Cautare

91 de rezultate pentru "home" (3.16 secunde)
Exista doua solutii de plata la distanta prin intermediul telefonului mobil, asa-numitele solutii de tip Mobile Banking, si 12 solutii de Home Banking.
Preturile la toate produsele sint promotionale pe toata perioada sarbatorilor de iarna, in luna decembrie urmind ca toti clientii care au facut cumparaturi in valoare de cel putin 500.000 lei vechi sa participe la o tombola ce va avea premii importante, printre care putem enumera ceasuri, dvd, home cinema.
Mobilele si laptopurile, in topul vanzarilor Reprezentantii Altex si Flanco impartasesc parerea celor de la Domo, si anume ca de Sarbatori cel mai bine se vand sistemele home-cinema, aparatele foto si camerele video, televizoarele, dar si telefoanele mobile si sistemele IT.
Printre primele zece locuri in topul realizat de Deloitte se numara Wal-Mart (SUA), Carrefour (Franta), Home Depot (SUA) si Metro (Germania).
Pentru cei care vor un televizor ceva mai mare in sufragerie, Carrefour ofera un LCD cu diagonala de 82 cm la doar 2.499 de lei si un sistem home cinema cadou.
Avand in vedere ca site-ul bet-at-home.com unde se putea paria era ieri foarte solicitat, putem spune ca previziunile lui Dorian Oana vor fi depasite.
Publicitatea difuzata pe LCD-uri montate în autobuzele serviciului de transport public, vorbind în termeni de specialitate, intra în categoria „out of home“ (în afara casei) media.
Pentru aspiratoare si roboti de bucatarie taxa este de 6 lei, pentru combine muzicale, DVD playere, home cinema, valoarea taxei este de 4 lei, iar pentru restul electrocasnicelor mici taxa este de 2 lei.
Special pentru Jocurile Olimpice de la Beijing 2008, Visa a introdus bancomate cu un nou design inspirat de cultura si caligrafia chinezeasca, pe care se regasesc semnele specifice si tusele de culoare albastru si alb de pe vasele traditionale de portelan din China, se arata intr-un comunicat de presa al companiei.Douazeci si sase astfel de bancomate vor fi instalate in zona locatiilor sportive olimpice, printre care Principalul Centru Olimpic de Presa, International Broadcasting Center (IBC) si centrul media Green Home Media Village, astfel incat cei care vin la Jocurile Olimpice sa aiba posibilitatea de a retrage numerar dintr-o locatie deosebita."Am dorit sa promovam parteneriatul nostru cu Jocurile Olimpice de la Beijing intr-un mod atractiv din punct de vedere estetic si usor de recunoscut de catre vizitatorii prezenti pe perioada Jocurilor.
Masura a fost luata pentru cresterea ofertei sale de programe in sistem direct-to-home (DTH), prin serviciul sau DigiTV, precum si pentru a introduce "noi canale de sport pentru audientele sale din Romania".
„Într-o cultura web a carei lege este 'click si mergi mai departe', un home-page care se încarca în mai mult de 14 secunde risca sa fie perceput ca o pierdere de timp“, noteaza specialistii în resurse umane de la www.eva.ro.
„Într-o cultura web a carei lege este 'click si mergi mai departe', un home-page care se încarca în mai mult de 14 secunde risca sa fie perceput ca o pierdere de timp“, noteaza specialistii în resurse umane de la www.eva.ro.
Pe baza biletului, vizitatorii vor putea participa la o tombola, la care pot castiga un televizor LCD, un sistem Home Cinema sau un DVD", a adaugat Cristian Clenciu.
Digital Cable System (DCS) este un consortiu de firme orientat catre furnizarea de servicii de televiziune prin satelit de tip Direct-to-Home (DTH).
Utilizatorii din segmentul SoHo (small office/home office), vor considera DR-2010M potrivit pentru o scanare simpla, in timp ce DR-2510M este potrivit pentru piata generala de office, pentru sarcini de scanare specifice si complicate.
Cadourile puse la bataie constau in aparate electrocasnice (frigider, masina de spalat, LCD, masina de spalat vase, sistem Home Cinema, aer conditionat, set plita & cuptor, cuptor microunde etc.).
George Mitroiu (a carui cariera a fost incununata cu premii precum International Distributor of the Year in 2006 si Marketing Excellence Award in 2007, acrodate de Sdony Pictures Home Entertainment, Best Franchise Launch Award in 2008, acordat de Walt Disney Studios) si Alin Morar (fost CEO din cadrul RTC Grup), noii actionari ai companiei Sugar Free Dieta, estimeaza ca, o data cu introducerea in portofoliu a marcii de bere bavareza premium Aktien - Zwick’l, vor reusi ca, pana la sfarsitul lui 2011, sa isi creasca cota de piata pe segmental de bere de import la 2%.
Jocul se numeste Home Match Maker - adica hmm..., omul care sta pe ganduri! Speram sa venim in ajutorul cumparatorilor si acestia sa economiseasca timp", ne-a spus Loredana Albu, Managing Partner la Be Igloo.
Cele mai mari chirii lunare sunt platite de firmele din grupurile Inditex (Zara, Zara Home, Bershka, Massimo Dutti, Pull&Bear, Stradivarius si Oysho), Marinopoulus (Starbucks, Gap, Marks&Spencer, Sephora, etc), Peek &Cloppenburg si Elmec (Nike, Converse, Collective, Folli Follie, Calvin Klei.
Alexandriei), Vitan Residence 2 (central - apropiere metrou Mihai Bravu), Metropolitan Residence (zona de sud - metrou Dimitrie Leonida), Edenia Titan (zona Titan - parc Titan), Evocasa Optima (Titan - metrou 1 Decembrie), Evocasa Armonia (zona Titan - metrou Titan), Evocasa Selecta (Dimitrov - bd-ul Ferdinand), New City Residence Delea Noua (zona Centrala - Delea Noua), New City Residence Fundeni (zona Colentina - Fundeni), New City Residence Mosilor (zona Mosilor - Eminescu), Militari Residence (zona de Vest - Militari), Avangarde Rezidential (zona Drumul Taberei - Prelungirea Ghencea), Avangarde Home (zona Militari Rosu), Avangarde Grande Village (zona Militari - Rosu, Strada Vasile Sebe 119A), Avangarde City (Militari - Rosu), Casa mea din Militari (zona Militari-Chiajna), Apartamentul Meu din Militari (zona Militari - Chiajna), Ilioara Residence (zona metrou Nicolae Grigorescu), Mall Vitan Residence (zona Vitan - mall Vitan), Codrii Neamtului Residence (zona Titan - Codrii Neamtului), Casa Mea din Tunari ( zona Nord - Pipera Tunari), RIN Grand Residence (Sos Vitan-Barzesti), Confort City (Splaiul Unirii), Hystria Residence (Corbeanca), Lux Garden Residence (zona Sud - Popesti - Leordeni), Prioritar Village (cartier de vile in zona de Sud - metrou Dimitrie Leonida), New House Residence (cartier vile - zona Popesti Leordeni), Sud Park Brancoveanu (Zona de Sud - metrou Brancoveanu), Dream Residence (Rahova), si o serie de ansambluri rezidentiale din zona de Sud a capitalei:
google-analytics.com