Cautare

62410 de rezultate pentru "lista elevilor clasalor a opta anul 2010 din judetul ialomita" (5.05 secunde)
Grupurile reunite ale senatorilor USL au efectuat in perioada 18-19 iunie o vizita de lucru in judetul Constanta, la invitatia vicepresedintelui Senatului Nicolae Moga, a liderului Grupului PNL Puiu Hasotti, a presedintelui Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, dar si a senatorilor Alexandru Mazare si Mircea Banias.
Senatorul PSD Ioan Mang a sustinut in Senat o declaratie politica intitulata "'Prioritatile' Guvernului si prioritatile romanilor", pe care o puteti citi in continuare. ... Pentru a-mi sustine pozitia, as vrea sa va dau cateva exemple edificatoare din judetul Bihor.
Majoritatea consiliilor locale de sector vor avea bugete diminuate in comparatie cu 2011, cea mai mare scadere fiind la Primaria Sectorului 1, unde proiectul de buget pe anul in curs prevede sume mai mici cu 19% fata de anul trecut.
Cum a evoluat Romania pe plan economic in ultimii ani in raport cu alte tari europene Comparativ cu alte tari europene, pe plan economic Romania nu a avut o evolutie favorabila, ci dimpotriva.
Sumele pe care mediul de afaceri le-a declarat la Fiscul doljean in luna septembrie sunt in scadere cu 13% fata de septembrie 2009, respectiv cu 2,33% mai putin decat in august 2010, ceea ce inseamna ca firmele din judet au avut mai putini salariati (deci au platit contributii mai mici) si ca activitatea economica a fost la nivel mai mic.
Posesorii de autoturisme vor plati anul acesta un impozit mai mare decat in ianuarie 2010, insa cel mai mult vor avea de suferit proprietarii de masini cu o capacitate cilindrica de peste 2.000 cmc, intrucat valoarea s-a dublat.
Telesport si Vox News si-au pierdut licentele audiovizuale, dupa ce le-au fost retrase de Consiliul National al Audiovizualului, devenind astfel primele televiziuni de sport, respectiv stiri din audiovizualului romanesc care se inchid.
La data de 13 septembrie 2010, lucratori din cadrul Biroului de Investigatii Criminale - Sectia 12 Politie i-au identificat si prins pe un minor de 14 ani din Bucuresti si un minor de 14 ani din jud.
La data de 16.02.2011, in jurul orei 06:00, politisti din cadrul Sectiei 19 Politie, cu sprijinul Serviciului pentru Interventii si Actiuni Speciale - Inspectoratul General al Politiei Romane, in baza unor autorizatii emise de Judecatoria Sector 5, au efectuat perchezitii la trei adrese din Bucuresti unde i-au depistat pe P.
Presedintele Traian Basescu a trimis vineri Parlamentului o cerere de reexaminare asupra legii privind prelungirea pana la finele lui 2010 a termenului de acordare a contravalorii in lei a trusoului pentru nou-nascuti. ... 5/2010 pentru modificarea art. III alin.(1) din Ordonanta Guvernului nr.
Banca Mondiala (BM) a anuntat astazi ca estimeaza o crestere de 1,2% in 2009 pentru economiile in curs de dezvoltare, exceptand China si India, si o crestere a Produsului Intern Brut (PIB) de 1,6%.
Cresterea TVA de la 19% la 25% nu a adus in vistieria statului banii mult visati de finantisti. In Dolj s-au incasat in plus din TVA doar 1,6 milioane de lei - destul de putin fata de asteptarile legiuitorilor.
Senatorul de Satu Mare, Valer Marian, a sustinut in Senat o declaratie cu titlul "Ministrul apararii recidiveaza (Ultimele nelegiuiri si neghiobii ale ministrului Oprea)".
Grupul infractional tintea furtul informatiilor de pe cardurile spaniolilor si polonezilor, apoi golirea conturilor victimelor prin intermediul unor colaboratori din SUA Procurorii Serviciului Teritorial Craiova al DIICOT au deferit justitiei, saptamana trecuta, un nou grup de carderi care isi stabilisera "cartierul general" in judetul Dolj.
In randul acestora, cucerirea in urma cu 141 ani a Independentei de stat absolute a Romaniei se inscrie ca un eveniment de maxima importanta pentru consolidarea edificiului statal modern si infaptuirea visului secular al inaintasilor " Faurirea statului national unitar roman, eveniment de la care au trecut aproape 100 de ani.
Corneliu Zaharescu, mester popular din Dragoesti, Ialomita, participa, alaturi de sotia sa, Lenuta Zaharescu, la targul Traditii si flori de sarbatori organizat in Parcul Cismigiu. "Sotul meu, Corneliu, lucreaza din 2012 jucarii din lemn:
Cele mai afectate zone vor fi Capitala si alte 11 judete din sud estul tarii, care vor fi sub cod portocaliu de viscol. ... "Ciclonul mediteranian responsabil de vremea severa din urmatoarele zile din zona tarii noastre s-a format deja in bazinul mediteranian.
Un barbat de 60 de ani din Moinesti s-a trezit bombardat peste noapte cu facturi si ordine de plata, iar apoi, la domiciliul sau, au inceput sa vina citatii din care reiesea ca este administratorul unei societati din Constanta si ca are datorii catre bugetul de stat ca urmare unor tranzactii cu produse petroliere si cherestea.
Carmen Iban din Ialomita de la firma Flori lavanda a venit cu produse din lavanda la targul traditional organizat in curtea MTR.
Scolile sunt inchise luni in Bucuresti si in mai multe judete din tara Din cauza vremii, luni, in Bucuresti si alte cateva judete din tara, scolile si gradinitele sunt inchise, urmand ca apoi sa se ia masurile necesare pentru recuperarea orelor pierdute.
google-analytics.com