Cautare

940 de rezultate pentru "hotel forum" (4.84 secunde)
Daca un hotel este foarte scump, nu inseamna ca tot Litoralul este scump. ... Daca un hotel este prost, nu inseamna ca toate sunt la fela€œ, ne-a declarat Ciprian Constantinescu, presedintele Patronatului Industriei Hoteliere Marea Neagra.
Preturile pentru cazarea la acest hotel variaza in functie de perioada si de optiunile de cazare (camera dubla, pat suplimentar adult, camera single, pat standard etc.) si pot ajunge la 58 de euro/zi de persoana.
sapte zile intr-un hotel de patru stele in Grecia costa numai 400 de euro, iar un sejur in Tenerife ajunge la 300 de euro. ... la un hotel de cinci stele este mai ieftin cu 20%", a explicat Adriana Goicea, directorul unei agentii de turism.
De la cateva zeci, pana la cateva sute si chiar mii de lei, atat trebuie sa plateasca o persoana pentru o noapte intr-o vila, pensiune, hotel sau orice alta structura de cazare.
Ei bine, din cautari indelungate va pot spune ca agentiile de turism nu prea au avut spre inchiriere cabane, oferind diverse sejururi la hotel sau la pensiuni din tara si din strainatate.
Cine are dare de mana sa aleaga Parisul pentru a petrece Ziua Indragostitilor, 235 de euro costa un sejur de trei nopti de cazare intr-un hotel de patru stele. ... La Roma, pentru trei nopti de cazare in perioada 12-15 februarie intr-un hotel de patru stele veti plati 312 euro.
Anterior, vecinii nostri au ridicat pe Insula Serpilor o filiala a unei importante banci ucrainiene si chiar un hotel cu cinci camere, iar planurile lor prevad si amenajarea a cinci plaje pentru turisti.
Rex, amplasat la 30 de metri de plaja, este cel mai mare hotel dintre cele trei de cinci stele de pe litoral. ... Printre acestea se numara si Kempinski Hotel Grand Arena din Bulgaria sau Kempinski Corvinus si Le Meridien din Ungaria
Astfel, angajatii unitatii hoteliere "Selena" au ramas uimiti cand i-au vazut pe turistii romani cum descarcau din portbagajele autoturismelor personale baxuri intregi de sucuri si apa minerala, pe care le depozitau in camerele de hotel.
Un sejur de sase nopti costa 109 lei, la un hotel de o stea, 139 lei, la un hotel de doua stele si 169 lei, la unul de trei stele.
Cladirea este multifunctionala, cuprinzand, la vremea aceea, cazinou, hotel, birouri, restaurant, grupate in trei corpuri asimetrice. ... Capacitatea acestui bar este de 60 de locuri, acesta fiind deschis si pentru persoanele care nu sunt cazate in hotel.
Litoralul mioritic, mai scump decat cel bulgaresc Un exemplu elocvent in acest sens este faptul ca un loc de cazare cu all inclusive (toate mesele incluse) la un hotel de 4 stele din Albena este mai ieftin decat un hotel similar de pe litoralul mioritic care nu ofera decat un mic dejun destul de slabut, au aratat Juganaru si Amariei.
De asemenea, Aposol a mentionat ca Romsilva intentioneaza sa realizeze noi investitii pentru dezvoltarea silvoturismului."Exista cateva proiecte, cum ar fi modernizarea cabanei de la Sfantul Gheorghe sau construirea unui hotel la Eforie Sud.
*Mamaia - sediul locatiei la Hotel Ovidiu - telefon: ... *Neptun - Hotel Miorita - telefon: 0241-731.900; Din aceasta locatie vor fi supravegheate statiunile:
Cel mai mare hotel de 5 stele de pe litoralul romanesc, Hotelul Vega, a gazduit, luni, 11 august a.c., primii sai clienti, cu ocazia deschiderii oficiale.
Aceasta consta in faptul ca materialul (tabla din hotel de grosimi de pana la 3 mm) este prelucrat prin deformare cu ajutorul unor cilindri care sunt actionati de reductoare de mare putere cu consumuri mici, comparative cu procedeul clasic).
Printre fericitii cumparatori care nu au fost nevoiti sa pluseze peste suma de 80 euro se numara si Zisu Stanciu, din Bucuresti, care a achizitionat 4 loturi pentru construirea unui hotel.
"Membrii Clubului de la Bucuresti se reunesc astazi, 26 mai, la Crowne Plaza Hotel - Crowne Ball Room, in prima actiune publica consacrata unor probleme actuale ale societatii contemporane, a declarat presedintele acestei organizatii", Ion Iliescu.
, la hotel GMG, din bulevardul Mamaia 210, respectiv, hotel Moldova, din strada Anastasie Panu numarul 31. "Programul pentru dezvoltarea abilitatilor antreprenoriale in randul tinerilor si facilitarea accesului acestora la finantare - START a fost aprobat in data de 19 iunie a.
"In plus, in momentul in care vom transforma acele camere in spatii de birouri, firmele care se vor muta in ele pot genera venituri pe partea de alimentatie, pot face training-uri in hotel si pot chiar solicita servicii de cazare pentru angajati sau firme partenere", a afirmat omul de afaceri.
google-analytics.com