Cautare

1208 de rezultate pentru "hotel siret mamaia" (5.75 secunde)
Presedintele Senatului a adaugat ca alt proiect care are nevoie de o dezbatere publica este canalul Siret - Baragan, Siret - Ialomita.
"Constructia reactoarelor 3 si 4 de la Cernavoda, realizarea autostrazii Bucurestiului sau canalele Dunare - Bucuresti, Siret - Baragan si constructia centralei de la Lapusesti sunt proiecte concrete pe care le voi discuta si cu premierul luni, urmand ca specialistii nostri sa lucreze la detaliile de implementare a acestor proiecte", a afirmat premierul Emil Boc.
In topul celor mai circulate drumuri din Romania conduce DN 1 Bucuresti-Bors, care are un trafic insumat al sectoarelor ce il compun de aproape 720.000, fiind urmat la distanta considerabila de DN 2 Bucuresti-Siret, cu putin peste 400.000 de ve¬hicule zilnic, arata o analiza a ZF pe baza re¬cen¬samantului general al circulatiei rutiere realizat de Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR).
Cei mai multi continua sa vina prin vama Siret, acolo unde astazi este si extrem de frig. Epuizati, dupa zecile de ore petrecute pe drum.
Sprijin pentru refugiatii ucraineni in vama Siret. Oamenii care incearca sa fuga din calea razboiului beneficiaza de teste gratuite impotriva COVID-19 oferite de o clinica privata.
Podul de la Lutca, de peste raul Siret, din comuna Sagna, s-a prabusit, la doar 9 luni dupa ce a fost repus in circulatie, in urma unor reparatii.
Trafic de cosmar in Vama Siret, unde sute de tiruri asteapta chiar si 16 ore pe sensul de iesire din tara.
Este scandal urias in Vama Siret si in mai multe zone din tara, acolo unde transportatorii si fermierii au blocat traficul pe mai multe sensuri de mers.
In jur de 100 de fermieri continua protestul in apropierea Vamii Siret, cu peste 50 de tractoare, sase TIR-uri si 15 masini.
Federatia pentru Educatie pentru Mediu (FEE) a acordat, in premiera pentru Romania, distinctia "Steagul Albastru - Blue Flag" pentru plajele din cinci statiuni, respectiv Mamaia, Eforie Nord, Neptun, Venus si Saturn, precum si pentru un port turistic din Eforie Nord.
De exemplu, in aceasta perioada, puteti petrece o saptamana intr-un hotel de doua stele din Mamaia, unde pentru o camera dubla veti plati doar 119 lei. ... Intr-un hotel de doua stele, pentru acelasi sejur veti plati 119 de lei de persoana.
Potrivit acestuia, majoritatea turistilor care vor veni la Sibiu sunt din Bucuresti.La Ocna Sibiului, la un hotel de patru stele, care ofera acces la centrul Spa, trei nopti de cazare cu pensiune completa costa 760 lei.In alte zone ale tarii, vacanta de Paste costa intre 300 si 1.000 de lei.La pensiunile din Maramures, de la Botiza, pachetul de Paste costa 360 lei si include trei nopti cu demipensiune, la locatii de doua si trei margarete.Un pachet de patru nopti la Bran, la un hotel de trei stele, cu pensiune completa, masa traditionala de Paste si acces gratuit la sauna si sala de fitness costa aproximativ 400 lei de persoana.La Gura Humorului, in schimb, in aceleasi conditii de cazare si masa, un sejur de patru nopti depaseste 1000 lei.
Orbit de gelozie, Cristian Diaconescu i-a urmarit pe Musat si Dumitruc pana la Roma, intrand peste acestia in camera de hotel, amenintandu-i ca-i va distruge. ... • Intre 7-9 martie 2008 - Roma- Hotel Hassler 5*, tot impreuna cu Elena Musat.
Incepand de anul viitor, turistii care vor veni in Capitala vor plati cu 6 - 8% mai mult pentru a inchiria o camera la hotel.
Afaceristul mangaliot si-a scos un hotel la vanzare... ... "Mangalia- hotel 50 camere, clasificare 2 stele, pozitie turistica de exceptie, imbunatatiri, 2390 mp teren, proprietate.
Unele dintre ele sunt inca functionale, fiind cotate la o stea, altele, cum este Hotel "Adriana" din Venus, construit intr-o zona de mlastina (unitatea este intr-o avansata stare de degradare din acest motiv, fiind in pericol de prabusire) raman inchise 12 luni pe an.
Astfel, un sejur de 8 zile la un hotel de 4 stele, cu masa inclusa, costa 397 de euro, in loc 497 de euro. ... "Preturile in septembrie fata de august scad cu 25-35%, depinde de la hotel la hotel", este de parere directorul unei agentii de turism.
Mai mult, surse din cadrul unui hotel de trei stele din Galati ne-a spus ca cei mai multI dintre strainii care ajung in Galati sunt cei care au afaceri la ArcelorMittal.
*Hotel cu brand international pentru oamenii de afaceri.
Pentru Nan, administrator Hotel Tranzit a spus ca turistii straini se plang de nivelul ridicat al preturilor si al conditiilor oferite de acest oras. ... Platesc 586 de milioane de lei pe an pentru hotel si nu am primit nici o facilitate.
google-analytics.com