurul orei 11.30, lucratori din cadrul Sectiei 9 Politie l-au depistat, in zona Str. ... Ionel de 30 de ani din Bucuresti, avand asupra sa o fata de radio-cd.
Greii PSD fac jocurile inainte de Congres pentru functiile de vicepresedinte La Congresul PSD din 19-20 aprilie cea mai ravnita functie va fi cea de vicepresedinte, greii partidului facandu-si jocurile pentru a obtine o astfel de pozitie, fie la nivel national, fie regional, in conditiile in care functia de presedinte este dinainte adjudecata de Victor Ponta.
Senatorul PSD Constanta, Nicolae Moga, a participat la sedinta Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta - Grupul de Suport Tehnic pentru Inundatii si Accidente la Constructii Hidrotehnice, reunit joi, 22 mai 2014, in Sala Ovala din cadrul Prefecturii judetului Constanta.
google-analytics.com