Cautare

940 de rezultate pentru "hotel forum" (3.33 secunde)
Ele au dat atunci alarma in hotel si l-au trezit si pe Rudan, aruncand cu pietricele in fereastra sa si strigand: ... Acesta a iesit din hotel, impreuna cu aproximativ 20 de persoane cazate acolo.
GENERALI, PILOTI SI OFICIALITATI GUVERNAMENTALE DEPUN MARTURIE, care a ajuns New York Times bestseller in 2010, s-a intalnit pe 4 octombrie 2017, intr-un hotel din Pentagon City, cu mai multi oficiali din domeniul informatiilor militare si cu Luis Elizondo, directorul unui proiect al Pentagonului despre care ea nu auzise niciodata:
A se vedea fotografia de mai jos), Policlinica scolara, Dispensarul TBC(instalat in fostul Hotel Petculescu, recent nationalizat. ... Aceleasi multumiri lui Florin Radulescu pentru singura fotografie color a fostului Hotel Parc publicata de mine pentru prima data in spatiul public.
Si, cand spunem acasa, ne referim la Romania, nu neaparat Constanta, pentru ca, din cate se pare, anul acesta "la moda" este Predealul, Brasovul, Paraul Rece - unde s-au cazat, incepand de la Craciun si pana de Revelion, democrati constanteni precum Danut Moisoiu (la care este de inteles, avand in vedere ca are un hotel taman in zona mentionata), Diane Vancea, Tanase Barde sau liberalii Constantin Matei si deputatul George Dragomir, care au inchiriat, cu mai multi colegi la fel de liberali, o vila tot la Predeal.
25, Bloc M-124, unul pe numele sotului si altul pe numele uneia dintre fiice), primind de la Parlament bani de cazare la hotel.
Intre timp insa Pavalasc isi vede de treaba dar nu ca angajat in cadrul aeroportului asa cum ar crede unii ci la un hotel din apropierea aeroportului!
O alta problema constatata de cei de la Biroul de Iluminat Public este estomparea luminii la trecerile de pietoni de pe bulevardul Lapusneanu, intre City Mall si Hotel Oxford de catre ramurile pomilor.
Oricum ar fi, banii platiti de un serviciu secret al statului roman pentru chiria unui teren depaseste cu mult pretul pietei si asta daca s-ar fi inchiriat un hotel cu totul, si nu o palma de pamant.
cine sunt greii politicii si afacerilor care participa la marea lansare de la Hotel Caro si il sustin pe Oprescu.
Mai multi lideri locali ai PSD, printre care Marian Oprisan, Radu Mazare, Constantin Nita ori Nicusor Constantinescu, alaturi de reprezentanti de la centru ai partidului, Ecaterina Andronescu, Valeriu Zgonea si Marian Vanghelie, s-au reunit marti seara la un hotel din Capitala, la intalnire fiind prezent si presedintele PSD, Victor Ponta.
fara diurne, fara cazare la hotel (parlamentarii pot si vor sta in chirie), fara decontarea nelimitata a benzinei pentru autovehiculele de serviciu.
Daca dupa ce ati ajuns la destinatie constatati ca sunteti cazat la un hotel de 2 stele in loc de 3 stele, aveti dreptul sa cereti socoteala firmei de turism.
Casa Radio ar fi trebuit sa insemne magazine hotel de cinci stele, spital si centre de distractii, dar pentru ca s-au gasit nereguli contractul “dubios“ incheiat in 2003 pentru constructia Dambovita Center va fi reziliat.
„Programul, care se desfasoara in perioada 1 - 20 septembrie, in trei serii de cate sase zile, ofera posibilitatea unui sejur de sase nopti pe litoralul Marii Negre contra sumei de 799.000 de lei vechi (80 de lei noi) de persoana intr-un hotel de o stea“, ne-a declarat presedintele FPTR, Daniel Vasilescu.
ajutor barman - virsta 20-33 ani, minim 6 luni experienta in restaurant sau hotel (prezinta avantaj calificarea in domeniul hotelier), cunostinte de limba spaniola; ajutor bucatar - virsta 20-33 ani, minim 6 luni experienta in restaurant sau hotel (constituie avantaj calificarea in domeniul hotelier), cunostinte de limba spaniola;
Mai trebuie spus ca un pachet de 1.700 - 2.000 de euro cuprinde cazare 10-11 zile la hotel de trei-patru stele, transport cu avionul, mic dejun inclus. ... Veti pleca de la hotel spre Rodrigo de Freitas Lagoon si veti ajunge pe Varful Corcovado.
Cei care vor o vacanta de cateva zile intr-un hotel de patru stele din Poiana Brasov ar trebui sa scoata din buzunar 10-12 milioane de lei vechi de persoana.
O oferta asemanatoare vine din partea unui alt hotel de patru stele, "Carmen" - din statiunea Venus. ... Turistii care vor sa se cazeze la "liber" la Hotel "Hora" isi pot rezerva locurile prin agentiile de turism din toata tara.
Cei care ravnesc la un hotel sau un restaurant la preturi destul de reduse, in Saturn, Jupiter sau Eforie, se vor putea inscrie, pentru prima etapa a licitatiilor, pana pe 7 aprilie, iar pentru cea de a doua pana pe 14 aprilie.
La World Trade Center Plaza - Hotel Sofitel, a avut loc, in perioada 26-28 mai, cea de a cincia editie a Festivalului Inghetatei si Ciocolatei, o adevarata campanie publicitara a producatorilor autohtoni, dar si a importatorilor si distribuitorilor de inghetata, ciocolata, biscuiti si napolitane cu ciocolata, prafuri de inghetata si ingrediente, cofetarii, vesela speciala de inghetata si ciocolata.
google-analytics.com