Cautare

62410 de rezultate pentru "lista elevilor clasalor a opta anul 2010 din judetul ialomita" (8.16 secunde)
Lor li s-au taiat deja sporurile anul trecut, iar acum nu mai pot platiti cu un sfert mai putin. ... Pentru asta, statele din UE aloca dublu fata de Romania, ca procent din PIB, pentru servicii de acest tip.
Premierul Emil Boc s-a intalnit ieri, la Ministerul Agriculturii, cu reprezentanti ai bancilor comerciale si ai Bancii Nationale a Romaniei, pentru a discuta modalitatile de deblocare a creditarii in agricultura.
Anul 2010 incepe sub semnul temerii, dar sunt sanse ca finalul sa marcheze o revenire a economiei. ... Pierderea locurilor de munca, mai ales in sectorul bugetar, dupa ce sectorul privat a disponibilizat sute de mii de oameni.
Decembrie 2010 - Oriflame Romania, binecunoscuta companie de produse cosmetice suedeze cu vanzare directa, a aniversat aseara 15 ani pe piata romaneasca. Aniversarea a coincis cu inregistrarea unui puternic trend ascendent al companiei Oriflame pe piata din Romania, incepand din a doua jumatate a acestui an.
In prima jumatate a anului 2010, firmele doljene au platit catre bugetul general consolidat al statului cu 84 de milioane de lei mai putin decat in aceeasi perioada a lui 2009. Explicatia Fiscului este aceea ca firmele au afaceri mai mici decat anul trecut.
In prima jumatate a anului 2010, firmele doljene au platit catre bugetul general consolidat al statului cu 84 de milioane de lei mai putin decat in aceeasi perioada a lui 2009. Explicatia Fiscului este aceea ca firmele au afaceri mai mici decat anul trecut.
Comisiile reunite de buget-finante au adoptat, duminica dimineata, dupa o dezbatere-maraton, de circa 17 ore, proiectul legii bugetului de stat pe 2010, cu amendamentele aprobate, actul normativ cumuland 26 de voturi "pentru" si 15 voturi "impotriva".
Miercuri, 26 noiembrie, la Clubul Taranului Roman din Strada Monetariei nr. 3, intre orele 9.00 - 12.00, va avea loc evenimentul de lansare a Raportului de cercetare cu privire la calitatea educatiei in mediul rural ” Dialog pentru calitatea educatiei.
Concubina regelui, a surclasat ieri (5 aprilie), la capitolul audienta, emisiunea Acces direct (Antena 1) pe intervalul 18.25 - 18.58.
Aflat la Predeal, unde a sarbatorit trecerea in 2010, Adrian Nastase a scris pe blogul sau despre nevoia unui proiect pentru Romania si pentru PSD.
Un presedinte la fel de haios ca pana acum si un premier preocupat de banii statului si de iesirea din criza. Asa ii vede astrologul Camelia Patrasconiu, in 2010, pe cei mai importanti oameni ai tarii.
Liderii USL au declarat pentru gandul ca, in urma centralizarii datelor venite din teritoriu, dupa efectuarea sondajelor de opinie, scorul Uniunii la nivel national este situat intre 60 - 66%.
Presedintele Traian Basescu a participat la conferinta organizata de Institutul de Studii Populare si Fundatia Konrad Adenauer. ... • Dupa parerea mea, nici Europa nu mai poate rezista in sintagma de stat social asa cum ea a fost aplicata pana acum in statele vechi ale UE.
Razvan Moceanu) Marti, 2 aprilie 2019, s-au implinit 30 de ani de la trecerea la cele vesnice a lui Tudor Vornicu, gazetar, comentator sportiv la radio si remarcabil realizator de programe TV.
Plenul Parlamentului a respins aseara amendamentul prin care se propunea majorarea punctului de pensie, dupa ce propunerea opozitiei, ca exprimarea votului pentru acest amendament sa se faca prin vot nominal, a cazut.
Dupa ce a obligat microintreprinderile sa plateasca impozit pe profit sau impozit minim de la 1 ianuarie 2010, guvernul schimba foaia si se gandeste sa reintroduca impozitul pe venitul microintreprinderilor, de 3%. Totodata, se discuta sa nu se mai introduca impozitul forfetar de la anul.
Salarii mai mari pentru medici si asistente, dar din 2014 (Autor:
Elevii galateni din invatamantul prescolar si cel gimnazial vor avea chiar din prima zi de scoala lapte si corn pe banci. De acest program guvernamental se va ocupa in acest an aceeasi firma care s-a ocupat si anul trecut: SC RISK Com SRL din Braila.
Drept pentru care, acesta i-a premiat ieri pe cei 32 de elevi ai Liceului "Lazar Edeleanu" care au obtinut premii la olimpiadele locale si judetene. In acest sens, social-democratul Nicolae Matei a oferit elevilor premianti:
Politicienii au participat luni la ceremonii de deschidere a anului tcolar, prilej de a face noi promisiuni electorale.
google-analytics.com