Cautare

1208 de rezultate pentru "hotel siret mamaia" (3.74 secunde)
Noul regulament al statiunii Mamaia si al Satului de Vacanta a fost adoptat, iar printre reglementarile aduse se numara limitarea nivelului de decibeli, interzicerea prezentei poneilor si a comertului ambulant pe plaje.
Sulfina Barbu, facuta mincinoasa Agiacai Saledin, presedintele Asociatiei Patronale "Mamaia", i-a povestit ministrului Barbu despre cum se plang turistii sociali de faptul ca a devenit mai scump sezlongul decat cazarea si despre algele adunate cu grebla de pe plaja, in lipsa oricarui interes al operatorilor de a ingriji plajele adjudecate.
Privatizarea hotelurilor de pe litoral - in special a celor din statiunile Mamaia si Neptun - au fost luata la "puricat" de comisarii Garzii Financiare Constanta.
Fara a mai da nume, dar vorbind in contextul turismului din Mamaia si statiunile Mangaliei, Rusanu a condamnat atitudinea acestor primarii:
Criza tine insa cont de grade, astfel incat sefii din Politie si SRI care vor veni vara aceasta la hotelurile Meridian, din Mamaia si Diana, din Saturn, nu vor duce lipsa de nimic.
Astfel ca daca in prezent o camera dubla la un hotel de doua stele costa in prezent 170 RON, din zilele urmatoare, pretul pe care turistii il vor plati va fi de aproximativ 90 RON. ... Si in statiunea Mamaia, turistii vor beneficia de reduceri semnificative la cazare.
Printre ele se afla luxosul hotel Iaki din Mamaia, proprietatea fotbalistului de geniu Gheorghe Hagi. ... Cert este ca AVAS a inceput executarea silita a firmei care administreaza hotelul Iaki din Mamaia, iar Hagi a ajuns pe lista rusinii a datornicilor.
Incepind din iulie la hotelurile de patru stele din Mamaia, pentru sapte nopti, turistii va trebui sa plateasca 1.840 de lei si chiar 2.065 de lei, spre sfirsitul lunii iulie.
Lucrurile pareau a merge bine, pana cand Copos si-a dat arama pe fata si i-a dat pur si simplu afara din hotel, la 2 noaptea, pe partenerii sai.
Lantul hotelier international Golden Tulip isi va deschide primul hotel dintr-o statiune romaneasca la Mamaia. Este vorba despre Fantasy Beach, care va deveni, de la 1 iunie, parte a unuia dintre cele mai puternice lanturi hoteliere din lume.
Hotelul OADO din Mamaia merge cat se poate de prost, daca e sa ne luam dupa datele oficiale ale Minsterului de Finante.
Situat in Mamaia Nord, la 150 de metri de plaja, Phoenicia Holiday Resort (http://phoeniciaholiday.ro) asigura peste 1.200 de locuri de cazare in nu mai putin de 420 de apartamente mobilate si utilate chiar si cu vesela.
Un sejur de sase nopti costa 109 lei, la un hotel de o stea, 139 lei, la un hotel de doua stele si 169 lei, la unul de trei stele.
Cel mai mare hotel de 5 stele de pe litoralul romanesc, Hotelul Vega, a gazduit, luni, 11 august a.c., primii sai clienti, cu ocazia deschiderii oficiale.
, la hotel GMG, din bulevardul Mamaia 210, respectiv, hotel Moldova, din strada Anastasie Panu numarul 31. "Programul pentru dezvoltarea abilitatilor antreprenoriale in randul tinerilor si facilitarea accesului acestora la finantare - START a fost aprobat in data de 19 iunie a.
La un hotel de 3 stele, la Eforie Sud sau Mangalia, preturile de persoana pentru o noapte de cazare variaza intre 60 si 150 de lei. ... Turistii mai pretentiosi pot opta pentru un hotel din Mamaia, unde vor da insa intre 200 si 350 de lei.
Teoretic, acestia ar fi construit imobilul ce, in actele firmei M Lia, figura ca si hotel cumparat cu 884 milioane de la o persoana fizica. ... Dupa incasarea TVA-ului rambursat ilegal, sotii Maior au cumparat diverse bunuri pentru locuinta lor, inregistrata in actele Serv Com drept hotel.
Echipele lui Mitrea si Nastase s-au intalnit, vineri dimineata, la Hotel Majestic. ... Conferinta organizata la Hotel Majestic, de ISD, pe tema revigorarii stangii romanesti, a constituit doar scena publica de pe care liderii din Kiseleff au dat semnalul unei prime confruntari pe echipe.
Exista mai multe curse pe zi, insa eu v-o recomand pe cea de dimineata, deoarece cazarea la hotel se poate face si inainte de ora 12 (daca aveti rezervare) si astfel, castigati mai mult timp pentru a admira orasul.
Peste 5 minute eram la hotel. ... Tolo - Hotel Polydor in spate Ne-am cazat la etajul doi iar celelalte doua familii, care au optat pentru apartament, au fost cazate la parter, avand parte de o terasa uriasa, unde puteai juca fotbal lejer.
google-analytics.com