Cautare

5142 de rezultate pentru "rezultate titularizare 2009 timis" (3.54 secunde)
• 3 iun 2009 - Traian Basescu declara, la TVR1, ca opozitia din R.
Miile de profesori si studenti galateni care se inscriu la examenul de titularizare au de trecut prin furcile caudine ale obtinerii avizului psihiatric.
Ilie Sarbu, coordonatorul campaniei USL in Timis Coordonatorul campaniei USL in Timis si Arad va fi senatorul Ilie Sarbu, a anuntat, joi, la Timisoara, presedintele PSD, Victor Ponta.
Ziarele romanesti au inceput anul 2010 cu cifre de vanzari mai mici decat in aceeasi perioada a lui 2009, singurele publicatii care au afisat cresteri in primul trimestru fiind ziarul reference Adevarul, tabloidul Click!
"Faliment total al PDL Timis" Retinerea de catre DNA Timis a directorului ITM Timis, Cornelia Corescu, si a secretarului executiv al PDL Timis, Vasile Medesan, sub acuzatiile de trafic de influenta ne demonstreaza falimentul total al acestui partid, la toate nivelurile.
Fostul inspector scolar general al ISJ Timis, Dumitru Tomoni, a fost suspendat din PNL pe o perioada de sase luni, din cauza unor "aprecieri" facute de acesta la adresa Biroului Permanent al PNL Timis.
Erau comentarii pe un site, starnite de un articol in care profesorilor care au sustinut anul acesta examen de titularizare li se atragea atentia ca au luat note mici. ... Insa, meritele acestea sunt din ce in ce mai diluate de notele proaste de la titularizare.
Ministrul economiei si finantelor, Varujan Vosganian, a declarat sambata, la Timisoara, in cadrul unei conferinte de presa, ca in judetul Timis indicatorii nivelului de trai sunt cu aproape 40 la suta mai mari decat cei din alte judete ale tarii.
Se sparge PDL Timis, tensiuni in organizatiile portocalii din Banat Cel putin un parlamentar din judetul Timis va trece de la PDL la PNL in aceasta saptamana. ... Cele mai mari tensiuni se inregistreaza in organizatiile PDL din Timis si din Arad.
Politistii de la Brigada de Combatere a Criminalitatii Organizate Timis au descins la doua adrese, in cautarea unor hackeri care au spart site-ul Inspectoratului Scolar Judetean Timis si au lasat injurii la adresa lui Traian Basescu si Emil Boc.
S-a inscris in PDSR in 1993 si pana in 2001 a fost vicepresedinte al partidului in judetul Timis, facand apoi parte din biroul central, din 2004 fiind ales presedintele PSD Timis si din 2005 a fost vice-presedinte al partidului la nivel national.
De la purtator de cuvant si vicepresedinte al organizatiei locale a partidului, in 2000 devine Presedinte al Consiliului Judetean Timis si Vicepresedinte al Forumului Presedintilor Consiliilor Judetene al PDSR.
Acesta din urma, mare fustangiu, cat pe ce sa fie impresionat de expunerea despre Leibniz a candidatei la titularizare, ii pare lui Simone mai intii foarte urat!
◦Ce fel de baza are stabilirea unui criteriu paritar de reprezentare intre PNL si PSD, prin raportare la alegerile care au avut loc intre 2008 si 2009 (alegeri locale, alegeri parlamentare, alegeri europarlamentare si alegeri prezidentiale)?
Inflatia anuala se va reduce semnificativ anul viitor, dar va depasi, cel mai probabil, intervalul tintit de BNR, de 2,5%-4,5%, iar banca centrala va cobori treptat dobanda de politica monetara, care se va incadra la finele lui 2009 intre 7,5% si 9%, apreciaza analistii economici.
Dupa scandalurile de la testele nationale, dar si de la bacalaureat, el vrea sa recorecteze personal unele lucrari luate prin sondaj, dar vrea sa se implice si in organizarea examenului de titularizare care va avea loc in aceasta vara.
Peste 2.400 de profesori si-au depus dosarele la Inspectoratul Scolar Judetean Constanta, pentru a participa la concursul de titularizare care se va desfasura pe 16 iulie a.c.
1/2011 urmeaza sa beneficieze 3.242 de cadre didactice, promovate cu minimum 7 la concursurile de titularizare din ultimii 6 ani.
Deputatul Ioan Timis, care a demisionat in urma cu cateva saptamani din PSD, a anuntat ieri, intr-o conferinta de presa, ca s-a inscris in filiala PNL Hunedoara. Ioan Timis si-a motivat gestul prin faptul ca a constatat ca il reprezinta "fieful sau" din zona Hateg, care este liberal.
Directorul Agentiei SAPARD Constanta, Mircea Solomon, a fost dat afara din PNL, la fel ca si Directorul Societatii Nationale de Imbunatatiri Funciare Timis, Ionel Patrichi.
google-analytics.com