Cautare

940 de rezultate pentru "hotel forum" (4.34 secunde)
In Bucuresti, singurul hotel care distribuie vinul cu eticheta "Casa Isarescu" este Plaza Hotel. Recent, seful bancii centrale a povestit pentru Gandul ce conditii a impus restaurantului:
"Hanul Gabroveni s-a aflat pe locul actualului Hotel Universal" Cunoscuti istorici si arhitecti atrag atentia, de cativa ani, ca se produce o confuzie in stabilirea identitatii adevaratei cladiri care este denumita acum Hanul Gabroveni.
Hotel si restaurant pentru sportivi In cadrul complexului, exista deja sali de antrenamente pentru gimnastica, haltere, judo, box sau atletism, sali care sunt folosite in prezent de loturile nationale sau olimpice.
Mai mult decat atat, utilizatorii trebuie sa transmita date cu privire la adresa, denumirea locatiei, tipul spatiului (bar, restaurant, cafenea, braserie, fast-food, cofetarie, hotel etc.) si, dupa caz, suprafata si categoria.
Hotel de lux, dintr-o ruina din centrul Capitalei Lituanienii de la Europa Group, dezvoltatorul hotelului de patru stele Royale din zona Unirii din Bucuresti, au finalizat proiectul de 12 mil.
Marriott Bucharest Grand Hotel, The Grand Offices si World Class at the Grand.
- Hotel Pleiada din Iasi - Hotel Golden Tulip din Bucuresti - Hotelul Paltinis - Peste 60 de hoteluri si pensiuni din Romania - Peste 50 de restaurante - Peste 4.000 de case private Bine ati venit in lumea Sophiei!
Hotel Marshal Garden Bucuresti a gazduit marti, la Sala Panoramic, cea de-a patra editie a evenimentului Italian Wine and Food Day organizat de Agentia Italiana pentru Comert Exterior (ICE) Bucuresti si Camera de Comert Italiana pentru Romania, sub patronajul Ambasadei Italiei.
Recent, a avut loc la Hotel Marshal Garden evenimentul Italian Beauty & Care Day, la care au participat operatorii specializati (importatori si distribuitori de cosmetica profesionala si de larg consum, produse de ingrijire personala, reprezentanti ai lanturilor farmaceutice, etc), precum si jurnalisti din presa specializata si generalista.
Am dovezi ca baseball-ul s-a nascut din oina adusa in America de emigrantii romani din Maramures”- Gheorghe Turda, presedinte onorific al Federatiei Romane de Oina Sfarsitul saptamanii trecute a adus la Bucuresti prima Gala a sportului nostru national â€" OINA la Hotel Lev Or 4,Ù­ pe care Federatia Romana de Oina a organizat-o in colaborare cu partenerii sai.
Managementul cantaretei britanice Bonnie Tyler, care va sustine un concert sambata, de la ora 20.00, la Sala Palatului din Bucuresti, a cerut organizatorilor sa-i asigure vedetei conditii excelente in timpul vizitei in Romania - limuzina, garda de corp, hotel de cinci stele si mancare sanatoasa.
Iulian si Carmen Bere au participat recent la un targ hand made desfasurat la Hotel Marshall din Calea Dorobantilor, intre 28 noiembrie - 2 decembrie.
Dupa ce au avut trei reprezentatii in aer liber in noapte de revelion, Betty si Andra au hotarat zilele trecute sa faca o escapada la Varna, la un hotel de cinci stele, cu o zona de SPA extrem de dezvoltata.
De altfel, cele doua s-au intalnit si la micul dejun, fiind cazate in acelasi hotel.
Sătul de reprosurile designerului, Bogdan l-a chemat pe Catalin in camera de hotel si ce a urmat e lesne de banuit. ... Cum era si firesc, lucrurile au explodat, in camera de hotel unde au avut loc filmarile:
O limuzina de lux, bucatar propriu, hotel de cinci stele si vinuri frantuzesti. ... Acesta va veni la Bucuresti cu un avion privat si va fi cazat la un hotel de cinci stele.
Angela Similea a venit in camera de hotel a lui Victor Surdu, pe vremea cand inca era maritata cu fostul sot:
Imediat dupa emisiunea lui Teo, ea s-a dus direct la un hotel din centrul Bucurestiului, unde s-a cazat. ... In dimineata urmatoare, vedeta a plecat de la hotel direct la aeroport, destinatia ei fiind Monaco.
Gazda emisiunii "Duminica in familie" de la TVR1 a inceput petrecerea de aseara, alaturi de familia ei si de invitatii sai, la Premier Palace Hotel&SPA.
a fost inceput de Hitler Concomitent cu santierul de la Casa Republicii, Kovacs a lucrat si la cladirile "speciale" din apropiere, actualul Hotel Marriott si Ministerul Apararii. ... Face parte din zona sistematizata de Ceausescu, in care sunt cuprinse Ministerul Apararii, Hotel Marriott, Casa Radio, Casa Academiei si Bulevardul Unirii
google-analytics.com