Cautare

1208 de rezultate pentru "hotel siret mamaia" (3.07 secunde)
Cea de a XXXVII-a editie a Targului National de Imbracaminte si Incaltaminte TIMIMTEX 2007 ce se va desfasura la Mamaia in perioada 21-25 februarie a.c.
Fabia a venit pe plaja hotelului Rex din Mamaia, în cadrul unui eveniment desfasurat pe parcursul a doua zile, la care au participat jurnalisti din presa scrisa, radio si televiziune.Daca prezentarea în premiera mondiala a noii generatii Skoda Fabia a avut loc la Salonul Auto de la Geneva în martie 2007, Fabia a calcat carosabilul românesc doua luni mai târziu.
Locurile de cazare de pe litoralul romanesc pentru sezonul estival 2008 vor fi contractate in septembrie, la Mamaia si Neptun, in cadrul Bursei Litoral, organizata de Asociatia pentru Promovarea Turismului, Litoral.
se va demara activitatea de incasare a taxei de acces in statiunea Mamaia pentru autoturismele care nu au numar de inmatriculare in municipiul Constanta, a declarat Virginia Stefanica, directorul executiv al Serviciului Public de Impozite, Taxe si Alte Venituri ale Bugetului Local (SPIT) din cadrul Consiliului Local Municipal Constanta.
Incepand cu luna iunie, taxa de bariera din statiunea Mamaia va fi reintrodusa, iar valoarea acesteia va fi aceeasi ca si anul trecut, de trei lei o intrare.
Parada de CARE ALEGORICE la Mamaia Desfasurare impresionanta de forte la Mamaia, pentru parada carelor alegorice. ... Pentru parada carelor alegorice de la Mamaia, partea tehnica a fost impecabila.
O femeie care isi petrecea vacanta la Mamaia a fost agresata de un individ. Barbatul este angajat al unei plaje din Mamaia. ... Un scaun de plaja costa in zona de nord a statiunii Mamaia intre 30 si 60 lei.
Statiunea preferata ramane Mamaia. Din date oficiale, Mamaia a fost ocupata in proportie de 75% in week-endul care tocmai a trecut.
Mamaia este cea mai mare statiune turistica din Romania, fiind denumita "Perla Marii Negre". ... Alt hotel pentru care putati opta daca mergeti in Mamaia este Flora, de trei stele, unde veti gasi camere numai cu 32 RON de persoana pe noapte.
Mai intai, artista a avut o cantare la Turnu Severin, dupa care s-a oprit la malul marii, la Mamaia, acolo unde a sustinut un recital la un hotel de cinci stele. ... "M-am bucurat ca am petrecut 1 Decembrie la malul marii, la Mamaia.
Pe la 1899, boierul Movila, de loc de prin Moldova, a pus piatra de temelia la primul hotel, care de altfel ii purta numele. ... La nord de actuala stațiune Mamaia exista un satuc dobrogean costier tipic.
Cu toate acestea, angajatii hotelurilor din statiunea Mamaia au avut surpriza sa constate ca turistii, fie din lipsa posibilitatilor financiare, fie din zgarcenie, sunt in stare sa vina cu intreaga aparatura electronica de acasa.
*Mamaia - sediul locatiei la Hotel Ovidiu - telefon: ... Din aceasta locatie vor fi supravegheate statiunile Mamaia si Navodari. *Neptun - Hotel Miorita - telefon:
Alerta de incendiu la un hotel din statiunea Mamaia! Zeci de turisti, printre care si copii, au fost evacuati de pompierii trimisi la fata locului.
Avem o locatie potrivita la Mogosesti-Siret. Iasiul va fi o zona foarte importanta in viitor din punct de vedere geo-strategic, vom fila cativa kilometri de granita Uniunii Europene“, a declarat ieri Prisacaru.
In scurt timp, in urma controalelor efectuate, s-a constatat ca in aceeasi perioada Alcoolprod a efectuat 29 exporturi de alcool, din care 20 ar fi urmat sa iasa prin vama Halmeu, opt pe la vama Albita si unul pe la vama Siret.
Mai-marii orasului nostru cauta solutii pentru rezolvarea problemei cartierului Siret. ... "Solutia" cu care vin peremistii este infiintarea unei localitati pe raza judetului Braila care sa poarte numele "Siret" sau "Dimitrie Cantemir" si care sa devina cea de-a 44-a localitate a judetului vecin.
Pe langa faptul ca este nemultumit de negocierile care s-au facut luni intre reprezentantii Brailei si ai Galatiului pe tema cartierului "Siret", viceprimarul liberal Mircea Razvan Cristea nu intelege de ce reprezentantii PNL nu au fost invitati la aceste discutii.
Pe de alta parte, presedintele Consiliului Judetean Braila, Bunea Stancu, a declarat ca nu mai este dispus sa mai poarte discutii cu galatenii pe marginea subiectului privitor la cartierul Siret si la zona metropolitana. ... "Cu cartierul Siret nu e de glumit.
Delegatia romana era formata din 12 reprezentanti - patru delegati ai CJ Vaslui si patru ai CJ Iasi, precum si patru membri din biroul de conducere al asociatiei Eurorgiunea Siret - Prut - Nistu.
google-analytics.com