Cautare

919 de rezultate pentru "hotel forum" (6.44 secunde)
Global Forum, cel mai prestigios eveniment la nivel mondial in domeniul tehnologiei informatiei si a comunicatiilor, se va desfasura anul acesta in Romania.
Health Forum - Finantarea sistemului de sanatate in 2014 - Guvernul promite medicamente noi pe lista de compensate "Performantele sistemului sanitar romanesc au scazut pana la un nivel ingrijorator, care pune in primejdie nu numai sanatatea generatiei actuale, dar si perspectivele de imbunatatire a capacitatii sistemului sanitar de a asigura o sanatate adecvata generatiilor viitoare.
Daca te intrebi ce este Concorde Old Bucharest Hotel, afla ca inseamna confort de ultima ora intr-o cladire monument istoric recent reconstruita, cu multiple atractii turistice la un pas distanta.
La un hotel de doua stele vei plati 330 lei/persoana/loc, la un hotel de trei stele sejurul te va costa 360 lei/persoana/loc. ... Daca optezi pentru un hotel de doua stele, agentia va primi un comision de 33 de lei.
"Marea revolutie globala a secolului XXI se va petrece in domeniul energetic iar alternativa la sursele clasice de energie, poluatoare, o reprezinta pe termen lung energia produsa de hidrogen", spune fostul sef de stat roman Ion Iliescu, intr-un interviu acordat in exclusivitate in studioul video Forum Invest, in preambulul forumului Energy in Central & Eastern Europe organizat pe 2-4 noiembrie 2009 la Bucuresti.
Concorde Old Bucharest Hotel este locatia in care farmecul Centrului Vechi se imbina perfect cu facilitati de ultima generatie. ... La Concorde Old Bucharest Hotel le gasesti pe amandoua.
• Un hotel de 4 stele din Poiana face o reducere de la 1.900 de lei la 1.600 de lei de persoana pentru 2 nopti cazare, la un hotel de 4 stele din Brasov pentru minivacanta de Revelion o noapte de cazare costa 200 de lei de persoana, iar pentru un sejur de 3 nopti pretul este de 578 de lei de persoana, in timp ce la un hotel de 3 stele din oras preturile pornesc de la 60 de lei de persoana pentru o noapte.
Geoana vrea un Forum Constitutional in Senat cu personalitati europene.
Sindicalistii de la Forum au renuntat la pichetari si au hotarat sa astepte pana pe 21 martie, cand va avea loc prima pronuntare a instantei la adresele inaintate de administratia ArcelorMittal Galati.
Astfel, pretul unei camere duble la un hotel de doua stele, pentru o noapte, va fi cuprins intre 130 si 150 de lei. La un hotel de trei stele, turistii vor plati pentru o noapte intre 210 si 250 de lei.
Metalhead.ro si prietenii de la Hotel Razvan si-au unit fortele pentru a raspunde solicitarilor venite din partea fanilor si le pun la dispozitie pachete promotionale, ce ofera pe langa bilet la concert si posibilitatea de cazare, la cele mai importante evenimente organizate de Metalhead.
Vice / Vicele este distribuit in Romania de Forum Film si va avea premiera pe 22 februarie 2019. ... Despre Forum Film Romania Forum Film Romania s-a infiintat in anul 2010 si a preluat distributia in cinematografe, la nivel local, a peliculelor realizate de studiourile Disney.
‘‘Se discuta despre realizarea unui forum tripartit la nivel european cu reprezentantii Consiliului Europei, cu cei ai Knesset-ului israelian si cei ai Consiliului Legislativ palestinian.
Celebrul economist este invitatul special al editiei din acest an a Forumului Financiar de la Bucuresti Nouriel Roubini, economistul care a estimat cu acuratete magnitudinea crizei financiare globale, vine in Romania, in perioada 24-26 mai 2010, la invitatia Forum Invest.
"Am venit impreuna cu sotul si nepotelul si suntem cazati la Hotel "Hora" din Saturn. Inca din prima zi a trebuit sa ne luptam, in camera de hotel, cu... ... Eu sunt cazata la Hotel "Zenit" din Mangalia, si am observat ca plaja nu arata extraordinar.
La un hotel de o stea, pentru sase zile o persoana trebuie sa plateasca 99 de lei, pentru doua stele va costa 119 lei, in timp ce la un hotel de trei stele tarifele sunt de 149 de lei.
Joi, 11 Noiembrie 2010, incepand cu ora 9.30, la Hotel Athenee Palace Hilton din Bucuresti (sala Regina Maria), are loc deschiderea celei de-a cincea editii a intalnirii anuale a constructorilor, dezvoltatorilor si brokerilor imobiliari cu autoritatile si mass-media - "Romania Construct Forum 2010".
Ministrul de Externe Cristian Diaconescu a anuntat intr-o conferinta de presa sustinuta alaturi de omologul sau italian Franco Frattini, organizarea, in toamna acestui an, a unui summit interguvernamental romano-italian, precum si a unui forum al societatii civile.
Acest lucru va fi posibil daca Sindicatul Solidaritatea a Siderurgistilor si Forum vor semna actul aditional care prevede prelungirea valabilitatii vechiului contract pana la 31 decembrie, ceea ce inseamna ca vor accepta si noile propuneri facute de conducerea Combinatului.
De asemenea siderurgistii au fost informati de faptul ca Ministerul Muncii nu a inregistrat conflictul de interese declansat de sindicalistii de la Solidaritatea si de la Forum, desi acesta era legal.
google-analytics.com