Cautare

940 de rezultate pentru "hotel forum" (2.75 secunde)
Deunazi, senatorul PSD Ion Iliescu a anuntat ca renunta la construirea unui Pol Social si ca, in continuare, se va merge pe consacrarea ideii de forum, in cadrul caruia se va crea un consiliu consultativ format din reprezentantii structurilor prezente la dezbaterea despre stanga romaneasca.
Acest forum a fost initiat de presedintele Romaniei, Traian Basescu, in vederea cresterii increderii reciproce intre tarile din zona. In timpul vizitei in Romania, presedintele Aliyev se va intalni cu presedintele Basescu, cu care va discuta problema consolidarii relatiilor dintre cele doua tari.
Iar neregularitati, zice Expert Forum (EFOR), risca sa fie multe daca se forteaza termenul lui Dragnea. PSD pare constient de problema si va cauta sa o remedieze marti prin ordonanta de urgenta.
Argentinean Medical Association of Oxygen-Ozone Therapy (AMAOO) - Argentina Medical Bolivian Association of Ozone Therapy (AMBOT) - Bolivia Brazilian Association of Ozone Therapy (ABOZ) - Brasil Professional Association for Prevention and Treatment with Ozone in Chile (APPTO3Chile) - Chile Colombian Association of Ozone Therapy (ACDO) - Colombia Egyptian Medical Society for Ozone Therapy and Complementary medicine - Egypt Greek Scientific Association of Oxygen Ozone Therapy - Greece Ozone Forum of India (OFI) - India Italian Federation of Oxygen Ozone Therapy (FIO) - Italy Eumédica - Italy Mongolian Ozone and Alternative Therapies Association (MOATA) - Mongolia Pakistan Ozone Society (POS) - Pakistan Polish Ozone Association (PTozon) - Poland Portuguese Association of Ozone Therapy (SPOT) - Portugal Romanian Scientific Association of Oxygen-Ozone Therapy (SSROOT) - Romania Spanish Association of Ozone Therapy (SEOT) - Spain Spanish Scientific Association of Oxygen-Ozone Therapy (ACEOOT) - Spain Swiss Medical Association for the use of Ozone in Therapy and Prevention (SAGOS) - Switzerland Turkish Medical Ozone Association (MODER) - Turkey Turkish Medical Ozone Therapy Association (MOTDER) - Turkey American Academy of Ozone Therapy (AAOT) - U.S.A.
Plaje pe care turistii le preferau- Eforie Nord sau Eforie Sud, Olimp, Costinesti, in dreptul hotelului Forum, Saturn, zona dig Sud Port Mangalia - Pescarie, sunt in prezent inundate in proportie de aproximativ 50%.
Discutiile de vineri premerg organizarea unui Forum de afaceri italo-roman la inceputul anului viitor, care va constitui o baza de dezvoltare a oportunitatilor explorate pana in prezent in ceea ce priveste atragerea de investitori italieni in diversele sectoare economice ale judetului Constanta:
Conducerile locale ale Uniunii Civice Maghiare (UCM) si ale Consiliului National al Secuilor (CNS) au participat miercuri seara la un forum organizat de UDMR la Sfantu Gheorghe.
un forum de dezbateri privind integrarea si o expozitie de documentare si fotografii, pentru 1 ianuarie; expozitia lucrarilor castigatoare la concursul de desen "Romania dupa integrare", pentru 2 ianuarie;
Alte proiecte pe care comisarul roman doreste sa le realizeze in curand sunt crearea unui grup de intelectuali care sa gestioneze problematica dialogului intercultural, grup din care ar putea face parte si un intelectual roman, precum si un forum de afaceri in care sa fie dezbatute legaturile dintre multilingvism si mediul de afaceri.Orban:
Eva Maria Barki a participat luni seara, la Sfantu Gheorghe, la un forum cu tema "Autonomie pentru ¥inutul Secuiesc", organizat de organizatia locala a Uniunii Civice Maghiare (UCM).
Venit pe litoral, la o manifestare a studentilor preocupati de administratie publica si politica, liberalul Ludovic Orban si-a facut timp si pentru a sta de vorba cu presa sau, de ce nu, cu oricine il aborda ieri in holul hotelului "Forum" din Costinesti.
Tõkés László a participat alaturi de presedintele celui mai mare partid de opozitie din Ungaria - FIDESZ, Viktor Orbán, la Universitatea de Vara Bálványos, la un forum intitulat "Europa puternica - comunitati puternice", in cadrul caruia, raspunzand la intrebarile participantilor, episcopul a spus ca majoritatea celor sase organizatii care l-au sprijinit in strangerea semnaturilor necesare pentru a candida ca independent la alegerile pentru PE nu sustine ideea unei liste comune cu UDMR.
In primul rand consider ca Parlamentul European este un forum in care se iau decizii cu influente concrete asupra vietii oamenilor, iar o experienta placuta pe care o am din campanie este ca, indiferent daca vorbim de populatia rurala sau urbana, oamenii stiau despre ce este vorba cand auzeau de Parlamentul European", a spus Csibi Magor Imre.
In urma voturilor exprimate, IPP va stabili primii zece candidati, care vor participa, in data de 14 aprilie, la un forum, ocazie cu care isi vor prezenta public proiectele cu care s-au inscris in competitie.
Echipe de cate 12 tineri vor antrena locuitorii orasului Eforie si turistii in animatie de strada, teatru forum si informare, menite sa impulsioneze activitati de ecologizare cu participarea cetatenilor.
Seful diplomatiei germane Frank-Walter Steinmeier a propus ca reunirea Consiliului NATO-Rusia sa aiba loc imediat dupa retragerea efectiva a Rusiei, iar acesta sa devina un adevarat organ de gestionare a crizelor mai degraba decat un "forum a zilelor frumoase", asa cum a fost cazul pana acum.
Pe de alta parte, Geoana a anuntat ca, pe langa strangerea de semnaturi pentru modificarea prevederilor constitutionale legate de imunitatea demnitarilor, PSD va organiza, la inceputul lunii septembrie, un forum constitutional, in care sa fie dezbatuta oportunitatea unei modificari mai ample a Constitutiei.
"Maine, la Iasi va avea loc un forum pentru educatie in care se va dezbate oferta PSD pentru aceasta ramura.
Unii dintre reprezentantii asociatiilor romanesti prezenti la forum s-au plans presedintelui de calitatea prestatiilor consulilor Romaniei din diferite tari, mentionand chiar ca unii dintre acestia nu cunosc nicio limba straina.
Liderul PSD, Mircea Geoana, a afirmat, in cadrul prezentarii raportului comisiei prezidentiale de analiza a regimului politic si constitutional din Romania, ca este nevoie de o dezbatere ampla privind revizuirea constitutionala, respectiv constituirea unui forum constitutional.
google-analytics.com