Site-ul www.psd-sector2.ro : Udrea nu se lasa

Marioneta preferata a lui Basescu, Emil Boc, a luat cuvantul, credem fara acordul sefului sau, la deschiderea anului scolar si a grait dupa cum urmeaza:
"Am transmis elevilor ca, oricat de demodata ar fi vorba 'Ai carte, ai parte', sa stie ca va ramane intotdeauna de actualitate, pentru ca un om nu va fi niciodata implinit decat (sac!) daca are parte de carte. Chiar daca, pentru moment, unele atractii materiale par mai bune, pe termen mediu si lung ii asigur pe toti elevii ca doar cartea le da satisfactie in viata si implinire pe toate planurile."
Daca lucrurile stau asa, precum graiesti matale, atunci de ce ai promovat in calitate de premier si sef al PDL tot soiul de nulitati si femei usoare sau hoti, cu care ati saracit si batjocorit Tara ? Ce carte aveau astia ? Ii indemni pe tineri sa invete, dar niciodata in Istoria Romaniei conducatorii politici nu au dat un exemplu mai prost decat cei din camarila Basescu-PDL. Tot felul de tejghetari si analfabeti au fost numiti de voi, care faceti acum teoria chibritului, in functii de conducere a unor autoritati publice, aducand haos pretutindeni. Ati adus multe nenorociri pe capul romanilor, dar cea mai grava este alterarea unor minti tinere, alienarea unui procent insemnat a tinerei generatii ca se poate reusi fara munca, prin hotie, prin nepotisme, prin moravuri usoare, cu diplome universitare cumparate in vrac. Pentru ce sa mai invete, sa mai munceasca cinstit cei tineri, cand vad exemplele de viata date de voi, imbogatiti peste noapte si nepedepsiti pentru faradelegile facute ? Mai bine taceai, Bocule !Tu, Basescu, Udrea, Videanu, Macovei si multi altii ca voi ar trebui sa va ascundeti, poate mai uita lumea de ororile voastre.
Dar, ti-ai gasit ! Onorabila doamna Udrea, alungata din Bucuresti de votul popular, nu se lasa, obraznicia ei nu are limite, si vrea sa candideze in judetul Neamt. Un lider PDL a spus pentru "Cotidianul": "Dupa ce ne-a facut pulbere la Bucuresti de am ajuns la 9%, ce om intreg la minte isi putea imagina ca ea ar mai putea fi votata macar de 2% din bucurestenii din colegiul ei de la sectorul 6?! O sa mearga la Gigi Pinalty, la Neamt, intr-un colegiu securizat 100%, ca sa fim siguri ca iese deputata. Mai ales ca ea - cat era la Dezvoltare si Turism - a pompat atatea zeci si sute de milioane de euro in judetul ala. Nu avem ce face, trebuie sa mearga la Neamt, ca acolo se alege sigur. Altfel, ne-am ars, se supara Zeus!" O sa vedem pe 9 decembrie cat de securizat sau securitizat este judetul Neamt.
Un alt mare "filosof" al portocaliilor este Tom Gallagher, editorialist la "Romania libera", componenta activa a propagandei basiste. Lui Gallagher poti sa-i fluturi si un tramvai, orice ii dai, tot mitraliere ies: PDL si Basescu sunt "gigea", USL e "kih". Numitul scrie urmatoarele:" Tentatia generoaselor rasplati va determina cu mare probabilitate destui tineri intelectuali sa imbratiseze punctul de vedere al USL..."Dar ce parere ai tu, draga Tom, despre rasplatile tinerilor si batranilor intelectuali, dar mai ales pseudo-intelectuali, asa ca tine, care si-au facut plinul de vreo 8 ani incoace la "benzinaria Basescu-Udrea-PDL &co." si care, in mod cert nu doar probabil, au imbratisat punctul de vedere basescian indiferent de situatie ? Tom continua astfel: " La ora actuala, exista incontestabil perspective pentru cariere de succes in mass-media publice, diplomatie, mediul universitar sau financiar etc. contra unei sustineri mai mult sau mai putin discrete oferite lui Ponta, Antonescu si, cine stie, chiar si lui Voiculescu in viitoarele batalii de dat." Dar voi, pseudo-intelectualii lui Basescu, aveti impresia ca ati fost promovati pentru operele voastre inexistente ? Evident, nu, ci pentru sustinerea neconditionata acordata oricarei prostii cu pretentii de reforma a statului venita dinspre Deal. Acum va roade grija ca altii ar putea actiona exact ca voi. La tine acasa, in Marea Britanie, nu aveti si voi un proverb de genul: "Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face !" ?
Sursa : psd-sector2.ro