Cautare

940 de rezultate pentru "hotel forum" (2.81 secunde)
Alerta de incendiu la un hotel din statiunea Mamaia! Zeci de turisti, printre care si copii, au fost evacuati de pompierii trimisi la fata locului.
Dupa 2 ani de la izbucnirea scandalului cu agresorul de la hotel, acesta a fost condamnat la inchisoare cu executare.
Tot ieri s-a decis crearea unui forum deschis in partid care sa permita, inclusiv sub forma dezbaterilor pe siteul PSD, preluarea semnalelor si ideilor privind activitatea partidului atat din interior, cat si din segmente ale societatii civile sau din randul simpatizantilor.
Acum am ajuns la alt stadiu de evolutie intr-un forum democratic si, cu toata implicarea nu numai emotionala, dar si rationala, trebuie sa gasim cea mai buna formula pe care o poate propune astazi PSD.
la Reuniunea aceluiasi Forum, in 2007, la Budapesta. e) In interventia mea am tinut sa subliniez ca nu ne este benefica noua, ca tara, intretinerea unei atmosfere de suspiciuni si de neincredere fata de Rusia, exacerbarea unor sensibilitati istorice binecunoscute.
Pentru ca ati adus vorba de Forumul economic ce s-a desfasurat astazi, in principal eu stiu care este analiza celor care au participat la forum.
Pentru ca astazi am fost la un forum senzational, "Romania dupa criza". Oameni de afaceri isi pun problema ce o sa fie in Romania dupa criza...
un raspuns european " organizata de Asociatia pentru Relatii Externe a Germaniei si Noul Forum Politic (Forumul Gorbaciov), desfasurata la Munchen, in zilele de 23 si 24 martie a.c., s-a bucurat de o participare remarcabila, fiind prezenti atat oameni politici cu experienta, cat si cercetatori si analisti recunoscuti.
Ea declarat insa, in cadrul unei emisiuni televizate, ca a fost adepta supunerii proiectelor de modificare a legilor Justitiei unei dezbateri publice atat in cadrul unor organisme de specialitate, precum Consiliul Superior al Magistraturii (CSM), cat si la nivelul societatii civile, prin crearea unui forum de discutii.
In urma faptului ca presedintele Trump a spus despre China ca este manipulatoare de curs, coroborat cu episodul de la Davos, unde presedintele acestei tari, aflat in premiera la Forumul Economic Mondial, a fost ovationat in picioare de cei peste 3.000 de participanti, Romania va reanaliza cu seriozitate retragerea sa din acest Forum (unde nici n-a fost prezenta, de altfel) si va aborda cu prudenta relatiile sale financiar-valutare cu Beijingul.
In urma faptului ca presedintele Trump a spus despre China ca este manipulatoare de curs, coroborat cu episodul de la Davos, unde presedintele acestei tari, aflat in premiera la Forumul Economic Mondial, a fost ovationat in picioare de cei peste 3.000 de participanti, Romania va reanaliza cu seriozitate retragerea sa din acest Forum (unde nici n-a fost prezenta, de altfel) si va aborda cu prudenta relatiile sale financiar-valutare cu Beijingul.
CFR Marfa va fi scoasa la privatizare, a declarat ieri, la Viena Economic Forum, vicepremierul George Copos, fara a preciza insa o data pentru initierea acestui proces de privatizare.
La Forum sunt asteptate sa participe 14 firme grecesti din mai multe domenii de activitate, precum si membri ai comunitatii elene de afaceri din Romania, alaturi de reprezentanti ai unor companii romanesti interesate sa initieze colaborari cu parteneri din Grecia.
Adunarea Generala a proclamat, in 1996, ziua de 21 noiembrie drept Zi mondiala a televiziunii, marcand data la care, in 1996, a avut loc la ONU primul Forum Mondial al Televiziunii.
Citroen C5 Tot din propria experienta si a ceea ce scrie pe forum va spunem ca e bine sa ocoliti modelul Citroen C5.
Presedintele Traian Basescu a declarat ieri la Kiev, in fata liderilor politici din regiune, in cadrul primului Forum al Comunitatii Optiunii Democratice, ca rezolvarea problemei transnistrene nu mai poate fi amanata, el cerand retragerea trupelor separatiste.
Nici unul dintre liderii Partidului Social Democrat nu a incurajat ideea formarii unui pol social in afara PSD, chiar si sub forma unui forum de dezbateri, asa cum sustine Ion Iliescu.
In decembrie 2012 a avut loc, langa splendidele cascade Iguassu, din Brazilia, cel de al IV-lea Forum International OZN, sub coordonarea lui Ademar Jose Gevaerd, principala personalitate a ufologiei braziliene, editor al revistei Brazilian UFO Magazine.
Observatori la aceste alegeri au fost reprezentanti ai Asociatiei Master Forum si ai Asociatiei Pro Democratia. La alegeri s-au inscris 15 candidati, dintre care s-au prezentat doar 13, doi renuntand din cauza unor probleme in familie.
Acest nou set de articole mi-a aparut in minte dupa ce am citit pe un forum postarea unei femei care aflase ca are cancer la san si era extrem de derutata si de pesimista asupra viitorului ei.
google-analytics.com