Cautare

21025 de rezultate pentru "la ce numar trebuie sa suni sa aflii creditul" (3.40 secunde)
Intr-o prima varianta de finantare, creditul este pe termen scurt, cu un plafon maxim de 35.000 de lei si o dobanda de 19,5%.
La pomul laudat sa nu te duci cu sacul, spune o vorba din batrani care se potriveste relatiei dintre bancile comerciale si unii dintre clientii lor.
Creditele pentru studii oferite de bancile comerciale din Banie raman pentru moment doar o strategie de marketing pentru ca studentii nu se inghesuie sa ia de la banca bani pentru facultate. Mare succes printre tineri par sa aiba creditele de consum.
Nici o banca dintre cele vizitate ieri de redactorii GdS nu a deschis finantarile pentru creditele "Prima casa", desi programul ar fi trebuit sa inceapa pe 20 iunie, dupa cum anunta guvernul cu surle si trambite.
Bancile au inceput sa se apropie din ce in ce mai mult de clienti venind cu oferte care mai de care mai avantajoase. ... De curand, si in sectorul creditelor ipotecare, bancile au inceput sa se intreaca in oferte tentante. Ultima gaselnita este creditul ipotecar doar cu buletinul.
Reprezentantii ABN Amro Constanta au dat dovada de o nesimtire greu de digerat pana si pentru o tara precum Romania, in care se stie ca ajungi sa le vezi pe toate.
De la inceputul anului si pana in prezent, numarul de sucursale si agentii deschise in ultimul an in regiune (Dolj si Olt) a crescut considerabil.
"Bai Gheorghe, sa ma suni cind ajungi ", "da ... ... Citiva pasi mai incolo doi copii isi conduc mama la autocar. "Sa ai grija de tine mama, sa ne suni ". "Haideti mai, ca doar nu plec la capatul lumii.
TBI Credit ameninta o familie din Craiova ca ii executa apartamentul pentru o suma de trei ori mai mare decat creditul initial.
Dupa ce Banca Nationala a declarat razboi deschis creditelor de consum in valuta, bancile comerciale au majorat perioada de rambursare a creditelor, precum si valoarea acestora, in unele cazuri ajungand chiar sa se dubleze.
Astfel, cel putin la prima vedere, deciziile recente ale Bancii Nationale a Romaniei (BNR) de restrictionare a creditului de consum par absurde.
Desi pare mai facil de contractat la prima vedere, calculele arata ca creditul de nevoi personale este mai scump decat creditul auto, iar cel mai rentabil, atat in ceea ce priveste dobanda anuala, rata anuala si Dobanda Anuala Efectiva (DAE), ramane leasingul auto.
Dobanzile la creditele in euro acordate de unele banci din Romania au intrat la apa, ajungand aproape la nivelul celor din UE. Prima banca din Romania care a dat startul la micsorarea dobanzilor la creditele in euro a fost UniCredit.
Alex Hrinca, fost jurnalist la Digi 24, a postat pe Facebook un mesaj emotionant pentru colegii de breasla, facand trimitere la moartea fulgeratoare a Iulianei Gatej. ... Adunati de prin te miri ce coturi de tara, stransi, nici noi nu stium cum, in tot soiul de redactii.
Aproximativ 15 banci au facut oferte consiliului judetean pentru imprumutul de peste 500 de miliarde pe care administratia doljeana doreste sa-l contracteze anul viitor. Imprumutul va creste de trei ori suma pe care institutia planuia sa o cheltuiasca pentru investitii.
Cine vrea sa cumpere sau sa construiasca o casa noua si singura solutie prin care poate obtine finantarea necesara este sa vanda actuala locuinta, insa nu are unde locui in perioada dintre vanzarea casei vechi si achizitionarea celei noi, poate apela la un credit-punte.
Raiffeisen Bank a lansat o promotie pentru creditul auto in perioada martie - mai 2009, constand in practicarea unei dobanzi de 0%, in primul an, au declarat reprezentantii bancii.
Costa doar 50 de eurocenti ca avionul prabusit sa fie localizat instantaneu Atunci cand deschidem telefonul mobil, in roaming, primim un SMS care ne anunta ca numarul de urgenta european este 112. ... Activarea sistemului GPS se va face automat, de indata ce o persoana suna la 112.
Repetitia e mama invataturii insa, asa ca am sa spun din nou ca m-am saturat de bucuria exagerata a unora, de temerea nejustificata a altora, eu preferand sa astept mai bine ce va fi. Sa simt beneficiile cand or veni, daca vor veni.
Mediul in care traim exercita asupra noastra o influenta extrem de puternica, atat la nivel fizic, cat si emotional si mental.
google-analytics.com