Cautare

1208 de rezultate pentru "hotel siret mamaia" (5.34 secunde)
si-a cautat (nu am spus gasit!) alinarea in bratele unei doamne dragute si binevoitoare, evident subalterna, cu sot si copil in dotare, subtirica (si la trup, dar si la minte, altfel nu pot intelege hotararea de a intra intr-o asemenea poveste), dornica de sex clandestin, trait prin camere de hotel.
Langa Piata Romana a aparut un hotel de lux in urma acestui procedeu imbatabil. O casa veche a sarit in aer, omorand niscai batrani incomozi, terenul a fost ras, iar intr-un timp record s-a inaltat, acolo, mandretea de hotel.
Turistii au cumparat un bilet cu 79 de lei (799.000 de lei vechi) la un hotel de o stea, 89 de lei (899.000 de lei vechi) la doua stele si 99 de lei (999.000 de lei vechi ) la un hotel de trei stele.
Pastele la munte costa anul acesta cel mai putin trei milioane de lei vechi, pachetul de trei zile la o pensiune de doua margarete din Bran-Moeciu, pana la 12 milioane, la un hotel de patru stele din Poiana Brasov.
De aceea, era si normal ca hotelierii sa afiseze preturi mai mari pentru inchirierea unei camere de hotel pe litoralul Marii Negre. Spre exemplu, o camera la un hotel de doua stele va costa 85 RON pe noapte, iar una la trei stele 120 de lei.
"Trebuie sa ofere conditii cel putin egale cu cele de la hotel" Inainte de a se lansa intr-o afacere de inchiriere in regim hotelier, craiovenii trebuie sa urmeze anumite reguli.
Astfel, la inceput de sezon, respectiv in mai si pana in 15 iunie, tariful de cazare intr-un hotel de doua stele de pe Litoral, inclus in programul special cu preturi reduse, este de sase euro pe noapte de persoana.
Mai mult, SIF Transilvania si-a propus sa ridice pe litoral si un hotel de patru stele, actualele structuri nepermitand lucrari care sa le ridice la un asemenea standard de calitate.
In loc de apartament la bloc, mai bine cumperi un hotel intr-o statiune romaneasca.
Tarifele practicate pentru tase nopti de cazare, ti care includ TVA ti comisionul de 10% cedat agentiilor de turism, sunt de 129 lei pentru sejurul la un hotel clasificat cu o stea, 159 de lei/sejur la hotel de doua stele, respectiv 189 de lei pentru cazarea la un hotel de trei stele.
159 lei - hotel 2* (fara mic dejun), 189 lei (hotel 3 *, fara mic dejun), 380 lei (hotel 4 stele cu mic dejun).
In ciuda acestor probleme evidente, multe statiuni din tara au ca model statiunea Baile Felix, unde se afla singurul hotel din tara certificat cu sigla Europe Spa Med, este vorba de hoteul International.
Sarbu anunta victorios achizitionarea hotelului Granat din statiunea Cap Aurora, pe care l-a transformat in hotel California, de trei stele, omul de afaceri aratandu-se interesat sa mai investeasca si in alte doua hoteluri, din Delta Dunarii si Poiana Brasov.
Hotel Cleopatra 4* din Saturn dispune acum de 554 de locuri, repartizate in 253 de camere duble si 24 de apartamente, de un SPA elegant si de o sala de conferinte cu o capacitate de100 de locuri.
"Helin e numele surorii mele" Familia Stroe detine doua supermarketuri si alte spatii comerciale pe care le-a inchiriat, doua autocare pentru transport intern si international inchiriate unor agentii, doua limuzine albe pentru diverse evenimente, un hotel de patru stele si unul de trei stele.
Gorjenii s-au cazat la hotel Atlantis din Belek, localitate unde va fi efectuat si cel de-al doilea stagiu. ... Suntem cazati intr-un hotel bun, avem terenuri de antrenament mult mai bune decat anul trecut.
Recent, la Hotel Alexander din Bucuresti, a avut loc o aniversare extraordinara: ... Hotel Alexander, Liza Panait, Yves Rocher, Royal Express, Cat Music, Catena pentru arta, ideideviitor.ro, Domeniul Coroanei Segarcea, Raw-Coco, Bergenbier, Salon Fason, Switch Morning, Scoala Step by Step, Estetica Plus
The Grand Magazine este un concept al SCH Grand SRL, fiind o publicatie bianuala, cu un numar de peste 20.000 de cititori pe editie, distribuita in cadrul The Grand Avenue, JW Marriott Bucharest Grand Hotel, The Grand Offices, WorldClass at the Grand.
In locul casei se afla azi un hotel, care se cheama simplu Hotel Sport si este cel mai mare hotel al sportivilor din Romania.
La Moeciu de Jos turistii se retrag adesea la Hotel Turnul, care, in mod classic, este o fortificatie, o constructie militara. ... Loc de relaxare minunat Hotel Turnul din Moeciu de Jos dispune de:
google-analytics.com