Cautare

470 de rezultate pentru "inundatii" (2.59 secunde)
In momente grele, cu inundatii, cand oamenii au nevoie de ajutor, cand apele distrug gospodarii in calea lor, ba mai grav, iau cu ele vieti omenesti, presa isi face datoria.
inundatii si cea mai mare seceta din istoria moderna a Romaniei. ... inundatii cu aspect de potop. In 2005, proaspatul guvern al Aliantei D.A.
Ca-n rest, sincera sa fiu, autoritatile au transmis ca au nevoie de liniste pentru a rezolva problemele cauzate de inundatii.
Cod galben si portocaliu de inundatii pana maine pentru sectoare de rauri din 11 bazine hidrografice.
Cod rosu de inundatii, emis pentru judetul Timis. Autoritatile au trimis inclusiv un mesaj de avertizare prin sistemul Ro Alert, iar mai multi localnici ar putea fi evacuati.
Pericol de inundatii pe mai multe rauri din sud-vestul tarii. Cea mai serioasa avertizare din partea hidrologilor este pentru judetul Caras Severin, insa si alte cursuri de apa sunt vizate.
Temperaturile vor scadea, noaptea, sub zero grade in mai multe zone din tara, iar precipitatiile abundente ameninta sa provoace inundatii.
Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) a emis o avertizare cod rosu si o avertizare cod portocaliu de inundatii pentru mai multe rauri din Timis.
Alte cateva zeci de mii de persoane au fost evacuate, dupa ce un taifun a provocat inundatii de proportii, transmite Reuters.
Cod de inundatii in nordul Frantei. Sapte persoane au fost ranite in timpul operatiunilor de salvare. Scolile din peste 30 de localitati au fost inchise, iar unele trenuri din regiune nu mai circula deloc.
Ploile torentiale au provocat inundatii si au blocat strazi in mai multe zone din Dubai. Locuitorii au primit mesaje de avertizare din partea autoritatilor.
Nastase a precizat ca, astfel, declaratia de politica generala privind reconstructia Romaniei dupa inundatii, integrarea in Uniunea Europeana si reforma Justitiei a devenit obligatorie pentru Guvern.
Noi ne-am concentrat pe marile proiecte de reconstructie dupa ce Romania a fost lovita de inundatii“, a declarat ministrul Agriculturii in localitatea Capu Campului.
Prin eforturile fiecaruia dintre cei care au vazut emisiunea si dramele copiilor din comuna Vartoape, judetul Teleorman, vom reusi sa refacem scoala puternic afectata de inundatii, pentru ca cei aproximativ 300 de elevi care invata aici sa aiba din nou conditii decente si igienice de invatat.
A fost responsabil anul trecut cu gestionarea problemelor provocate de inundatii. Dobre este absolvent al Facultatii de Mecanica din Galati.
A fost responsabil anul trecut cu gestionarea problemelor provocate de inundatii. Dobre este absolvent al Facultatii de Mecanica din Galati.
Vicepresedintele CJ Dolj, Constantin Dascalu, a declarat ca, in functie de nevoile comunelor, administratia judeteana va vira in avans bani in contul comunelor afectate de inundatii din cotele de echilibrare.
"Am urmarit-o dupa ce a rezolvat cele noua valuri succesive de inundatii, dupa ce a participat la constructia locuintelor pentru sinistrati, dupa ce a pus umarul la refacerea digurilor construite intr-un sistem ticalosit de PSD, dupa ce a accesat miliarde de euro pentru programe de mediu...
Cele cinci ansambluri hidrofoare vor fi cumparate la solicitarea institutiilor prefectului din judetele afectate de inundatii, solicitare care trebuie sa cuprinda si datele tehnice minime necesare la amplasarea si functionarea aparatelor.
Dupa sase valuri de inundatii, cum ati spus, presedintele si premierul au reusit, in sfarsit, sa-si faca rost de o viitura de protocol, o viitura de protocol previzibila si localizabila.
google-analytics.com