Cautare

4563 de rezultate pentru "populatia terrei 2009" (3.39 secunde)
• 3 iun 2009 - Traian Basescu declara, la TVR1, ca opozitia din R.
Colonizarea spatiului De la Wikipedia, enciclopedia libera Colonizarea spatiului (asezari spatiale, habitate spatiale) reprezinta crearea unui habitat uman autonom (auto-suficient) in afara Terrei si constituie obiectivul de lunga durata al agentiilor spatiale, scopul suprem al programelor spatiale, asa cum spunea in 2005 Michael D.
Ziarele romanesti au inceput anul 2010 cu cifre de vanzari mai mici decat in aceeasi perioada a lui 2009, singurele publicatii care au afisat cresteri in primul trimestru fiind ziarul reference Adevarul, tabloidul Click!
Google si-a schimbat logoul de pe prima pagina a motorului de cautare online pentru a marca solstitiul de iarna sau prima zi a iernii astronomice in emisfera nordica a Terrei, afisand o mica animatie in care literele numelui Google sunt transformate in copii care construiesc un om de zapada.
9.251.827 de locuitori aveau in 2009 locuintele conectate la sistemele de canalizare, acestia reprezentand 43,1% din populatia Romaniei, cu 14.006 persoane mai mult decat in anul 2008, arata datele transmise de Institutul National de Statistica (INS).
Inflatia anuala se va reduce semnificativ anul viitor, dar va depasi, cel mai probabil, intervalul tintit de BNR, de 2,5%-4,5%, iar banca centrala va cobori treptat dobanda de politica monetara, care se va incadra la finele lui 2009 intre 7,5% si 9%, apreciaza analistii economici.
In 2009, ordonatorii principali de credite nu au solicitat sume din acest Fond 5. ... Fondul National de Dezvoltare trebuie reintregit, banii trebuie pusi la loc Prima intrebare publica legata de sumele din FND a fost pusa de Traian Basescu la inceputul anului 2009, cu referire directa la Guvernul Tariceanu.
• Banca Romana de Dezvoltare - BRD Unitatile BRD nu vor avea program de lucru cu clientii in zilele de 25 si 26 decembrie 2009 si 1 si 2 ianuarie 2010.
NASA a anuntat miercuri ca a descoperit 7 exoplanete de marimea Terrei intr-un singur sistem solar, denumit Trappist-1, aflat la o distanta de 40 de ani-lumina fata de Soare. ... Din acest motiv, planetele din jurul ei, de dimensiunea Terrei, par foarte mari atunci cand trec prin fata stelei lor.
• teoria fisiunii, care afirma ca Luna ar fi o bucata desprinsa din scoarta si mantaua terestra ca urmare a fortei centrifuge generate de o rotire foarte rapida a Terrei. ... Luna ar fi un "cadou" din partea lui Venus, planeta vecina si "sora" a Terrei.
Savantii americani au examinat mai multe fragmente de zircon - cristale care au aparut aproape imediat dupa formarea Terrei - din Islanda.
Dezvaluirea modului in care s-a format Jupiter va oferi indicii despre inceputurile Terrei, deoarece datele se refera la istoria sistemului solar, implicit a Terrei. ... Jupiter, supranumit si Regele Planetelor, este o uriasa structura gazoasa, volumul sau depasindu-l de 1.200 de ori pe cel al Terrei.
Dodo Romniceanu) Intr-o conferinta extraordinara, Agentia Spatiala Americana a anuntat, miercuri, descoperirea unui nou sistem planetar la doar 40 de ani lumina de Sistemul Solar care contine 7 planete de dimensiunea Terrei.
La polul opus se afla stiinta, care spune ca miezul Terrei este o manta supraincalzita care se roteste in jurul unui nucleu de fier solid. Cum a luat nastere aceasta civilizatie La 2.300 de mile dincolo de Polul Nord ar exista o intrare catre centrul Terrei.
Tudorel Andrei a anuntat rezultatele definitive ale Recensamantului Populatiei din 2011 Conferinta de presa la sediul Institutului National de Statistica In cadrul prezentarii datelor finale ale Recensamantului din 2011, presedintele Institutului National de Statistica, Tudorel Andrei, arata ca ca 20 octombrie 2011 populatia stabila a Romaniei era de 20.121.641 persoane, din care 10.333.064 femei (51,4%).
Internetul si posibilitatile oferite de acesta utilizatorilor si advertiserilor au facut ca acest mediu sa subziste pe piata autohtona chiar si in an de criza, atragand venituri de 25,5 milioane de lei in primul semestru al lui 2009.
Emil Boc s-a aflat in fruntea Guvernului din decembrie 2008 pana in decembrie 2009. ... Ulterior, in 2009, Basescu a admis ca a facut o eroare prin promulgarea legii privind marirea salariilor profesiilor.
Guvernul estimeaza ca, in anul 2009, populatia ocupata in agricultura se va reduce cu peste cinci procente, in conditiile majorarii populatiei ocupate totale. Datele sunt incluse in Programul de convergenta 2006-2009. Potrivit Programului, dupa 1990, populatia ocupata a Romaniei s-a redus permanent.
Mai mult de 50% din populatia globului este expusa bolilor transmise de tantari, capuse, muste Peste jumatate din populatia globului este expusa malariei, febrei galbene, leishmaniozei, bolii Lyme, transmise de tantari, muste, capuse etc. ... Aceasta boala ameninta peste 2,5 miliarde de persoane, respectiv peste 40% din populatia lumii.
Romanii considera situatia lor financiara din acest an si perspectivele actuale mai putin bune decat la inceputul lui 2009, procentul celor care spun ca o duc mai rau din punct de vedere financiar ajungand, in februarie, la aproape 60%, reiese dintr-un studiu realizat de GfK Romania.
google-analytics.com