Cautare

470 de rezultate pentru "inundatii" (2.81 secunde)
Licitatia deschisa organizata de Bursa Romana de Marfuri (BRM), prin care Agentia Nationala pentru Locuinte (ANL) va cumpara materiale de constructii pentru reconstruirea caselor sinistratilor din mai multe judete, a atras interesul a 14 firme, care vor participa cu oferte, a informat luni BRM.ANL va cumpara otel beton, ciment, lemn balast si nisip, pe care la va folosi la reconstruirea caselor din Bacau, Neamt, Iasi, Suceava, Botosani si Maramures, judete afectate de inundatii.
In cadrul unei videoconferinte organizate in cursul zilei de vineri, 16 septembrie a.c., la nivelul tuturor prefecturilor din tara, pentru a se aduce in discutie stadiul reparatiilor locuintelor afectate de inundatii, premierul Calin Popescu Tariceanu a amintit si despre prioritatile ce trebuie adoptate.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat dupa reuniune ca parlamentarii ar trebui sa mearga in judetele afectate de inundatii si sa fie alaturi de cei care i-au votat.
Secretarul general, in mod regulamentar, este propus de catre presedintele Camerei Deputatilor, numirea sa in functie fiind validata prin votul majoritatii deputatilor prezenti. In alta ordine de idei, CNC-ul Aliantei a analizat ieri si situatia din tara cauzata de inundatii.
Seful statului a subliniat, totodata, ca este important ca, in aceasta perioada dificila pentru Romania, ca urmare a distrugerilor provocate de inundatii, precum si a cresterii si a oscilatiilor imprevizibile ale pretului international al titeiului, societatile petroliere sa contribuie, prin politica de vanzari si de preturi, la indeplinirea obiectivelor din programul de dezvoltare, inclusiv la reducerea inflatiei si a deficitului de plati in comertul exterior.
Astfel, potrivit relatarilor presei, el s-a "oferit", pe podul de la Maracineni, la inundatii, sa o angajeze la Cotroceni pe Dana Grecu, de la Antena 3, pentru ca este blonda.
Pe de alta parte, daca Partidul Conservator, alaturi de PSD, nu ar fi insistat asupra dezastrelor cauzate de inundatii, am fi avut acum anticipate.
Tariceanu a aratat faptul ca in anul 2005, Romania s-a confruntat in mai multe randuri cu inundatii devastatoare care au provocat probleme sociale deosebite si au scos in evidenta problemele din infrastructura.
O alta problema abordata de Gheorghe Funar in cadrul conferintei de presa organizata ieri la sediul PRM din municipiul Constanta se refera la intentia ascunsa a actualei Puteri de a initia unele acte normative care sa dea posibilitatea anumitor firme apartinand clientelei politice a coalitiei aflate la guvernare, sa fie exonerate de plata obligatiilor fiscale, in contul unor lucrari efectuate pentru inlaturarea efectelor valurilor succesive de inundatii care s-au abatut asupra Romaniei in cursul acestui an, lucrari care oricum le-au fost atribuite fara licitatie.
Chiar daca am mai vazut noi pe la televizor cateva inundatii, China se confrunta, in general, cu o perioada grea de seceta.
De asemenea, in datele furnizate de reprezentantii Prefecturii, se arata ca prefectul judetului, Mihai Capra, s-a deplasat personal la Cosmesti, marti, 1 noiembrie, pentru a verifica stadiul lucrarilor de reconstructie a caselor distruse de inundatii si modul în care se desfasoara pregatirile pentru organizarea celui de-al doilea tur de scrutin.
Sunt mandru ca Romania, in comparatie cu alte perioade, a putut reconstrui infrastructura si casele afectate de inundatii. Dati-mi voie sa spun ca sunt mandru ca Romania a putut reactiona la gripa aviara.
Gabaritul pe verticala al podului va fi de 38 m de la nivelul de inundatii maxim, indeplinind astfel criteriile de navigatie pe fluviu.
Senatorul Marius Marinescu isi doneaza Loganul Senatorul democrat Marius Marinescu a declarat ieri ca, in situatia in care ii va fi alocat un autoturism nou pentru biroul din circumscriptie, il va dona unei institutii din zonele afectate de inundatii.
„A fost un an dificil, cu numeroase inundatii, iar Guvernul a aratat ca nu face fata. Nu ni s-a prezentat nici un raport al miilor de sinistrati care nu au un acoperis asupra capului”, a declarat Constantin Fratila.
De asemenea, Executivul a alocat sume importante pentru refacerea drumurilor, a cailor ferate, a podurilor si a podetelor afectate de inundatii.
Lovitura de teatru vine la 19 iulie, cand premierul anunta ca nu va demisiona din functie si declara ca un astfel de gest ar fi "o lasitate" cand Romania este grav afectata de inundatii.
De asemenea, Basescu ar considera nepotrivit ca un om pregatit timp de un an pentru a face fata problemelor legate de inundatii sa fie luat din acel post, au precizat aceleasi surse.
Guvernantii par sa fi uitat de infrastructura doljeana afectata de inundatii si alunecari de teren.
"Multe dintre localitatile afectate de inundatii anul trecut au fost din nou inundate anul acesta, in martie. Primarii asteapta sa se imbunatateasca vremea si sa se usuce pamantul pentru a incepe lucrarile si si-au aratat toata disponibilitatea in a-i ajuta pe oameni.
google-analytics.com