Cautare

62410 de rezultate pentru "lista elevilor clasalor a opta anul 2010 din judetul ialomita" (8.86 secunde)
Dan Sova cere demiterea prefectilor din judetele afectate grav de ninsori Senatorul PSD Dan Sova i-a solicitat, Vineri, premierului Mihai Razvan Ungureanu demiterea prefectilor din judetele Bacau, Vrancea, Buzau, Ialomita, Galati, Braila si Constanta, cele mai afectate de ninsori si viscol.
Un barbat arestat preventiv, care fusese adus la Curtea de Apel Bucuresti, a fugit de sub escorta, luni dimineata, si este cautat de Politie. ... Barbatul se afla in custodia politistilor de la Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Ialomita.
Ministrul Internelor si Reformei Administrative, Cristian David, a recomandat prefectilor sa nu se implice in actiunile electorale premergatoare referendumului, ci numai in cele de natura administrativa, afirmand ca, in caz contrar, acestia risca sa isi piarda functiile.
• Astfel, codul galben va afecta din noaptea de joi spre vineri, la inceput Crisana, Banat, Oltenia si zonele de munte, apoi se extinde si in cea mai mare parte a Munteniei si jumatatea de nord a Moldovei.
sa creasca cu circa 15% salariile din sectorul bugetar sau sa reduca cu cateva procente contributiile sociale.
La Craiova, dosarele pentru obtinerea locuintelor sociale de familiile evacuate din casele retrocedate fostilor proprietari nu au fost actualizate conform noilor criterii prevazute de lege.
- Cum ati plecat din tara? ... In anul 2001 am fost invitat in capitala Americii, la Washington D.C. de catre maestrul Placido Domingo, fiind selecționat din zeci de mii de concurenți pentru a canta in cadrul Operaliei.
Stelian Tanase a facut o analiza, publicata sub titlul "Bolsevici&Co", pe care o puteti citi in continuare. ... Prea si-a luat-o in cap! Presedintele Basescu a intrat brusc in joc contestand regulile jocului. ... "Sa vii cu lista in PD-L mi se pare o bolsevizare a partidului.
Cel putin asta dau de inteles inclusiv primarii care erau la un moment dat suparati si dadeau semne ca ar putea parasi partidul, pe motiv ca de la centru s-a decis ca nu Stelian Dutu este candidatul pentru sefia Consiliului Judetean Constanta.
Liderul PSD Mircea Geoana a decis, ieri, sa il excluda pe deputatul Dan Mihalache de pe lista de candidati pentru alegerile europarlamentare. Decizia a fost luata dupa ce Mihalache si-a exprimat nemultumirea fata de modul in care a fost intocmita lista.
Palatul Cantacuzino si Ateneul Roman din Bucuresti, Cetatea Histria si Calea Eroilor din Targu-Jiu au fost inscrise pe Lista Patrimoniului European, in cadrul unei reuniuni a ministrilor Culturii din statele Uniunii Europene, organizata la Berlin.
Senatorii Grupului PSD, in frunte cu liderul de Grup Ilie Sarbu, s-au intalnit miercuri 5 iunie, la Azuga, cu autoritatile locale din judetul Prahova, la initiativa senatorului de Prahova, Georgica Severin si a primarului din Azuga, Constantin Samson.
Azi este ultima zi in care contribuabilii care obtin venituri din agricultura pot alege modalitatea de impozitare a castigurilor prin depunerea unei declaratii la Directia Generala a Finantelor Publice a Judetului (DGFPJ) Conform prevederilor Codului Fiscal, contribuabilii care au realizat in cursul anului 2007 venituri din activitati agricole pot opta, pana la data de 31 ianuarie, pentru determinarea venitului net aferent anului 2008 pe baza utilizarii datelor din contabilitatea in partida simpla.
Acestea puteau opta de asemenea pentru plata impozitului pe profit, pentru anul fiscal 2005, prin depunerea unei declaratii la D.G.F.P. Constanta, pana la data de 31 ianuarie a.c.
Lista pesedistilor propusi de Biroul Permanent National al PSD sa asigure, sub conducerea lui Cristian Diaconescu, interimatul organizatiei judetene din Bihor este contestata atat de fostul presedinte Mihai Bar cat si de colegul sau Alexandru Retegan.
Presedintele PRM Corneliu Vadim Tudor a anuntat ieri ca pe lista pentru Parlamentul European, pe primele cinci locuri se afla actualii membri ai PE - senatorul de Bucuresti Eugen Mihaescu, deputatul de Braila Daniela Buruiana-Aprodu, deputatul de Gorj Petre Popeanga, senatorul de Neamt Viorica Moisuc si deputatul de Brasov Cristian Stanescu.
In ultimii ani, restructurarea armatei a condus, treptat, la cresterea disponibilului de forta de munca din economie.
Inspectorii din cadrul Inspectiei de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub Presiune si Instalatiilor de Ridicat (ISCIR) Constanta au demarat, din data de 4 august a.c., in parteneriat cu Inspectoratul Judetean Scolar (ISJ), o actiune de identificare a tuturor unitatilor scolare care nu detin autorizatie de functionare pentru instalatiile de incalzit.
Inspectorii din cadrul Inspectiei de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub Presiune si Instalatiilor de Ridicat (ISCIR) Constanta au demarat, din data de 4 august a.c., in parteneriat cu Inspectoratul Judetean Scolar (ISJ), o actiune de identificare a tuturor unitatilor scolare care nu detin autorizatie de functionare pentru instalatiile de incalzit.
Profesorul de religie filmat in timp ce s-ar fi masturbat in fata elevilor de la o scoala din Copsa Mica unde preda nu a facut gesturi obscene, ci sufera de o boala incurabila in zona inghinala.
google-analytics.com