Cautare

940 de rezultate pentru "hotel forum" (4.57 secunde)
Alianta Nationala pentru Boli Rare a organizat in zilele de 29-30 ianuarie 2016 la Hotel Ramada Majestic din Bucuresti conferinta nationala Colaborare pentru managementul bolilor rare - ColaboRARE in cadrul proiectului cu acelasi titlu, finantat de catre Mecanismul Financiar al Spatiului Economic European (SEE), Fondul ONG.
Astazi, la Hotel Marshall Garden, la Sala Panoramic 2, etaj 5, Str. Calea Dorobantilor 50 B, va avea loc conferinta "Bullying-ul asupra copiilor diagnosticati cu boli cronice".
curatenia si decibelii dupa lasarea serii Conform feedback-ului inregistrat, romanii au apreciat ambientul placut si serviciile de calitate din hotelurile si pensiunile alese si au reprosat in special aspecte legate de curatenia in camera de hotel, dar si de muzica data prea tare dupa lasarea serii.
Premier Palace Spa Hotel ofera un meniu de lux, open bar, artisti de top la pretul de 95 euro â€" classic meniu la Events Hall Premier si 145 euro â€" VIP meniu la Restaurant Premier.
Cu acest prilej va invitam in data de 18 mai 2017, la o conferinta de presa, care va avea loc la hotel Crowne Plaza, sala Orhideea, orele 12:00. ... Primaria Municipiului Mangalia, Hotel Mera Resort Venus.
EUROPAfest Summer Edition organizat de jmEvents si Jeunesses & Dinu Lipatti, in parteneriat cu Primaria Sinaia, Castelul Peles si Hotel Mara invita publicul larg sa lase departe agitatia oraselor si sa intre in atmosfera magica creata la Sinaia.
Ateneul Roman, Biblioteca Central Universitara, Arcul de Triumf, Hotel Continental, Palatul Regal, Caru' cu Bere, Hotel Cismigiu, Muzeul Colectiilor de Arta, Muzeul Taranului Roman si a multor monumente de clasa A” si B” din Bucuresti si din tara.
Azi aici se afla un hotel modern, cu restaurant, bar, terasa, plaja, sezlonguri, gratar. ... Fiind zona inundabila s-au turnat stalpi pentru fundatie de 2-3 m adancime, urmand ca deasupra sa fie construite camere de hotel.
Pentru acest nou proiect, Carmen Bruma a realizat si o sedința foto cu costume de baie la Therme Bucuresti, o locație spectaculoasa si exotica, iar filmarile antrenamentelor au fost realizate la etajul 13 al Rin Grand Hotel unde beneficiezi de o priveliste unica si foarte frumoasa a Parcului Natural Vacaresti.
Nici nu stiu daca ar trebui invinuiti, pe linga salarii mai sint si povestile, elevii de liceu cu care am vorbit au o gramada, toate cunostintele lor sint afara si ba sint mecanici la formula unu, ba sint sefi de hotel sau vreun manager mai mic.
Insa, mai ca presa bazaia nerabdatoare in jurul presedintelui, mai ca SPP-istii se cam incurcasera in fata lifturilor naravase de la hotel Ibis - si chiar incercau, sarmanii SPP-isti sa sugereze, timid, varianta scarilor -, Basescu nu a putut sa evite in totalitate contactul enervant cu presa!
Un barbat s-a aruncat de pe cel mai inalt hotel din Capitala, de la etajul 20, luni dimineata. Deocamdata nu se stie cauza acestei tragedii.
Au fost cazati in siguranta la un hotel din Cluj Napoca acolo unde mai multi voluntari le-au oferit toata atentia si ajutorul necesar
De la sute de euro pe noapte pentru a asculta Dunarea Albastra intr-un hotel apartinand unui lant celebru si pana la cativa zeci de euro pe noapte pentru cei mai fara posibilitati, tineri, studenti, elevi, grupuri. ... ßi asta la un hotel nu prea pricopsit.
Unul isi stricase masina intr-o groapa de pe un drum principal, altul dormise intr-un hotel prapadit, mai scump decat un hotel de trei stele la Paris, iar celalalt a vrut sa faca o afacere, dar pentru aprobare i s-a cerut spaga.
Interventie de urgenta, noaptea trecuta, la un hotel din Ramnicu Valcea, dupa ce un apel la 112 anunta ca in interiorul unitatii de cazare se simte un miros intepator, iar mai multe persoane aveau simptome grave.
Printre vedetele care au venit aseara in numar mare la noua colectie Romantique semnata Liza Panait, la World Trade Center - Hotel Pullman, au participat soprana Felicia Filip si sotul ei, regizorul Cristian Mihailescu, Mirabela Dauer, sotii Oana Turcu si Cristian Brancu, Ivan Patzaichin.
Constanta si C.GABRIELA de 21 de ani, din Bucuresti, au fost surprinse in flagrant dupa ce au intretinut relatii sexuale contra cost cu 2 cetateni de origine elvetiana, in timp ce se aflau intr-un hotel situat in str.
Un barbat cazat la un hotel din China si-a izbit masina de tip sport de usile de la intrare si a condus haotic prin holul cladirii, distrugand totul in calea sa, dupa ce s-a certat cu staff-ul hotelului din cauza ca isi pierduse laptopul, scrie CBS News.
Un pusti de 17 ani, baut, fiul unui consilier PDL din Tulcea, a facut prapad pe Calea Victoriei la volanul unei masini de lux Un adolescent de 17 ani, baut, la volanul masinii de lux a celui mai bun prieten a facut prapad, marti noapte, pe Calea Victoriei unde a fost la un pas sa omoare oameni nevinovati lovind trei masini parcate in fata unui hotel.
google-analytics.com