Cautare

1208 de rezultate pentru "hotel siret mamaia" (2.71 secunde)
Multumit de faptul ca cererea lui a fost aprobata, Tiberiu Plesu, inspector in cadrul ITM, a declarat, pentru cotidianul "Replica" de Constanta, ca, dupa ce va deveni proprietarul terenului, va construi in Mamaia Sat un camping turistic format din bungalow-uri "ca la bulgari".
Paula Anghel ne-a mai declarat ieri ca nici in acest an nu s-au semnat contracte de concesiune pentru plajele cu potential turistic scazut si cele afectate de eroziune din mai multe statiuni, cum ar fi Mamaia (zonele Parc), Jupiter, Venus, Mangalia, Cap Aurora.
Mai mult, Vasile Chirondojan, reprezentatul SC Mamaia 2000 SRL, a afirmat ca procedura de licitare cu plic inchis nu permite ofertantilor sa ofere un al doilea pret.
Palmierii lui Agathon, din nou la locul lor Palmierii isi reiau locurile in Mamaia si Constanta.
Oferta a fost mare - la Mamaia lux, opulenta, preturi mari pentru cazare, servicii sau orice si-au dorit turistii din "nord". ... Spre seara, insa, a aparut in statiunea Mamaia un utilaj vai steaua lui, dar numai pentru a pune...
Hotelierii din Mamaia au solicitat la sfarsitul saptamanii trecute demiterea presedintelui Autoritatii Nationale pentru Turism (ANT), Ovidiu Iuliu Marian, si au anuntat ca il vor da in judecata pe acesta pentru instigare la omor, defaimarea turismului de pe Litoral si subminarea economiei nationale, potrivit Mediafax.
La sediul Camerei de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta s-a desfasurat ieri o conferinta de presa in cadrul careia reprezentantii conducerii acestei institutii reprezentative pentru mediul de afaceri constantean, in solidar cu cei ai Patronatului ANAT Regiunea Sud Est, ai Asociatiei Patronale "Mamaia" si cu ai altor organizatii ale hotelierilor de pe litoralul autohton au reactionat extrem de dur impotriva afirmatiilor facute de secretarul de stat Ovidiu Marian, presedintele Autoritatii Nationale pentru Turism, in cadrul unui interviu aparut intr-o publicatie bucuresteana.
Totodata, la cea de a XXXVI-a editie a TINIMTEX va fi organizat pentru a doua orara in istoria indelungata a acestei manifestari expozitionale Salonul Colectiilor de Moda care va avea loc la etajul Complexului Meridian din Mamaia.
Compania Perla Majestic, care are in portofoliu hotelurile Perla si Majestic din Mamaia, a inregistrat anul trecut venituri totale de 34,5 milioane lei, in crestere cu aproape 80% fata de 2005, in timp ce profitul net a avansat la 4,2 milioane lei, fata de 1,6 milioane lei in anul precedent.
In topul preferintelor ramane statiunea Neptun, spre care s-au indreptat 16.513 turisti, urmata apoi de statiunea Mamaia, aleasa de 13.791 turisti.
se va deschide in statiunea Mamaia prima editie a Targului National de Imbracaminte si Incaltaminte TINIMTEX Cadouri organizat de Camera de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta in colaborare cu Romexpo SA, spre deosebire de editia de anul trecut care a fost organizata doar de catre CCINA, a declarat ieri Mihai Daraban, presdintele institutiei camerale constantene in cadrul unei conferinte de presa.
se va desfasura in statiunea Mamaia cea de a 40-a editie a Targului National de Imbracaminte si Incaltaminte TINIMTEX 2008.
Voluntarii de la Oceanic Club au fost sesizati, in ultimele zile, despre esuarea unor delfini in zonele Mamaia si Constanta, care, din primele analize, au murit ca urmare a ranilor provocate de plasele pescarilor.Directorul coordonator al ONG Oceanic Club Constanta, biologul Razvan Popescu Mirceni, a spuse ca, in urma cu doua zile, un delfin din specia tursiops truncatus a fost gasit esuat pe plaja din Mamaia.
in statiunea Mamaia, va reuni un numar de 430 de firme expozante care isi vor etala produsele pe o suprafata totala de peste 12.000 metri patrati, a precizat Mihai Daraban, presedintele Camerei de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta, institutie organizatoare, impreuna cu Romexpo SA Bucuresti si cu sprijinul Federatiei Patronatului din Industria Usoara FEPAIUS a acestui eveniment expozitional.
Programat initial sa se finalizeze la sfarsitul anului 2010, proiectul denumit Green Wave va fi amplasat in nordul statiunii Mamaia, in apropiere de complexul turistic "Hanul Piratilor", beneficiind de o suprafata totala a incintei ansamblului rezidential de peste 20.
Conducerea Directiei Apelor Dobrogea Litoral (DADL) a organizat ieri o actiune de control pe plaja din statiunea Mamaia, iar in urma verificarilor, inspectorii au constatat ca operatorul de plaja Romned Port Operator s-a extins cu activitatea pe o suprafata mai mare decat cea inchiriata in urma licitatiei.
Dan Sandulescu, inchizatorul de 29 de ani al giulestenilor, a fost batut cu bestialitate in statiunea Mamaia de patru barbati, totul petrecindu-se din cauza prietenei fotbalistului. Duminica, orele diminetii, statiunea vedetelor din Romania - Mamaia.
Radu Mazare, costumat in Regele-Soare, la prima parada din acest an Primarul Constantei Radu Mazare a participat, sambata seara, la prima parada a carelor alegorice din sezonul estival 2013, apartinand cluburilor din Mamaia.
Caravana GAUDEAMUS 2013 a ajuns la Mamaia, pentru deja traditionala intalnire anuala dintre soare, carte, nisip auriu, muzica si valuri de mare si buns dispozitie.
Liderii USL se intalnesc in Mamaia Reprezentantii Uniunii Social Liberale (USL) se intalnesc, astazi, la Melody Grand Ballroom din Mamaia, incepand cu ora 13.00, la lansarea Programului "USL pentru Turism".
google-analytics.com