Cautare

940 de rezultate pentru "hotel forum" (4.02 secunde)
Vodafone, Orange, Germanos, Posta Romana etc.) Tot pe www.iabilet.ro gasiti si pachete de bilete Acces General cu cazare la Hoteluri de 3 stele din Bucuresti (Hotel Razvan si Hotel Elizeu) cu reducere de 25% !
Recent, la Phoenicia Grand Hotel a avut loc lansarea colectiei Haute Couture, semnata Victoria Sava. Aceasta este un designer roman de origine basarabeana.
www.facebook.com/EUROPAfest.Bucharest Agenda Caffe Festival Ibis " EUROPAfest 2016 13 " 20 mai / 20:00 / Cafeneaua " Hotel Ibis Nord Concerte de jazz 13 mai " jazz & blues FAR FROM CAROLINA / UK, SUA DAN PAPIRANY BAND / Australia, Noua Zeelanda, Norvegia 14 mai " jazz, muzica contemporana, fusion, mainstream New Jazz Generation JAZZ & CHOCOLATE DUO | Italia ALEX G BAND | Romania MINA CHOI TRIO | SUA, Coreea de Sud 15 mai " jazz cu influente folk si pop New Jazz Generation STEFANO LATTERI BAND | Italia, Romania TRIISM | SUA PART TIME | Turcia 16 mai " jazz, electro, folk New Jazz Generation MIHALY BAZSINKA QUARTETT | Ungaria EDMOND BILAL BAND | Franta GEORGIAN SIX | Georgia 17 mai " jazz, rock progresiv, funk, fusion, swing, latino New Jazz Generation FLUXUS TRIO | Venezuela IN ONE STROKE | Hong Kong - China, UK PIPPI DIMONTE 5TET | Italia 18 mai " jazz, latino, world music, electronica, avangarde, grunge, groovy New Jazz Generation MIGUEL ANGEL LOUS JAZZ GROUP | Olanda, Columbia, SUA, Belgia THE GREAT CONNECTION | Polonia, Danemarca AUSFAHRT | Germania 19 mai " jazz, electro, folk New Jazz Generation UTA HABBIG BAND | Germania, Olanda, Grecia ANATOLI TSAMPA AND FRIENDS | Grecia, UK Fara repetitii, fara partituri.
Rand pe rand isi rateaza casnicia, orice inceput de cariera, este in final escrocat si de o ramasita de bani pe care o mai avea, ajunge sa locuiasca intr-un hotel pentru persoane varstnice, hotel unde locuia si tatal sau.
A treia parte a istoriilor Hotel Transilvania” il urmareste pe Dracula intr-o calatorie pe o nava de croaziera, alaturi de familie si prieteni, ocazie cu care se indragosteste de cea mai nepotrivita persoana din cate ar fi putut intalni.
Christopher, un creion, un set de chei, un bilet folosit de autobuz, bilete la teatru, o nota de plata de la un hotel, precum si o chitanta de la un magazin pentru cumpararea unei camasi (aici englezii au facut o greseala:
La un hotel de 3 stele, la Eforie Sud sau Mangalia, preturile de persoana pentru o noapte de cazare variaza intre 60 si 150 de lei. ... Turistii mai pretentiosi pot opta pentru un hotel din Mamaia, unde vor da insa intre 200 si 350 de lei.
Alianta Nationala a Bolilor Rare din Romania organizeaza miercuri, 19 februarie 2014, o conferinta de presa la Hotel Ramanda Majestic, din Calea Victoriei 38-40, Bucuresti, incepand cu ora 9.30.
Compania Zenyth Pharmaceuticals a lansat recent, la Hotel Marriott, cea mai complexa formula pentru articulatii, 100% naturala, cu doua componente: ... Feriti-va de painea alba", a spus Gheorghe Mencinicopschi, la conferinta de presa de la Hotel Marriott.
Am ales asa de bine ca de-atunci, luna iunie, ani la rand (cu mici exceptii), am revenit in acelasi loc, la acelasi hotel numit Knossos. ... A fost pentru prima data cand am intalnit un hotel cu singurul acces direct de pe plaja...
Dupa ce vor vizita Castelul Peles, pasagerii se vor caza pentru o noapte la un hotel de cinci stele din Capitala. ... Trenul Orient Express a trecut pentru prima oara in Romania in anul 1883 si este un adevarat hotel de lux pe sine.
Astazi, la Capital Plaza Hotel, a avut loc conferinta de presa la care au participat medici de la Liv Hospital:
Un pachet de 3 nopti in Bulgaria are pretul de 82 euro de persoana la un hotel de 4* cu all inclusive. ... Vacantele de Paste in Cipru incep de la 395 euro de persoana, pentru un sejur de 7 nopti la un hotel de 2* cu demipensiune.
Am niste cunostinte care au fost in Grecia, la Neipori, unde desi cumparasera locuri la hotel de 4 stele, au stat in apartamente la motel, pentru ca agentia de turism din Romania a fost SABOTATA, intrucat hotelul primise niste turisti englezi veniti printr-o agentie din Anglia, iar romanii si agentia de turism romaneasca au fost dati la o parte ca niste leprosi.
Vineri, 3 aprilie 2015, Media Systems Communication organizeaza prima editie a evenimentului Innovation In Health - Awards Ceremony, care va avea loc la Howard Johnson Hotel, Bucuresti, incepand cu ora 19.00.
Academia Europeana de Dermatologie si Venerologie (EADV), Asociatia Europeana de Dermatologie si Oncologie (EADO); Inspectorate Scolare Judetene, Primaria Municipiului Mangalia, Hotel Europa (Eforie Nord) si Hotel Cocor (Neptun).
Cantaretul Gabriel Cotabita a fost gasit inconstient intr-un hotel din Capitala, vineri, acesta fiind dus de un echipaj SMURD la Spitalul Floreasca, dupa ce a fost resuscitat si stabilizat, scrie Mediafax.
De asemenea detine JW Marriott Grand Hotel, cu contract de management pentru 402 camere, 3 restaurante, cafenea, sali de evenimente concepute la standarde internationale de inalta clasa, cat si Clubul World Class Health Academy, tot cu contract de management.
A trebuit sa mai asteptam un pic, deoarece nu erau gata camerele, locuind la Hotel Menel, chiar pe plaja!
Alianta Nationala pentru Boli Rare Romania organizeaza conferinta de presa, organizata la ora 10.00 in data de 29 ianuarie, la Hotel Ramada Majestic din Bucuresti, ocazie cu care va fi lansata si Campania de Ziua Internationala a Bolilor Rare 2016.
google-analytics.com