La data de 29 august 2010, in jurul orei 11.30, lucratori din cadrul Sectiei 9 Politie l-au depistat, in zona Str. Arh D. Hirjeu cu Str. Ing Cristescu Vasile, pe B. Ionel de 30 de ani din Bucuresti, avand asupra sa o fata de radio-cd.
In urma cercetarilor, s-a stabilit faptul ca cel in cauza, la aceeasi data, in jurul orei 02.00, profitand de faptul ca portiera dreapta spate a unui autoturism marca Daewoo Matiz, parcat pe str Ing Nicolae Slaniceanu, sector 2, se afla neasigurata, a patruns si a sustras din interior un radio-cd.
Prejudiciul, estimat la suma de 1000 lei, a fost recuperat in totalitate si predat partii vatamate.
Cercetarile sunt continuate de lucratorii Sectiei 9 Politie, pentru savarsirea infractiunii de furt calificat, cu cel in cauza in stare de libertate.

La data de 29 august 2010, ora 18.30, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 16 Politie au fost dirijati de catre Dispeceratul 112 - Sector 4 in incinta unui spital, unde unei femei de 36 de ani din Bucuresti, i-a fost sustras, datorita neatentiei, telefonul mobil, de catre o minora de 16 ani din judetul Ialomita.
Prejudiciul, in valoare de 300 lei, a fost recuperat si restituit partii vatamate.
Cercetarile sunt continuate cu cea in cauza in stare de libertate pentru savarsirea infractiunii de furt calificat.